دسته: پژوهش های دانشگاهی
مقاله معرفی سنسورها
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله معرفی سنسورها
چکیده
در این مقاله سعی شده است تنوع های موجود در سنسور¬ها و کارکرد آنها در بعضی سیستمهایی گوناگون و ساختار های بعضی از آن¬ها صورت گرفته شده است رابررسی می کنیم.مطالعه¬هایی دراین زمینه شده که در این مقاله گردآوری شده ومشاهده خواهید کرد.در برخی ازسیستم¬هایی که از راه مونیتورینگ (دیده¬بانی) ¬و اندازه گیری را با استفاده از انواع مختلف سنسورها مورد استفاده قرار می¬دهند که بررسی آن¬ها بسیار جالب وبسیار در پیشرفت تکنولوژی در کشور در حوزه¬های گوناگون تاثیر¬گذارمی¬باشد .¬فناوری سنسوری در دامنه وسیعی از حوزه¬ها از آب و هوا گرفته تا پزشکی،-بازرگانی و صنایع کاربرد دارد. سنسورها در واقع ابزار ارتباط ربات با دنیای خارج و¬کسب اطلاعات محیطی و نیز داخلی می¬باشند. انتخاب درست حسگرها تأثیر بسیار زیادی در میزان کارایی ربات دارد حسگر یا سنسور المان حس-کننده¬ای است.
کلمات کلیدی
سنسور،حسگر،تصویر،کنترل،سیستم و...
مقدمه
در طول دو دهه گذشته،رشد بی¬سابقه¬ای در شمار محصولات وخدمات رخ داده است.¬بسیاری از حکومت¬ها و سیاست گذاران جهان به خاطر منافع بالقوه فناوری سنسوری به تشویق و توسعه آن اهمیت زیادی می¬دهند. به این خاطر که از طرفی تشویق رشد فناوری¬های سنسوری به صورت گرایش¬های تکنولوژیکی جدید و به دنبال آن محصولات جدید در صنایع بومی نتیجه می دهد و به صورت کیفیت بهتر محصولات و بازدهی بهتر آن¬ها(از راه گسترش سطح کنترل بر فرایندهای¬شان)¬خود را نشان می¬دهد.¬از طرفی هم توسعه تکنولوژی های سنسوری به اجرای قوانین حکومتی در زمینه ایمنی و آب و هوا کمک می¬کند. فواید تشویق فناوری¬های سنسوری در برنامه¬های برخی از کشورها، (به عنوان مثال در برنامه ملی پیش بینی تکنولوژی بریتانیا درباره فرصت¬های بالقوه¬ای که فناوری¬های سنسوری در ایجاد ثروت و کیفیت فراهم می¬کنند) مورد تأکید قرار گرفته. 15 تکنولوژی مستقل که دامنه وسیعی از بخش های مختلف صنایع را پوشش می-دهند،¬نیاز جهانی به فناوری¬های سنسوری را انکارناپذیر کرده¬اند. در 13 تا از این 15 تکنولوژی،¬تکنولوژی سنسوری به صورت یک عنصر کامل در توسعه محصولات و خدمات شناخته می¬شود.¬در حقیقت فناوری سنسوری به صورت یک فناوری کلیدی با کاربردهایی با تنوع گسترده صنعتی و تحقیقاتی ظاهر شده است.(4)
سنسورهای بدون تماس
سنسورهای بدون تماس سنسورهایی هستند که با نزدیک شدن یک قطعه وجود آن را حس کرده و فعال می¬شوند.¬این عمل به نحوی است که می¬تواند باعث جذب یک رله، کنتاکتور و یا ارسال سیگنال الکتریکی به طبقه ورودی یک سیستم گردد.(2)
مزایای سنسورهای بدون تماس یا همجواری
سرعت سوئیچینگ زیاد:
سنسورها در مقایسه با کلیدهای مکانیکی از سرعت سوئیچینگ بالائی برخوردارند، به طوری¬که برخی از آنها (سنسور القائی سرعت) با سرعت سوئیچینگ تا 25KHz کار می¬کنند. طول عمر زیاد: به¬ ¬دلیل نداشتن کنتاکت مکانیکی و عدم نفوذ آب، روغن، گرد و غبار و ... دارای طول عمر زیادی هستند. عدم نیاز به نیرو و فشار: با توجه به عملکرد سنسور هنگام نزدیک شدن قطعه، به نیرو و فشار نیازی نیست.¬قابل استفاده در محیطهای مختلف با شرایط سخت کاری:
سنسورها در محیط¬های با فشار زیاد، دمای بالا، اسیدی، روغنی، آب و ... قابل استفاده می¬باشند.¬¬عدم ایجاد نویز در هنگام سوئیچینگ:¬به¬دلیل استفاده از نیمه¬هادی¬ در طبقه خروجی،¬نویزهای مزاحم (Bouncing Noise) ایجاد نمی¬شود.
سنسورهای تصویر
تکنولوژی جدید به¬کارگرفته شده در سنسورهای تصویر این امکان را در آینده فراهم می¬کند که دوربین تلفنهای همراه عکس¬هایی با کیفیت بسیار بالا نظیر مراسم عروسی بگیرند.¬برای این منظور شرکت¬InVisage Technology در کالیفرنیا سنسور تصویری را با نیمه هادی "کوانتوم دات" Quantum Dots به¬جای سیلیکون ارتقاء داده است و مدعی شده که کیفیت تصاویر گرفته¬شده توسط دوربین با این سنسور تا چهاربرابر افزایش پیدا می کند. بیشتر دوربین¬های امروزی یا از سنسور CCD¬(Charged-Coupled Device)¬و یا از سنسورهای برپایه تکنولوژیCMOS-(Complementary Metal-Oxide-Semiconductor) برای ثبت تصاویر بهره می¬گیرند. سیلیکون به¬کارگرفته¬شده در سنسورهای تصویر امروزی دارای راندمان جذب نور درحدود 50% میباشد. کاهش راندمان بواسطه لایه¬های هادی مس و آلومینیوم به کاررفته در مدارالکترونیکی روی سطح سیلیکون ایجاد میشود. فلز موجود در سطح باعث بلوکه شدن نور میشود، بطوری که تنها کسری از یک سنسور سیلیکون در معرض تابش نور قرار می¬گیرد. جایگزین کردن سیلیکون با کوانتوم داتها همه چیز را تغییر می دهد. یک کوانتوم دات عبارتست از نانوکریستالی که از کلاس ویژه¬ایی از نیمه هادی¬ها ساخته¬شده¬است.
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: پژوهش های دانشگاهی
مقاله کاربرد رادارهای هواشناسی در ایران
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله کاربرد رادارهای هواشناسی در ایران
مقدمه
هر یک از سه قرن اخیر، شاهد حکم فرمایی نوعی از تکنولوژی بودهایم. قـرن 18ام ، زمان انقلاب صنعتی در سیستمهای مکانیکی بود، قرن 19ام ، دوران توسعه موتورهای بخار بود و قرن 20 ام، عصر تکنولوژی جمعآوری اطلاعات ، پردازش نمودن و توزیع آنها می باشد . از میان پیشرفت های مختلف ، ما شاهد رشد بیسابقه صنعت رادار و کامپیوتر می باشیم.
قسمتی از متن
سیستم رادار فرستنده ای دارد که امواج رادیویی را منتشر می کند. زمانی که این امواج در مسیر برخورد با هدف قرار می گیرند در همه ی جهات پراکنده می شوند. اگر هدف مورد نظر در حال حرکت باشد مقداری از سیگنال به گونه ای بر می گردد که طول موج سیگنال برگشتی به رادار و یا فرکانس آن تغییر پیدا کرده است. معمولاً اما نه همیشه ، رسیدن یا دریافت کننده ، در همان محل فرستنده است. اگر چه سیگنال برگشتی معمولا خیلی ضعیف است این سیگنال می تواند از طریق استفاده از تکنیک های الکترونیکی در رسیور و در شکل و وضعیت آنتن ، تقویت شود. این عمل رادار را قادر می سازد در محدوده ای از فاصله که دیگر رسانه ها همچون صدا یا نور مرئی برای ردیابی هدف بسیار ضعیف هستند هدف را آشکار سازد. کاربرد های امروزه رادار شامل بافتن جهت بارش در هواشناسی ، اندازه گیری اموج سطحی اقیانوس ، کنترل ترافیک هوایی ، یافتن سرعت ترافیک برای پلیس ، کاربردهای پیشرفته نظامی ، یا بطور ساده برای تعیین سرعت توپ بیسبال و یا تنیس در مسابقات ورزشی است.
فهرست
ü مقدمه .............................................................. 3
ü تاریخچه.............................................................. 4
ü چگونگی کارکرد رادار ............................................ 6
ü کاربردهای رادار ................................................... 9
ü اصول ................................................................11
ü 1-3) انعکاس .......................................................11
ü 2-3) معادله رادار .................................................12
ü 3-3) اثر دوپلر .....................................................13
ü 3-4) پلاریزاسیون .................................................14
ü 5-3) تداخل .........................................................15
ü 1-5-3) صوت (پارازیت) (noise) ............................15
ü 2-5-3) پارازیت در دستگاه رادار (clutter)..................16
ü 3-5-3) سیستم پارازیت دادن رادیویی (jamming)..........17
ü پردازش سیگنال رادار ............................................17
ü 1-4) اندازه گیری فاصله .........................................17
ü 1-1-4) زمان گذر ................................................18
ü 2-1-4)فرکانس مدولاسیون ......................................19
ü 2-4) اندازه گیری سرعت ......................................20
ü 3-4) کاهش نیروهای تداخلی ....................................21
ü 4-4)انتخاب طرح و مسیر .......................................21
ü مهندسی رادار .....................................................21
ü 1-5) طرح آنتن ..................................................22
ü 1-1-5) منعکس کننده سهمی وار...............................23
ü 2-1-5) انواع اسکن .............................................24
ü 3-1-5) موج بر ریلی (ردیاب).................................24
ü 4-1-5) ترتیب مرحله به مرحله................................24
ü 2-5) باندهای بسامد..............................................25
ü 3-5) سرد کننده رادار...........................................27
ü سابقه هواشناسی در ایران........................................28
ü هواشناسی استان آذر بایجان شرقی ............................35
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: پژوهش های دانشگاهی
مقاله ابررسانا به زبان ساده(تاریخچه ابررسانایی)
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
مقاله ابررسانا به زبان ساده(تاریخچه ابررسانایی)
تاریخچه ابررسانا یی :
ابررسانایی برای اولین باردر سال 1911 توسط هایک کامرلینگ اونس(1926-1853)مطرح گردید. وی دمای یک میله منجمد جیوه ای را تا دمای نقطه جوش هلیم مایع(4.2 درجه کلوین )پایین اوردد و مشاهده نمود که مقاومت ان ناگهان به صفر رسید. سپس یک حلقه سربی را در دمای 7 درجه کلوین ابررسانا نمود و قوانین فارادی را بر روی ان ازمایش کردومشاهده نمود وقتی با تغییر شار در حلفه جریان القایی تولید شود.
حلقه سربی برعکس رسانا های دیگر رفتارمی نمایدیعنی پس از قطع میدان تا مادامیکه در حالت ابر رسانایی قرار داردجریان اکتریکی را حفظ می کند. به عبارتی اگریک سیم ابررسانا داشته باشیم پس از بوجود امدن جریان الکتریکی دران بدون مولد الکتریکی ( مثل باطری یا برق شهر )نیز می تواند حامل جریان باشد.
اگر در همین حالت میدان مغناطیس قوی در مجاورت سیم ابررسانا قرار دهیم ویا دمای سیم را با لاتر از دمای بحرانی ببریم جریان در ان بسرعت صفر خواهد شد چون دراین حالتها سیم را از حالت ابررسانایی خارج کرده ایم.
اقای اونس با همین کشف جایزه نوبل فیزیک در سال 1913 را از ان خود نمود.در عکس بالا اونس و همسرش نشسته و دوستان دانشمند مانند البرت انیشتین در پشت سر وی قرار دارند.
ابر رسانا ها :
اگردمای فلزات مختلف را تا دمای معینی(دمای بحرانی) پایین اوریم پدیده شگرفی در انها اتفاق می افتد که طی ان به ناگهان مقاومتشان را در برابرعبور جریان برق تا حد صفراز دست خواهند داد .وتبدیل به ابررسانا خواهند شد.
البته موادی مانند نقره نیز هستند که مقاومت ویژه شان حتی در دمای صفر درجه کلوین نیز صفر نمی شود.هرچند در این دما میتوان بسیاری از مواد را ابر رسانا نمود محققا ن برای رسیدن به چنین دمایی مجبورند از هلیم مایع ویا هیدرژن استفاده کنند که بسیار گرانند.
امروزه ابر رسانایی را در موادی ایجاد می کنند که دمای بحرانیشان زیادتر از 77 درجه کلوین است که برای رسیدن به چنین دمایی از ازت مایع استفاده می کنند که نقطه جوشش 77 درجه کلوین است.
اثرمایسنر:
سپس در سال 1933 Meissner وOschsenfeld مطابق شکل نشان دادند که وقتی ماده مورد ازمایش قبل از ابررسانا شدن در میدان مغناطیسی باشد شار از ان عبور میکند ولی وقتی در حضور میدان به دمای بحرانی برسدو ابررسانا گردد دیگر هیچگونه شار مغناطیسی از ان عبور نمی کند تبدیل به یک دیامغناطیس کامل می شود که شدت میدان درون ان صفر خواهد بود.
:کاربردهای مختلف ابررساناها
از ابررسانایی میتوان در ساخت آهن رباهای ویژه طییف سنجهای رزونانس مغناطیسی هسته و عکسبرداری تشدید مغناطیسی هسته و تشخیص طبی استفاده نمود و همچنین چون با حجم کم جریانهای بسیار بالا را حمل می کنند می توان از آنها در ساخت موتورهای الکتریکی (ژنراتورها- کابلها) استفاده نمود که حجمشان 4 تا 6 برابر کوچکتر از .موتورهای فضاپیمای امروزی هستند
میتوان از آهن رباهای ابررسانا در ساختمان ژیروسکوپ برای هدایت فضا پیما استفاده نمود.
کاربرد ابررسانا :
کاربرد ابررسانا در سیم و کابل :
کشف متحول کننده ابررساناهای دما بالا در سال 1986 منجر به تحول و تولید نوع جدیدی از کابلها در سیستمهای قدرت شد. در ایالات متحده، اروپا و ژاپن رقابت سختی بر روی تجارت تولید آینده کابلهای ابررسانائی وجود دارد. قابلیت هدایت جریان برق در کابلهای HTSبالغ بر 100 بار بیشتر از هادیهای آلومینیومی و مسی متداول میباشد. اندازه، وزن و مقاومت این نوع کابلها از کابلهای معمولی بهتر بوده و امروزه تولیدکنندگان تجهیزات الکتریکی در سراسر دنیا سعی دارند با استفاده از تکنولوژی HTS باعث کاهش هزینهها و افزایش ظرفیت و قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت شوند.
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
دسته: پژوهش های دانشگاهی
مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله فیبرنوری در شبکه ارتباطات زیرساخت
مقدمه:
سرعت تحولات و پیدایش فناوری های نوین ، تنوع خدمات پیشرفته و تقاضای فزاینده برای این خدمات ، لزوم استفاده بهینه از منابع مالی و انسانی و گسترش روز افزون بازار رقابت ، موجب گردیده تا نگرش به صنعت مخابرات در قیاس با سایر صنایع متفاوت باشد . این نگرش هوشمندانه مبین این واقعیت است که فناوری اطلاعات و ارتباطات ، نیروی محـرکـه تــوسعه در همه ابـعـاد اسـت و ایـن مـهم ، ضـرورت های توسعه را متجلی می گرداند .
شبکه یکپارچه نوری ایران با پهنای باندی در حدود ترا هرتز ( Tr Hz ) متشکل از بزرگراه هایی برای ارسال و دریافت بهنگام اطلاعات است. بطوریکه بدون وجود این فناوری دقیق و حساس ، امکان ارائه خدمات چندرسانه ای میسر نیست . با وجود شبکه یکپارچه نوری ایران ، می توان حجم اطلاعات بسیار زیادی را جابجا نمود و شرکت ارتباطات زیرساخت ایران با استفاده از توانمندی های آن قادر است بعنوان قطب مخابراتی در منطقه عمل نموده و کشورهای مختلف همسایه را نیز به هم متصل سازد .
خدمات بالقوه شبکه ملی فیبرنوری ایران
خدمات مخابراتی از اجزاء عمده اقتصاد ملی و جهانی بشمار می روند زیرا علاوه بر سود آوری هنگفت نقش اساسی و محوری در ارتقاء سطح اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی ایفا می نمایند . به همین دلیل شرکتهای بسیاری راغب به سرمایه گذاری در بخشهای مختلف شبکه مخابرات گردیده اند. این سرمایه گذاریها گردش مالی مطلوب، ارائه خدمات متنوع وگسترده ، تبعات اجتماعی مانند ایجاد اشتغال ، بهبود وضع بهداشت و درمان ، ارتقاء سطح دانش عمومی و تخصصی ، امنیت ، صرفه جویی در وقت و انرژی و … بسیاری دیگر را در پی دارند.
یکی دیگر از اثـــرات غــیـر خــطی، پدیده مدوله سازی متقاطع فاز (XPM )است که درسیــستمهای چند کاناله (WDM , DWDM) سبب جفت شدگی فاز ی بین کانالها و پهن شدگی پالس می گردد .
دو پدیده پراکنش نوع SRS و SBS ، بیشتر درزمینه تضعیف انرژی نورانی اثر می گذارد که به علت بالا بودن توان نوری تغذیه شده به فیبر بوجود می آید .
با توجه به محدویتهای برشمرده درفوق طراحان تارنوری، پژوهش گران اقدام به طرح و تولید تار نوری جدیدی به نام تار با جابه جایی پاشندگی غیر صفر NZDSF نمودند که در محدوده 1550nm فاقد پاشندگی صفر بوده و سطح مقطع موثر آن(Core- Effective- Area) نسبت به تار DSF بزرگتر بود .
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: حسابداری
مقاله مدیریت مالی
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
مقاله مدیریت مالی
مقاله ترجمه شده همراه متن اصلی
What is a financial statement? What does it tell us? Why should we care?
T hese are good questions and they deserve an answer.
A business is a financial entity separate from its owners. Each business must keep financial records. A number of federal and state laws require this. But even if there were no laws, it would still be a good idea anyway. Businesses provide vital goods and services to those living in the community. They provide jobs for people, and tax dollars that improve our roads, parks and schools. It is in everyone"s best interest that our community"s businesses be successful.
B usiness owners take a risk. What if no one wants to buy their goods or services? The owner has spent time and money to start a business, purchased land, buildings and equipment, hired people to work in the business.... all this done with the hope that the business will be successful. And if the business is NOT a success, the owner may have lost his or her life"s savings, workers must find jobs, and creditors may go unpaid.
F inancial information may not make a business successful, but it helps the owner make sound business decisions. It can also help a bank or creditor evaluate the company for a loan or charge account. Andthe IRS will be interested in collecting the appropriate amount of income tax. So financial information will serve many purposes.
صورت مالی چیست؟ چه چیزی را نشان می دهد ؟ چرا باید به آن توجه کرد؟
اینها سوالات خوبی هستند و پاسخی هم دارند.
یک واحد تجاری جدا از مالکان آن، یک واحد تجاری می بایست اسناد مالی خود را حفظ کند .این کار مستلزم وجود یک سری قوانین فدرال و ایالتی است . اما حتی اگر قوانین وجود نداشته باشد، حفظ اسناد، معقولانه به نظر می رسد . شرکتهای تجاری کالاها و خدمات مهمی را برای اعضای جامعه تأمین می کنند . برای مرد شغل ایجاد می کنند ، با مالیاتی که می پردازند جاده ها بازسازی می شود و پارکها و مدارس ساخته می شوند و این آرزوی تمام مردم است که شرکتهای تجاری جامعة آنها موفق باشند .
صاحبان واحدهای تجاری ریسک می کنند . اگر هیچ کس تمایلی به خرید کالاها و خدمات آنها نداشته باشد ، چه اتفاقی می افتد ؟
صاحب شرکت برای شروع تجارت دقت و پول خود را صرف می کند ، زمینی را خریداری می کند و یا ساختمان و تجهیزات را خریداری می کند . افرادی را بر کار در شرکت به کار می گیرد و … وی تمام این کارها را به امید موفقیت در تجارت انجام می دهد . و اگر در تجارت خود موفقیت کسب نکند ، ممکن است تمام پس انداز (سرمایه) خود را از دست دهد ، کارکنان او بادی به دنبال شغل بگردند و بدهی طلبکاران نیز پرداخت نشود .
اگرچه اطلاعات مالی ممکن است موفقیت یک شرکت را تضمین نکند اما به صاحبان شرکت کمک می نماید در تجارت تصمیمات معقولانه ای اتخاذ نمایند . این اطلاعات همچنین می تواند به بانکها و یا طلبکاران کمک نماید تا نسبت به پرداخت وام یا سرمایه گذاری ارزیابی بهتری داشته باشند . و سازمان دارایی کشور نیز نسبت به جمع آوری صحیح مالیات علاقه مند می باشد . بنابراین اطلاعات مالی با اهداف گوناگون تنظیم می شوند . اطلاعات مالی به اشکال مختلف تدوین می شوند اما مهمترین نوع آن به شکل صورتهای مالی می باشد . اطلاعات مالی مرتبط به هم به شکلی که برای تصمیم گیریهای مهم شرکت مفید واقع شود ، در صورتهای مالی جمع آوری می شود .
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
دسته: حسابداری
مقاله تحقیق درعملیات (پژوهش عملیاتی ) ابزار بهره وری
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
مقاله تحقیق درعملیات (پژوهش عملیاتی ) : ابزار بهره وری
نحوه ایجاد بهبود بهره وری واقعی
نوشته لئوپرینگل
خلاصه مطالب
کانون اصلی توجه OA برای مدیریت عبارتند از تعیین مراحلی که می توان به واسطه آنها به بهبود بهره وری دست یافت . تحقیق در عملیات به عنوان ابزار ارزشمندی در این تحقیق به شمار می رود و می توان از آن به عنوان رشته ای یاد کرد که به ایجاد و مدیریت بهبود بهره وری تخصیص یافته است . پژوهشگران عملیاتی روشهای دستیابی به سطوح بالای عملکرد را شناسایی می کنند . آنها از طریق ادراک مشکلات در سطح سازمانی به بهبود بهره وری دست می یابند . راه حل های آنها به طور طبیعی از روشی نشات می گیرد که به واسطه آن می توان این مشکلات را توصیف ، درک و ارائه کرد . روش یک پژوهشگر عملیاتی عبارتند از تجزیه و تحلیل خصوصیاتی چون سود ، هزینه ، راندمان و سایر موارد عملی و قابل سنجش . تحقیق در عملیات یا به عبارت دیگر به کاربردن روشهای تحلیلی پیشرفته در جهت اتخاذ تصمیمات بهتر تحت عنوان علم برتر نامیده می شود . سازمانهایی که در شناسایی فرصت هایی که می توان از آنها در جهت بهبود بهره وری ذاتی موجود در ساختار شرکت استفده کرد به O.R (تحقیق در عملیات) اعتماد نمی کنند احتمالا کمتر از توان بالقوه خود به فعالیت می پردازند . دامنه اندوخته های حاصله به واسطه الگوهای O.R بسیار گسترده است ( از مبالغ نسبتا کم تا مبالغ چند میلیارد دلاری) نمونه هایی از بهبود بهره وری که بدون وجود O.R هرگز امکان پذیر نبود در مطالعه شرکت هایی چون سیرز ، ویرهالر ، تاکوبل ، HP ، پروکتر و گمبل مشاهده می شود .
EXECUTIVE SUMMARYOA key focus for management is determining steps that can achieve Productivity Gain – and doing it before the competition. A valuable tool in this quest is operations research (O.R.), a ?eld devoted to the creation and management of productivity gain. Operations researchers identify ways to achieve high levels of performance. They approach productivity gain by uniquely conceptualizing problems at the organizational level. Their solutions ?ow naturally from the way they describe, understand, appreciate, and represent these problems. An operations researchers’ approach is to analyze traditional quantities, such as pro?t, cost, ef?ciency, and other practical, measurable items. Operations research, the discipline of applying advanced analytical methods to help make better decisions, has come to be known as “the science of better.” Organizations that don’t rely on O.R. to identify the opportunities to improve productivity that are inherent in their ?rms’ structure will likely operate below potential. The range of savings generated by O.R. models is broad, from modest to billions of dollars. Examples of productivity gains that would not otherwise have existed are seen in case studies of Sears, Weyerhaeuser, National Car Rental, Taco Bell, HP, and Procter & Gamble.We all know that some people are better executives than others. This is true at even the most senior levels within an organization. Question: the skillful execution of what kind of task is most central, most important in your own de?nition of excellence in general management
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: حسابداری
مقاله کاربرد تئوری سبد سرمایه گذاری مشتری
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله کاربرد تئوری سبد سرمایه گذاری مشتری
کاربرد تئوری سبد سرمایه گذاری مشتری (مجموعه سرمایه گذاری مشتری) مقاله ترجمه شده
یک بررسی تجربی
معرفی :
نظریه سرمایه گذاری چون اولین باردر تصمیمات سرمایه گذاری درطی دهه 1950 مورد استفاده قرارگرفت به طورگسترده مطرح شد. درتصمیمات مالی به عنوان میزان ریسک یا میزان برگشتی انتظارداشته پذیرفته شد. به هرحال این نظریه در قسمتهای دیگری به جزء قسمتهای مالی نیز مورد استفاده قرار گرفته است. اولین قسمتی که این نظریه مورد استفاده قرارگرفت بررسی برنامه های تولیدی بود جایی که یک محصول یا گروهی از محصولات با توجه به سهم فروش آینده یا کنونی شان همچنین حجم فروش ها ، هزینه ها یا نیازهای سرمایه گذاری مورد تجزیه وتحلیل قرار می گرفتند بعدها اصل نظریه سرمایه گذاری توجه زیاد استراتژی های منسجم را به خود معطوف داشت که تمام این استراتژی ها قبلا در دسته بندی محصولات یا کارهای تجاری در ابعاد کلیدی مشخص به منظورکمک به رسیدن اهداف استراتژیکی منسجم مورد توجه قرار گرفته بودند. ابعاد کلیدی شامل سهم بازار ، افزایش فروش ، جذابیت های بازار وموقعیت رقابتی که وابسته به مدل پیشنهادی می باشد می شود.
بدون توجه به ابعاد استفاده شده نظریه اصلی این است که وضعیت واحدها درشبکه باید خلاصه ای از اکثراستراتژی های مخصوص مشخص کند.
Introduction Portfolio theory was first developed to be used in financial investment decision making during the 1950s (Markowitz, 1952). The main inputs for portfolio evaluation in financial investment decisions were postulated as being “expected return” and “degree of risk”. Portfolio theory has, however, since been applied in areas other than finance. The initial area of application was in auditing product programs (Marvin, 1972), where individual products or groups of products were analyzed in terms of their current and future market share, sales, volume, costs and investment requirements. Subsequently, the portfolio approach received increasing attention from corporate strategists (Ansoff and Leontiades, 1976; Hedley, 1977; Hofer and Schendell, 1978; Wind and Douglas, 1981) all of whom have been primarily concerned with the classification of products and/or businesses on certain key dimensions in order to assist in the achievement of corporate strategic objectives. Key dimensions have included market share, market growth, market attractiveness and competitive position depending on which
فهرست مطالب
عنوان صفحه
معرفی ................................................................................................................................ 1
تحلیل سبد سرمایه گذاری مشتری ............................................................................. 2
قابلیت سوددهی مشتریان به عنوان مبنایی برای طرح سرمایه گذاری ............... 6
اهداف تحقیقات ......................................................................................................... 8
روش شناسی ............................................................................................................... 9
تحلیل ......................................................................................................................... 10
ساختار سبد سرمایه گذاری ها ................................................................................ 11
قابلیت سوددهی مشتری/ قدرت درک شده ارتباط ............................................ 12
قابلیت سوددهی مشتری .......................................................................................... 12
قدرت ارتباطات دریافت شده ................................................................................. 17
تصمیم ........................................................................................................................ 19
نتایج .............................................................................................................................. 21
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: عمران
پایان نامه تحلیل ریسک در طراحی و ارزیابی فنی و اقتصادی بزرگراهها
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
پایان نامه تحلیل ریسک در طراحی و ارزیابی فنی و اقتصادی بزرگراهها
مقدمه :
آنالیز هزینه چرخه عمر(LCCA)1،یک تکنیک لازم الاجرا است که اصول جاافتاده تحلیل اقتصادی را برای ارزیابی اجرای درازمدت آلترناتیوهای قابل مقایسه سرمایه گذاری در پروژه های راهسازی (جاده دوخطه ،بزرگراه یا آزادراه )به کار می گیرد.پروسه LCCA، با جمع بندی تعادل پولی نزول یافته تمام سودها و هزینه هایی که احتمال می رود در هر گزینه (آلترناتیو)راهسازی وارد شود،انجام می شود.گزینه ای که بیشترین سودآوری را برای جامعه به همراه دارد،به عنوان گزینه بهینه در نظر گرفته می شود.بیشتر پارامترهای ورودیLCCA در ساخت بزرگراهها و آزادراهها ذاتا نامعین هستند،نظیر انواع هزینه ها،نرخ نزول ،دوره آنالیز،و نوع و زمان فعالیتهای نوسازی آینده که در هر گزینه چرخه عمر رخ خواهند داد.به منظور هدایت LCCA دریک پروسه مطمئن و درست ،درک کامل از پیش زمینه مهندسی و اقتصاد نظری در اینگونه پروژه ها باید به دست آید.
ساختار الگوی طراحی و ارزیابی فنی و اقتصادی بزرگراهها:
اهدافی که از ساخت پروژه های راهسازی انتظار می روند و ملاک انتخاب بین گزینه های
مختلف هستند، به سه بخش زیر تقسیم می شوند :
الف -کمینه بودن هزینه های سازه ای
ب -افزایش مشخصات عملکردی و بهره برداری
ج -افزایش نتایج حاصل از سرمایه گذاری اقتصادی
ارزیابی مجدد استراتژیهای طراحی در صورت لزوم :
ارائه نتایج و آنالیز آنها ، به پروسه ارزیابی مجدد استراتژیهای طراحی ، با توجه به دامنه کار ، زمانبندی ،یا دیگر فاکتورها کمک می کند .گاهی اوقات ، تغییر کم در استراتژیهای طراحی می تواند منجر به انتخاب بهتر برای پروژه گردد.شکل 2-9 ، رویکرد ساخت یافتهLCCAرا نشان می دهد.
دسته: عمران
پایان نامه روش شناسی تعیین هزینه چرخه عمر(lcca)در جاده ها
قیمت فایل فقط 12,000 تومان
پایان نامه روش شناسی تعیین هزینه چرخه عمر(lcca)در جاده ها
مقدمه :
روش تحلیل هزینه دوره عمر1یکی ازابزارهای مدیریتی است که می تواند برای ارزیابی ومقایـسه پـروژه هابـه کارگرفته شود.درنظرگرفتن کلیه هزینه های دوره عمرهنگام ارزیابی گزینه های ساخت وبهسازی سازه هـای زیربنایی ضروری است .
تحلیل هزینه چرخه عمر بخش مهمی از پروژه جامع یا برنامه ارزیابی با اسـتفاده از روشـی است که تمامی اثرات کمی و کیفی و کلیدی سرمایه گذاریهای بعمل آمده در پروژه های راه را مورد توجه قرار میدهد .این نوع تحلیل به مؤسسات راه اجازه میدهد تـا سـود و هزینه های پروژ ه های راه و برنامه های جامع درازمدت راشناسایی کـرده ، کمیـت و ارزش آنها را تعیین کنند.
بخشی از متن
این تحقیق یک چهارچوب رابرپایه ریسک پیشنهاد میکند که شبیه روش هایی است که درمـدیریت ریـسک اوراق بهاداراستفاده می شودبرای نمایش استفاده ازچنین چهارچوبی ،ازروش شبیه سازی مونـت کـارلو بـرای انجام LCCA برای پروژه های بزرگراهی استفاده شـده اسـت .(دونـوع سـرمایه گـذاری بزرگراهـی باریـسک هاودرآمدهای متفاوت آنالیز می شوند).این چهارچوب قادراست که ازسرمایه گـذاران بخـش خـصوصی بـرای تخمین ریسک ها ودرآمدها ی نسبی پروژه های ساختاری پیشنهادی استفاده کند.
بدلیل بدترشدن سیستم های ساختاری ،سرمایه گذاری های مربوطه ازساخت یـک سـاختارجدید بـه تـرمیم ونگهداری تجهیزات تخریب شده موجودتغییر یافته اند.این روند روش ارزیابی پروژه هارا تحت تاثیر قـرارداده است .محاسبه تمام هزینه هـایی مربـوط بـه تـرمیم ونگهـداری کـه درطـی طـول عمریـک سـاختاررخ مـی دهدآنالیزهزینه چرخه عمرنامیده می شود.
1 Transportation research board
2 Life cycle cost analysis
استفاده از LCCA درارزیابی پروژه های ساختاری بـزرگ بـدلیل عـدم کاربردریـسک پـذیری کـاهش یافتـه است [26].محاسبات واقعی LCCA حـاوی پارامترهـای زیـادی مـی باشـند(طـول عمر،هزینـه هـای تـرمیم ونگهداری،ونرخ تنزیل و...)مقداراین پارامترها بطـوردقیقی قابـل تعیـین نیـستند.روشـی کـه سـعی داردایـن نامطمئنی هـارادر محاسـبات خودواردسـازد"LCCA احتمـالی"،"LCCA براسـاس ریـسک "ویـا"LCCA براساس قابلیت اطمینان " نامیده می شود.
آنالیزهای اقتصادی آلترناتیوهای مهندسی برای اسـتفاده ازریـسک بـسیارآگاهانه مـی باشـند.بـه ایـن علـت LCCAاحتمالی برای آلترناتیوهای پروژ های اقتصادی وابسته به ریسک به یک ابزار سنجش سودتبدیل گشته است .تحقیقات زیادی روش LCCA احتمالی رابرای ارزیابی های ساختاری موردبررسی قرارداده اند.درنهایـت این تحقیقات یک چهارچوب وابـسته بـه احتمـال رابـرای مقایـسه آلترناتیوهاپیـشنهاد مـی کننـد کـه ایـن چهارچوب هابرای تصمیم گیری های سرمایه ای خیلی مناسب نمی باشند.این تحقیق یک چهارچوب وابسته به ریسک راپیشنهاد می کندکه تصمیم گیرنده رابرای انجام مقایسه ای بین درآمدقابل انتظاروریسک مربوطه به این درآمدبرای یک آلترناتیو سرمایه گذاری ویژه توانمند می سازد.
LCCA یک آنالیزاقتصادمهندسی وابسته به سرمایه باهدف محاسـبه اصـولی هزینـه هـای مـرتبط باهرکـدام ازآلترناتیوهادرطی یک دوره زمانی مخصوص می باشد.این تکنیک هزینه هارا درسرتاسرچرخه عمریک پـروژه موردبررسی قرارمی دهد.دربسیاری ازمواردازآن برای تـصمیم گیـری ازبـین آلترنـاتیو هـای سـرمایه گـذاری متفاوت استفاده می شود.[27]
آنالیزاقتصادی مشابهی که منافع وهزینه های پیش بینی شده یک پروژه راموردارزیابی قرارمیدهنـد،آنالیزهای منفعت به هزینه 1 نامیده می شوند.
دسته: پزشکی
تالاسمی چیست
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
تالاسمی چیست
تالاسمی چیست؟
مشکلات تالاسمی ها به دو دسته ی بزرگ تقسیم میشود
مشکلات روحی روانی مبتلایان به تالاسمی
نتیجه گیری
تالاسمی یک واژه یونانی است که از دو کلمه تالاسا Thalassa به معنی دریا و امی Emia به معنی خون گرفته شده است و به آن آنمی مدیترانهای یا آنمی کولی و در فارسی کم خونی میگویند. تالاسمی یک بیماری همولتیک مادرزادی است که طبق قوانین مندل به ارث میرسد . اولین بار یک دانشمند آمریکایی به نام دکتر کولی در سال 1925 آن را شناخت و به دیگران معرفی کرد . این بیماری به صورت شدید (ماژور) و خفیف (مینور) ظاهر میشود. اگر هر دو والدین دارای ژن معیوب باشند به صورت شدید یعنی ماژور (Major) و اگر یکی از والدین فقط ژن معیوب داشته باشد به صورت خفیف یعنی مینور (Minor) ظاهر میشود. تالاسمی برای کسانی که نوع (مینور) را داشته باشند، مشکل ایجاد نمیکند و آنها هم مثل افراد سالم میتوانند زندگی کنند و فقط در موقع ازدواج باید خیلی مرا قب باشند.
سازمان بهداشت جهانی تالاسمی را به عنوان شایع ترین اختلال مزمن ژنتیکی در بین 60 کشور جهان شناخته که سالانه بر زندگی حدود 100000 کودک تأثیر می گذارد. در کشور ما نیز شایع ترین بیماری ژنتیکی تالاسمی است و آمار کشوری 22000 بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور از سوی بنیاد بیماریهای خاص منتشر شده است .
قیمت فایل فقط 1,200 تومان