دسته: عمران
پایان نامه پیش بینی مدل وضعیت روسازی با استفاده از شبکه عصبی
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
پایان نامه پیش بینی مدل وضعیت روسازی با استفاده از شبکه عصبی
چکیده
تشخیص به موقع شرایط نامطلوب روسازی به عنوان مسئله مهمی در حوزه مدیریت روسازی در سطح شبکه مطرح می باشد و در گذشته مدل های متفاوتی همچون رگرسیون و توزیع احتمالاتی برای آن در نظر گرفته شده است . برای پیش بینی شرایط روسازی در آینده لازم است که از شاخص هایی استفاده شود که کیفیت روسازی را با یک عدد که بیانگر وضعیت کلی روسازی است نمایش دهد. از مهمترین شاخص هایی که در این زمینه وجود دارد می توان به PCI وMCI وIRI اشاره نمود. شاخصی که دراین تحقیق مورد استفاده قرار گرفته است IRI است که توسط بانک جهانی در ده? 80 ارائه شده است و اهمیت ویژه ای از دید استفاده کنندگان راه دارد. در این تحقیق سعی شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی که یک رویکرد بیولوژیکی است به پیش بینی مقدار IRI در سالهای آینده با استفاده ازداده های LTPP پرداخته شود. برای این منظور مدل های متفاوتی از شبکه های عصبی مصنوعی از نظر ساختاری با استفاده از ورودی هایی که در تخریب روسازی نقش ایفا می کنند تحت آموزش به روش اندازه حرکت (Momentum) قرار گرفتند و سپس به وسیله داده های آزمایش ارزیابی شدند.شبک? دارای چهار لای? مخفی با تعداد 5 نرون در هر لایه دارای بیشترین توانایی تعمیم است .و ضریب همبستگی داده های آزمایشی با داده های پیش بینی 96% است که نشان دهند?? کارایی قابل قبول شبکه است .در انتها داده های پیش بینی شد?? بهترین مدل شبکه عصبی با داده های پیش بینی شد?? مدل رگرسیونی از نظر میزان خطای پیش بینی مورد مقایسه قرار گرفتند.که مدل شبکه عصبی درپیش بینی 22 مورد از 38 سری داد?? آزمایشی خطایی کمتر از 10 درصد داشت در حالی که در مورد مدل رگرسیونی این عدد به 6 داده می رسد. نتایج داده های آزمایش نشان داد که شبکه نهایی می تواند شرایط روسازی یک شبکه را حداکثر برای مدت 4 سال پیش بینی کند.
مقدمه
به علت عدم توجه به نگهداری درست و عدم آگاهی مـدیران از فنـون مـدیریت هـای صـحیح و علمی بهره برداری ، روسازی های ساخته شده در برخی موارد حتـی بـه نصـف عمـر مفیـد و طبیعی خود نیز نرسیده وبه سرعت فرسوده و مستهلک مـی شـوند. بـه عنـوان مثال ،تحقیقـات اخیر بانک جهانی نشان می دهد که یک غفلت کوچک و عـدم نگهـداری یـک قطعـ? راه در موقـع مناسب آن و افزایش ضریب زبری از 2500 به 4000 ، نیاز به یـک بودجـه نگهـداری معـادل 5 برابر بودجه ای که در صورت نگهداری به موقع لازم بود،داشـته و حتـی عـدم تخصـیص ایـن بودجه 5 برابر در این موقع هم باز به معنای افزایش سرعت استهلاک و در نهایـت نـابودی راه مزبور خواهد شد. به عبارت دیگر در صورت تخصیص به موقع بودج? نگهـداری و انجـام بـه موقع نگهداری شبک? راهها ، با همان بودجه می تـوان شـبکه ای بـا طـول 5 برابـر را نگهـداری نمود.
توجیه بیولوژیکی
آیا هیچ گونه توجیه بیولوژیکی برای چنین قاعد?? آموزشی وجود دارد؟ همان طور که دیدیم کوهونن بیش تر کار خود را بر اساس بررسی دقیق توپولوژی قسمت کورتکس مغز بنا نموده است و حقیقتاً شواهد بیولوژیکی زیادی این فکر را پشتیبانی می کند.همان طور که می دانیم فعالیت یک سلول عصبی از طریق خطوط ارتباطی آکسون که ممکن است تحریک کننده یا بازدارنده باشد به سلول های دیگر منتقل می شود.
حال سوال این است که چگونه اثر آکسون ها تحت تأثیر فاصل? آن ها از سلول فعال قرار می گیرد؟در جواب باید گفت که سلول های نزدیک تر به سلول فعال ، قوی ترین خط اتصال را دارند. لیکن بعد از یک فاصل? معین خط اتصال سلول فعال با آن ها بازدارنده می شود.
دسته: عمران
پایان نامه اثرات نا منظمی های در رفتار لرزهای قابهای خمشی فولادی
قیمت فایل فقط 13,000 تومان
پایان نامه اثرات نا منظمی های در رفتار لرزهای قابهای خمشی فولادی
چکیده :
امروزه با ورود دستورالعملها و فلسفه های جدید طراحی که از معیار عملکردی برای طراحی سازه استفاده می کنند، موضوع بررسی رفتار لرزه ای سازه ها از اهمیت قابل توجهی برخوردار شده است که در نتیجـه تحقیقات زیادی دراین زمینه در حال انجام می باشد.
رفتارساختمانهای نـامنظم در زلزلـه هـای گذشـته نشـان مـی دهـد کـه رفتـار نامناسـبی درمقایسـه بـا ساختمانهای منظم داشته اند . در این راستا در پایان نامه حاضر به بررسی رفتار لرزه ای قابهـای خمشـی فولادی ویژه با توزیع نامنظم جرم در ارتفاع پرداخته شده است . این ارزیابی با روشهای تحلیل سـازه ای خطی وغیـر خطـی همچـون تحلیـل هـای خطـی، اسـتاتیکی و دینـامیکی مـود ی و تحلیـل هـای غیـر خطی،استاتیکی و دینامیکی تاریخچه زمانی و با کمک نرم افزارهای 9 Etabs ، Sap2000 انجام گرفته است .
مقدمه :
امروزه در جهان ، تعداد زیاد ی از ساختمانها در هنگام بهره برداری با تغییر کـاربری مواجهـه مـی گردنـد . مثًلا ممکن است درطبقات بالاتر، ادارات ویا انبارها بکار روند که به دنبـال ایـن تغییـر کـاربری هـا جـرم طبقات دچار تغییر می گردد. بنابراین احتمال نامنظمی جرم در پلان و طبقات ساختمان وجود دارد. برای بررسی سازه های فوق باید رفتار لرزه ای آنها مدنظر قرار گیرد. از آنجایی که روشهای مرسوم تحلیل و طراحی سازه بر اساس معیار نیرو هستند یک ضعف ع مده را در برآورد لرزه ای سازه ایجاد می کنند بـه عبارتی درمحدوده ای که سازه به صورت خطی رفتار می کند . یعنی مدل رفتاری نیرو- تغییر مکان برای سازه خطی است می توان از معیارنیرو برای کنترل اعضا استفاده کرد . ولی از آنجا که اغلب سازه هـا بـه خاطر ملاحظات اقتصادی در هنگام زلزله وارد محدوده غیر خطی می شوند. در این محدوده تغییرات نیرو (مقاومت ) ناچیز می باشد و تغییر شکله ای (تغییر مکان ها ) زیادی را ایجاد می کند . بنابراین معیار تغییـر مکان به عنوان مناسب ترین شاخص رفتاری مطرح می شود . به همین جهت دستورالعملها کنترل تغییر مکان جانبی و تغییر مکان نسبی طبقات را برای اینگونه بررسی ها ضروری می دانند.
دسته: پزشکی
بیماریهای پو ستی ویتیلیگو (پیسی، برص)
قیمت فایل فقط 2,800 تومان
بیماریهای پوستی ویتیلیگو
چه کسانی به پیسی مبتلا می شوند
رنگ پوست چطور بوجود می آید
دلیل پیدایش پیسی چیست
پیسی چگونه پیشرفت می کند
پیسی چگونه درمان می شود
بازگرداندن رنگدانه
از بین بردن رنگدانة باقی مانده
برای پیشگیری از گسترش یا عود پیسی چه می توان کرد
پیسی در کودکان چگونه درمان می شود
برای پیشگیری از گسترش یا عود پیسی چه می توان کرد
روزاسه
روزاسه چگونه تشخیص داده می شود
چه کسانی در معرض ابتلا به روزاسه هستند
بایدها و نبایدها در روزاسه
روزاسه چگونه درمان می شود
جوش غرور جوانی (آکنه
آکنه چگونه بوجود میآید
چه عواملی در ایجاد یا تشدید آکنه موثرند
ویتیلیگو
پیسی یا برص یا ویتیلیگو یک بیماری پوستی است که در آن لک های سفید رنگ به دلیل از دست رفتن رنگدانه پوست بوجود می آیند، این ضایعات در هر جایی از بدن ممکن است دیده شوند. معمولاٌ در هر دو طرف بدن بطور قرینه لک های متعدد سفید و شیری رنگ دیده می شود. شایع ترین مناطق درگیری پوستی عبارتند از: صورت، لب ها، دست ها، بازوها، پاها و نواحی تناسلی.
چه کسانی به پیسی مبتلا می شوند؟
از هر صد نفر، یک یا دو نفر به این بیماری مبتلا می شوند. حدود نیمی از افرادی که به این بیماری دچار می شوند، قبل از بیست سالگی علایم آن را در خود خواهند یافت. حدود یک پنجم از مبتلایان نیز یکی از افراد خانواده شان به این بیماری مبتلا بوده اند. بیشتر کسانی که پیسی دارند، از نظر سلامتی عمومی در وضعیت خوبی بسر می برند.
رنگ پوست چطور بوجود می آید؟
ملانین، رنگدانه ای است که عامل تعیین کننده رنگ پوست، مو و چشم های ما می باشد و توسط سلول هایی به نام ملانوسیت (سلول های رنگدانه ساز) تولید می شود. اگر این سول ها از بین بروند و یا نتوانند رنگدانه ملانین را تولید کنند، رنگ پوست روشن تر شده و یا بطور کلی سفید می شود
دلیل پیدایش پیسی چیست؟
پیدایش پیسی نتیجه از بین رفتن سلول های رنگدانه ساز پوست است که دلیل آن ناشناخته است. ولی چهار تئوری اصلی دراین زمینه وجود دارد:
1- سلول های عصبی که بطور غیرطبیعی فعال شده اند ممکن است با تولید مواد سمی به سلول های رنگدانه ساز آسیب برسانند.
2- سیستم ایمنی بدن ممکن است در موقع دفاع از بدن در مقابل یک ماده خارجی، رنگدانة پوست را نیز از بین ببرد.
3- سلول های رنگدانه ساز ممکن است عامل از بین رفتن خودشان باشند. یعنی زمانی که رنگدانه در حال ساخته شدن است، مواد زایدی نیز در کنار آن تولید می شوند که سمی بوده و قادر به از بین بردن خود سلول ها است.
4- وجود یک نقص ارثی موجب حساس شدن سلول های رنگدانه ساز به آسیب و در نتیجه از بین رفتن ها می شود.
پیسی چگونه پیشرفت می کند؟
وسعت، دوره و شدت از دست رفتن رنگدانه در اشخاص مختلف متفاوت است. افرادی که پوست روشنی دارند معمولاٌ در تابستان متوجه تفاوت رنگ مابین نواحی مبتلا و سایر نقاط سالم پوست که برنزه شده اند، می شوند. پیسی در افراد با پوست تیره بسیار واضح تر از روشن پوستان است در موارد شدید ممکن است رنگدانه در همه جای پوست از بین برود و پوست یکسره سفید شود.هیچ راهی برای پیش گویی این که هر فرد چقدر رنگدانه از دست خواهد داد و یا اینکه بیماری وی چقدر طول خواهد کشید وجود ندارد.
یک لک پیسی به صورت ناحیه ای به رنگ سفید شیری رنگ دیده می شود. با این حال میزان تخریب رنگدانه در هر لک می تواند با سایر لک ها متفاوت باشد. در یک لک ممکن است سایه های مختلفی وجود داشته باشد و نیز یک ناحیه تیره تر، نواحی سفید شده را احاطه کرده باشد.
پیسی اغلب با از دست رفتن ناگهانی رنگدانه در یک نقطه از پوست شروع می شود. این فرآیند می تواند ادامه یابد و یا به دلایل ناشناخته، خود به خود متوقف شود. دوره های از دست رفتن رنگدانه و متعاقب آن ثابت ماندن رنگ لک و دوباره از دست رفتن رنگدانه به طور مدوام تکرار می شوند.
بازگشت خودبه خودی رنگ به لک های سفید شده خیلی به ندرت اتفاق می افتد. بعضی از بیماران که تصور می کنند بیماریشان خوب شده، در واقع تمام رنگدانه پوست خود را از دست داده و پوستشان یک دست سفید شده است. گرچه رنگ پوست این افراد یک دست سفید شده ولی آنها باز هم به پیسی مبتلا هستند.
آیا درمان قطعی برای پیسی وجود دارد؟
قیمت فایل فقط 2,800 تومان
دسته: تجربیات فرهنگیان
نگاهی به کودکان و دانش آموزان ناشنوا
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
نگاهی به کودکان و دانش آموزان ناشنوا
تعریف نا شنوایی
علل وانواع ناشنوایی
اختلالات شنوایی در کلاس های عادی و وظیفه استادان
روشهای آموزش و پرورش دانش آموزان ناشنوا
اختلالات گویایی نتیجه ای است از نقص شنوایی ، البته بجز در مواردی که اختلالی در دستگاه صوتی فرد بوجود می آید . دانش آموزان نا شنوا نه تنها ازنظر رشد عمومی ضعیف هستند بلکه در طول زندگی از نظر مهارت های برقراری ارتباط زبانی ، مانند درک مفاهیم و معانی کلمات ، صحبت کردن ، خواندن و نوشتن همواره دچار اشکال عمده و کندی قابل ملاحظه ای هستند . از آنجایی که زبان عامل مهمی است در بر قراری روابط اجتماعی و آموزش و یاد گیری علوم مختلف ، بدیهی است که مشکل دانش آموزان نا شنوا به مراتب بیشتر از صرف نقص حس شنوایی است . البته کودکانی که بطور موقت شنوایی خود را از دست می دهند و یا آنانی که با استفاده از وسایل کمک شنوایی از قبیل سمعک نقص شنوایی خود را جبران می نمایند ، چندان نیاز به معلم و آموزش وپرورش استثنایی ندارند . لازم است اولیای چنین کودکانی به شیوه ای مطلوب راهنمایی شوند تا از مراقبت های لازم پزشکی و خدمات سنجش شنوایی و غیره بهرمند گردند . در هر حال در کلاس درسنیز باید تسهیلات ضروری جهت سازگاری هر چه بیشتر دانش آموز فراهم گردد . معمولا درحدود 5 در صد از کل کودکان سنین مدرسه رو در مقایسه با دیگر کودکان به نحوی دارای درجاتی از نارسایی های شنوایی هستند ، از این گروه 5 در صد ، در هر ده نفر یک یا دو نفر می بایست تحت پوشش آموزش وپرورش استثنایی قرار گیرند . در برنامه های آموزشی وپرورشی و درمانی دانش آموزان نا شنوا، همکاری های همه جانبه مسئولان ومتخصصان مختلف از جمله اولیاء ،پزشکان ، روانپزشکان و معلمان ویژه گفتار درمانی و . . . ضروری است .
تا کنون تعریف دقیق و جامع و مانع و قابل قبول برای کلیه مراجع ذیصلاحاز ناشنوایی ارائه نگردیده است . علت فقدان چنین تعریفی از این بابت است که ناشنوایی تا حدود زیادی یک امر فردی است . به عبارت ، دیگر سن وقوع ناشنوایی علت ناشنوایی ، نوع ناشنوایی و میزان و درجه اختلال شنوایی از جمله عوامل بسیار مهمی در تعریف ناشنوایی و افراد ناشنوا محسوب گشته و نقش فوق العاده در برنامه ریزی های آموزشی دارند . در واقع برای آنکه از عهده یک برنامه ریزی صحیح و مناسب برای گروهی از دانش آموزان بخوبی فائق آئیم ، لاجرم می بایست فرد فرد آنان را به طور جداگانه و کامل مورد ارزیابی قرار دهیم . به عنوان مثال دانش آموزی که از زمان تولد و یا قبل از سنین سخن گفتن ناشنواست و کمترین تجربه زبانی ندارد با دیگر دانش آموزی که پس از آنکه مدتها می گوید و می شنود و مهارتهای زبانی را به طور طبیعی کسب می نماید و آنگاه دچار نقص شنوایی می گردد کاملا با هم متفاوت بوده و این تفاوت در برنامه ریزی های آموزشی آنان فوق العاده دخیل است . اما به طور کلی می توان گفت که افراد ناشنوا کسانی هستند که از حس شنوایی خود در زندگی بهره ای نمی گیرند و افراد نیمه شنوا کسانی هستند که با آنکه حس شنوایی آنان دارای اختلالاتی می باشند ولی در هر حال با سمعک و یا بدون سمعک تا حدودی می تواند از این حس استفاده کنند .
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: عمران
پایان نامه توسعه خطوط ریلی با استفاده از مهندسی ارزش
قیمت فایل فقط 11,000 تومان
پایان نامه توسعه خطوط ریلی با استفاده از مهندسی ارزش
مقدمه :
بکارگیری مهندسی ارزش در پروژههای اجرایی با توجه به پیچیدگی کارها به ویژه در طرحهای بزرگ می تواند به ابزار بی چون و چرای مدیریت در کنترل هزینه ها تبدیل شود. هدف این روش از میان برداشتن یا اصلاح هر چیزی است که موجب تحمیل هزینههای غیرضروری می شود، بدون آنکه آسیبی به کارکردهای اصلی و اساسی طرح وارد آید.
بی تردید سیستم حمل و نقل ریلی در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان شاهراه توسعه قلمداد شده و به گسترش آن اهمیت داده می شود اما در کشور ایران به اهمیت و جایگاه بخش حمل و نقل ریلی در توسعه سایر بخش های اقتصادی ، صنعت ، کشاورزی و ارائه خدمات توجه خاصی نمی شود.
مهندسی ارزش در اداره راه وترابری ایالت واشنگتن
اداره حمل و نقل ایالت واشنگتن سال هاست که از اقدامات صورت گرفته توسط انجمن مقامات ایـالتیحمل و نقل آمریکا و اداره بزرگراه های فدرال به منظور گسترش مهندسی ارزش در پروژه های حمل و نقل حمایت می کند. اداره راه و ترابری ایالت واشنگتن، اصلی را برای انتخاب بخش ها و پروژه های مناسب برایمطالعات مهندسی ارزش تدوین کرده است: "برگزاری مطالعات مهندسی ارزش در زمان مناسب و ارزیابیو اجرای توصیه هـای بـسط یافتـه در فرآینـد مهندسـی ارزش." اسـتفاده از مهندسـی ارزش یـک اقـدامحمایت کننده مدیریت بوده و موفقیت برنامه مهندسی ارزش به انگیزه همکاری گروهی و حمایت پیوسـتهمدیران اداره، چه در مراکز و چه در ناحیه ها، بستگی دارد. [1]
انتخاب پروژه ها برای مطالعات ارزش
انتخاب پروژه ها برای انجام مطالعات مهندسی ارزش به عواملی چون هزینه، حجم و یا پیچیدگی پروژهبستگی دارد . پیچیدگی شامل موارد زیـر مـی باشـد : محـدودیت هـای بحـران زا، بخـش هـای فنـی دشـوار،راهکارهای پرهزینه، اثرپذیری زیاد از خارج پروژه، ضروریات کارکردی برآورد شده، نـوع پـروژههـایی کـهمعمولاً بالاترین پتانسیل بهبود ارزش را دارند عبارتند از:
فهرست مطالب
عنوان مطالب شماره صفحه
فصل اول : مقدمه............................................................................................................ 1
-1 مقدمه ............................................................................................................. 2 -1
-2 اهداف مطالعه .................................................................................................... 3 -1
-3 روش تحقیق..................................................................................................... 4 -1
فصل دوم : مروری بر مطالعات پیشین................................................................................. 5
-1 مقدمه ............................................................................................................. 6 -2
-2 مطالعات انجام شده در حوزه مهندس ی ارزش ............................................................... 6 -2
-1 جهان ....................................................................................................... 6 -2 -2
-2 ایران ...................................................................................................... 17 -2 -2
-3 مطالعات انجام شده در حوزه مطالعات محورها ی ری لی در ایران ....................................... 20 -2
-4 مطالعات انجام شده در رابطه با کاربرد مهندس ی ارزش در مطالعات ری لی ............................ 21 -2
-5 نتیجه گیری ................................................................................................... 24 -2
فصل سوم : روش مطالعه................................................................................................. 26
-1 مقدمه ........................................................................................................... 27 -3
-2 ادبیات مهندسی ارزش ....................................................................................... 28 -3
-1 رابطه ارزش ............................................................................................. 30 -2 -3
-2 تعیین شاخص ارزش با محاسبه کارکر و هزینه ................................................... 30 -2 -3
-3 متدولوژی مهندسی ارزش ................................................................................... 31 -3
-1 تاریخچه مهندسی ارزش در ایران .................................................................... 33 -3 -3
خ
-4 مرحله پیش مطالعه........................................................................................... 34 -3
-1 مراحل پیش مطالعه .................................................................................... 34 -4 -3
-2 تیم مهندسی ارزش .................................................................................... 39 -4 -3
-3 ویژگی های تیم موفق .................................................................................. 40 -4 -3
-5 مطالعه ارزش................................................................................................... 41 -3
-1 فاز اطلاعات .............................................................................................. 42 -5 -3
-2 فاز تحلیل کارکرد....................................................................................... 46 -5 -3
-1-2 کارکرد چیست ؟................................................................................. 48 -5 -3
-2-2 کارکرد اصلی را بشناسیم ....................................................................... 49 -5 -3
و انواع آن ........................................................................ 50 FAST -3-2 نمودار -5 -3
-3 فاز خلاقیت .............................................................................................. 57 -5 -3
-4 فاز ارزیابی ............................................................................................... 61 -5 -3
-5 فاز توسعه ................................................................................................ 65 -5 -3
-1-5 مقایسه سناریوها ................................................................................. 68 -5 -3
-2-5 ماتریس تصمیم گیری وزنی رتبه ای .......................................................... 69 -5 -3
-3-5 ارزیابی عددی به روش مقایسه زوجی ......................................................... 71 -5 -3
فصل چهارم : استفاده از مهندسی (برنامه ریزی) ارزش در مطالعات توسعه محورهای ریلی........ 74
-1 مقدمه ........................................................................................................... 75 -4
-2 مرحله پیش مطالعه........................................................................................... 75 -4
-1 تعیین معیارهای ارزیابی .................................................................................. 76 -2 -4
-2 تعیین محدوده مطالعه ................................................................................. 77 -2 -4
3 - ایجاد مدل ها............................................................................................ 77 -2 -4
-4 تامین امکانات مورد نیاز تیم .......................................................................... 77 -2 -4
-3 فاز اطلاعات.................................................................................................... 78 -4
-4 فاز تحلیل کارکرد.......................................................................................... 78 -4
-5 فاز خلاقیت .................................................................................................... 82 -4
-6 فاز ارزیابی...................................................................................................... 82 -4
-7 فاز توسعه ...................................................................................................... 82 -4
فصل پنجم : مطالعه موردی............................................................................................. 83
-1 مقدمه ........................................................................................................... 84 -5
-2 مرحله پیش مطالعه........................................................................................... 84 -5
-1 اطلاعات محور بافق – بندر عباس................................................................... 85 -2 -5
د
88 ............................................................................... ( -2 سال مبنا ( سال 1385 -2 -5
97 .......................................................................... ( -3 سال افق طرح (سال 1390 -2 -5
-4 تعیین ظرفیت مسیر ................................................................................... 98 -2 -5
-1-4 مفاهیم پایه در مطالعات ریلی.................................................................. 99 -2 -5
-5 مقایسه میزان تقاضا و ظرفیت ...................................................................... 105 -2 -5
-6 بررسی گلوگاههای مسیر ............................................................................. 106 -2 -5
-7 تعیین معیارهای ارزیابی............................................................................. 108 -2 -5
-8 تعیین محدوده مطالعه ............................................................................... 108 -2 -5
-9 ایجاد مدل ها.......................................................................................... 109 -2 -5
-10 تامین امکانات مورد نیاز تیم ...................................................................... 109 -2 -5
-3 فاز اطلاعات............................................................................................... 110 -5
-4 فاز تحلیل کارکرد........................................................................................ 111 -5
-5 فاز خلاقیت .................................................................................................. 115 -5
-6 فاز ارزیابی.................................................................................................... 120 -5
-7 فاز توسعه .................................................................................................... 124 -5
-1 سناریو 1 ( بازگشایی ایستگاههای اضطراری ) ................................................... 125 -7 -5
-2 سناریو 2 (دوخطه کردن محور بافق - بندرعباس ) ............................................. 127 -7 -5
-3 سناریو 3 ( دوخطه کردن برخی بلاکها وبازگشایی ایستگاههای اضطراری ) ................. 128 -7 -5
-4 سناریو 4 ( احداث کمربندی )...................................................................... 130 -7 -5
-5 ماتریس تصمیم گیری وزنی رتبه ای .............................................................. 137 -7 -5
فصل ششم : جمع بندی و نتیجه گیری............................................................................ 139
نتیجه گیری.................................................................................................. 140 -6
منابع و مراجع: ............................................................................................................ 142
قیمت فایل فقط 11,000 تومان
دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
ناکامی در بدست آوردن امنیت
قیمت فایل فقط 2,400 تومان
ناکامی در بدست آوردن امنیت
سندرم انطباق عمومی
واکنشهای فیزیولوژیک به استرس
واکنشهای روانی یا سایکولوژیک به استرس
واکنشهای فرد در برابر تغییرات محیطی
ناکامی
حرکت به سوی امنیت
زمینههای کاربرد
تحقیقات ( هانس سلیه) چگونگی تأثیر استرس ( فشار روانی ) را برعمکرد غدد درون ریز و تأثیر مواد مترشحة غدد دورن ریز بر عملکردهای بدنی و رفتار آشکار ساخته است.
سلیه (1945م. ) نشان داد که تحت استرس یک نشانگان انطباق عمومی
(General Adaptation Syndrome ) پدید میآید.
هورمونهای قشر غدد فوق کلیه ( Adreal Gland ) مسئول این واکنش فیزیولوژیک هستند. سلیه، حیوانات متعدد را در آزمایشگاه در شرایط فشار روانی قرار داد. او دریافت که وقتی آسیبهای محیطی یا بدنی این حیوانات را تهدید میکند، عملکرد غدد مترشحة درونی افزایش مییابد. بدین معنی که رنگ غدة فوق کلیه از زرد به قهوهای تغییر میکند، حجیم میشود، شروع به رهاسازی مواد ذخیرهای خود یعنی ( استروئیدها ) مینماید، وقتی که وضعیت استرسزا از میان میرود، ظاهراً غدة آدرنال به حالت عادی بازگشته و عملکردهای عادی خود را آغاز میکند. اما این حالت موقتی است، زیرا چند هفته پس از آنکه حیوان بار دیگر در معرض استرس شدید و طولانی مدت قرار میگیرد، غدة آدرنال مجدداً بزرگ شده، ذخیره استروئید خود را از دست میدهد و سرانجام حیوان به دلیل این تخلیه میمیرد ( آزاد، 1379، به نقل از سادوک، حسن رفیعی و همکاران 1382 و میلانی فر 1382 و ساراسون و ساراسون، به نقل از بهمن نجاریان و همکاران، 1382؛ کارلسون، به نقل از مهرداد پژهان، 1380؛ سادوک و سادوک، 2003؛ سلیه و تاک وبر، 1977 ).
سلیه استرس را واکنش غیر اختصاصی بدن به هر گونه خواسته و نیازی میدانست که به وسیلة شرایط لذت بخش یا ناخوشایند ایجاد شده است.
سلیه معتقد بود که طبق تعریف مذکور، ضرورتی ندارد که استرس همیشه ناخوشایند باشد، او استرس ناخوشایند را استرس ( رنج و عذاب Distress ) نامید. پذیرش هر دو نوع استرس مستلزم تطابق است. ( سادوک و سادوک، به نقل از حسن رفیعی و همکاران، 1382؛ سادوک و سادوک، 2003).
استرس بنا به تعریف فوق، شامل هر چیز میشود ( اعم از واقعی، نمادین یا تصوری) که بقای فرد را با خطر و تهدید مواجه میکند. واکنش بدن به استرس به معنای یاد شده ـ شامل به راه انداختن مجموعهای از پاسخها است که تلاش میکنند تا اثر عامل استرسزا را کاهش داده و تعادل بدن را به حالت اولیه باز گردانند.
دربارة پاسخ فیزیولوژیک به استرس حاد اطلاعات زیادی به دست آمده است. ولی آنچه که دربارة پاسخ به استرس مزمن میدانیم بسیار کم است.
قیمت فایل فقط 2,400 تومان
دسته: عمران
پایان نامه ارزیابی بکارگیری اتوبوس سریع السیر بر شاخصهای عملکردی اتوبوسرانی(مطالعه موردی شهر قم)
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
پایان نامه ارزیابی بکارگیری اتوبوس سریع السیر بر شاخصهای عملکردی اتوبوسرانی(مطالعه موردی شهر قم)
مقدمه
بررسی اجمالی وضعیت حمل و نقل کشورهای پیشرفته و توسعه یافته موید این نکته است که یکی از ویژگیهای عمده اینگونه کشورها در بخش حمل و نقل، برخورداری از شبکه حمل و نقل عمومی گسترده، ایمن و با قابلیت دسترسی آسان می باشد. بهبود سیستم حمل و نقل همگانی از روشهای گوناگونی امکان پذیر است. یکی از این روشها تغییر تکنولوژی و استفاده از سیستم های همگانی سریع مانند تراموا، قطار سبک شهری و مترو است. و روش دیگر بهبود مدیریت سیستم حمل و نقل و استفاده بهتر از امکانات موجود. هدف این پایان نامه ارایه راهکاری بدون صرف هزینه های زیاد است. لذا با توجه به اینکه نقض حمل و نقل عمومی در حمل و نقل شهری بسیار مورد اهمیت می باشد، پایان نامه حاضر در قالب هفت فصل به شرح ذیل به این موضوع می پردازد. فصل اول به کلیات که شامل هدف، پیشینه تحقیق و روش کار است می پردازد. فصل دوم با تاریخچه کوتاهی در مودر حمل و نقل عمومی در ایالات متحده شروع می شود. بعد از این تاریخچه مقدماتی، تعریفا و طبقه بندیهای استفاده شده در حمل و نقل عمومی و همچنین ویژگیهای خدمت دهی و عملکری می آید. ظرفیت مسافر در سیستم حمل و نقل عمومی شهری با وضعیتی مشابه با روش بکار گرفته شده در بزرگراهها بررسی می شود. بالاخره عملکرد راه آهن و اتوبوس ترسیم و مقایسه می شود. در فصل سوم به معرفی ITS و مزایای آن و نیز کاربرد ITS در حمل و نقل عمومی با نگاه ویژه به اتوبوس و نیز مزایای کاربر آن بررسی می گردد. در فصل چهارم به بررسی سامانه های اتوبوسرانی در 17 شهر نمونه در کشور می پردازد و راه حلهایی در جهت افزایش کارآیی این سامانه معرفی میکند.
سیستم حمل و نقل عمومی سریع
سیستمهای ریلی سریع که معموًلا بااسامی متروها، زیرزمینی یامجرانامیده می شوند، باحق حریم های اختصاصی ونسبتاً باسرعت بالاکارمی کنند وبنابراین بالاترین ظرفیت موجود خط راتامین می کنند.
مسیرهای درارتفاع وزیرزمینی متداول هستند. کرایه های یکسان یابراساس منطقه ویاکرایه براساس مسافت ازطریق سیستمهای اتوماتیک یادیگرسیستمهای موجود جمع آوری می شوند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ............................................................................................................................................................................ 1
مقدمه ............................................................................................................................................................................ 2
فصل اول : کلیات
1-1. هدف ..................................................................................................................................................................... 3
1-2 .پیشینه تحقیق ................................................................................................................................................... 3
1-3 .روش کار .............................................................................................................................................................. 4
فصل دوم
2-1. تاریخچه توسعه حمل و نقل شهری .............................................................................................................. 5
2-2.تعریف و طبقه بندی حمل و نقل عمومی ..................................................................................................... 13
2-3.تقاضای حمل و نقل شهری .............................................................................................................................. 18
2-4. روشهای حمل و نقل عمومی .......................................................................................................................... 19
2-5.مقایسه سیستمهای حمل و نقل عمومی ....................................................................................................... 34
فصل سوم
3-1.تعریف ITS ........................................................................................................................................................... 38
3-2.تاریخچه سیستمهای هوشمند در حمل و نقل در دنیا ............................................................................... 38
3-3. معیاریهای سنجش اثرات کاربرد سیستمهای هوشمند در حمل و نقل عمومی(ITS) ....................... 39
3-4. معرفی انواع سیستمهای هوشمند در حمل و نقل و مزایای آنها ............................................................. 43
3-5.ITS در حمل و نقل عمومی و مزایای آن با نگاه ویژه به اتوبوس .......................................................... 58
3-6. چگونگی انتقال اطلاعات به کاربران حمل و نقل عمومی ......................................................................... 66
3-7. نمونه ایی از سیستم های مدیریت با کمک ITS . ..................................................................................... 67
3-8.هزینه های ITS ................................................................................................................................................... 71
3-9. نتیجه گیری ........................................................................................................................................................ 72
فصل چهارم
4-1. طرح تحقیق ، تعاریف و مفاهیم پایه ............................................................................................................... 73
4-2 . فرضیات ............................................................................................................................................................. 74
4-3. روش تحقیق ....................................................................................................................................................... 74
4-4. مراحل تحقیق .................................................................................................................................................... 74
4-5.حجم نمونه و روش نمونه گیری ........................................................................................................................ 75
4-6. شناسایی راههای افزایش درآمد سامانه اتوبوسرانی شهر ........................................................................... 76
4-7. درآمدهای حاصل از فروش بلیت ................................................................................................................... 78
4-8 . درآمد حاصل ازتبلیغات .................................................................................................................................. 80
4-9. درآمد حاصل از ناوگان تحت نظارتی ............................................................................................................ 80
4-10نتیجه گیری ....................................................................................................................................................... 81
4-11. پیشنهادات ........................................................................................................................................................ 82
فصل پنجم
5-1.متدولوژی .............................................................................................................................................................. 89
فصل ششم
6-1. شناخت شهر قم ................................................................................................................................................. 95
6-2. تاریخچه مطالعات حمل و نقل شهر قم ........................................................................................................ 95
6-3. برآورد و پیش بینی جمعیت ............................................................................................................................ 96
6-4. سیستم اتوبوسرانی موجود و تنگناهای آن ................................................................................................... 98
6-5. سیستم اتوبوسرانی پیشنهادی ........................................................................................................................ 106
فصل هفتم : نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری .................................................................................................................................................................. 113
پیشنهادات ..................................................................................................................................................................... 114
منابع و مآخذ ................................................................................................................................................................. 116
فهرست منابع فارسی .................................................................................................................................................. 116
فهرست منابع غیر فارسی .......................................................................................................................................... 118
چکیده انگلیسی
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
دسته: تجربیات فرهنگیان
طـرح درس
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
طـرح درس
طرح پنج درس برای زبان آموزان سطح متوسط به قرار زیر است:
مدت زمان لازم برای ارائه هر درس 90 دقیقه در نظر گرفته شده است.
هر درس شامل فعالیتهای قبل از خواند به مدت 20 دقیقه، فعالیتهای حین خواندن به مدت 40 دقیقه و فعالیتهای پس از خواندن به مدت 30 دقیقه میباشد.
الف- فعالیتهای قبل از خواندن (20) دقیقه
هدف از فعالیتهای این مرحله فراهم کردن زمینه لازم برای درک متن، جلب توجه زبان آموزان به موضوع متن، فعالسازی دانشپیشین زبانآموزان و برانگیختن علاقه و انگیزه زبانآموزان و آماده شدن جهت یادگیری درس میباشد. مثلاً در درس اول که مربوط به دادگاه میباشد، معلم فیلمی را که قبلاً از دادگاه تهیه شده به مدت 10 دقیقه نمایش میدهد و 10 دقیقه هم در مورد صحنهها و افرادی که در فیلم دیده شدهاند، بحث میشود. با نمایش این فیلم، زبانآموزان اسامی افراد و عوامل دادگاه مثل قاضی، شاهد، جایگاه شاهد، متهم، جایگاه متهم و وکیل را یاد میگیرند. سوالات قبل از خواندن باعث میشود زبان آموزان تجربیات خود در مورد مثلاً دادگاه را بیاد آورده و در مورد آن بحث کنند و به همین منوال جهت یادگیری درس در خصوص این موضوع آماده میشوند. در این مرحله لغات و اصطلاحات جدید به کمک تصاویر و اشیاء و مترادفات و متضادهای آشنا، آموزش داده میشوند.
ب- فعالیتهای حین خواندن (40 دقیقه)
هدف از فعالیتهای این مرحله خواندن متن و جواب به سوالات بعد از آن و جواب به سوالات صحیح و غلط است. زبانآموزان باید فرصت کافی داشته باشند تا متن را به خوبی بخوانند و آنرا کاملاً درک کنند تا بتوانند به این سوالات و سوالات بعدی که در مرحله بعد مطرح می شود، جواب دهند. هدف از انجام این فعالیتها توجه دانشآموزان به موضوع اصلی متن است. بعضی از پرسشها صریح است به این معنی که جواب آنها در متن یافت میشود و بعضی از آنها استنتاجی است که زبانآموز باید با توجه به متن بداند که چه اتفاقی افتاده است. اهداف دیگر از این مرحله را میتوان سرخورده نشدن دانشآموزان در برخورد با واژه ها یا ساختارهای جدید و خواندن چند بار متن برای پیدا کردن جواب سوالها و در نتیجه یادگیری کامل متن دانست.
ج- فعالیتهای بعد از خواندن (30 دقیقه)
هدف از انجام این فعالیتها تحکیم و تثبیت دانش و تمرین مهارتهای چهارگانه میباشد. در این مرحله زبانآموزان بعد از حل تمرینها به مهارتهای مثل نوشتن دست مییابند مثلاً تمرینهای جملهسازی و ساختن مترادف و متضاد و پر کردن ماههای خالی به مهارت نوشتن آنها کمک میکند. تمرینها در این مرحله متنوع است.
درس اول
شهادت در دادگاه
سؤالات قبل از خواندن
الف- به سوالات زیر جواب دهید.
1- آیا تا به حال در دادگاه شهادت دادهاید؟
2- آیا معنی شاهد و شهادت را میدانید؟
3- برای چه منظوری از شاهد در دادگاه استفاده میکند؟
4- اعضای دادگاه در کشور شما شامل کدام افراد هستند؟
5- آیا تا بحال شاهد صحنه تصادف بودهاید؟
ب- واژههای جدید
تصادف: برخورد در ماشین به هم که عمدی نبوده و شامل خسارات میشود را تصادف گویند.
عبور کردن: گذشتن از مقابل چیزی، دور شدن
رخ دادن: اتفاق افتادن
وحشتناک: ترسناک، هراس آور
برزخ: کسی که در تصادف، جنگ یا زلزله آسیب ببیند.
احضار شدن: دعوت شدن به دادگاه برای انجام کاری
متعجب شدن: تعجب کردن
شهادت در دادگاه
در حالی که یک روز صبح حسن منتظر اتوبوس بود، اتومبیلی که با سرعت خیلی زیاد حرکت میکرد، از جلوی او عبور کرد. حسن تنها وقتی این را پیدا کرده که بگوید در این راننده حتماً تصادف میکند اگر . . . » اما قبل از اینکه بتواند جملهاش را تمام کنند. تصادف رخ داده و دار آن یک اتوبوس که همان موقع از آنجا میگذشت و همان اتومبیل با یکدیگر تصادف کردند. صدای وحشتناکی به گوش رسید و خسارت زیادی هم به اتومبیل و هم به اتوبوس وارد شد.
حسن با عجله رفت که بینید آیا کسی مجروح شده است یا نه اما همه سالم بودند. سپس راننده اتوبوس از او خواست که بپذیرد وقتی لازم شد به عنوان شاهد تصادف عمل کند و صحنه تصادف را توضیح دهد. حسن با این درخواست موافقت کرد. بعد از چند روزی حسن به دادگاه اخطار شد و آنجا قاضی از او پرسید «شما از جاییکه تصادف اتفاق افتاد چقدر فاصله داشتید؛ حسن جواب داد: «یازده متر و چه و پنج سانتیمتر قاضی متعجب شد و گفت «چطور این فاصله را اینقدر دقیق میدانید؟» حسن جواب داد «چون انتظار داشتم کسی مثل شما این سوال را از من بپرسد.»
سوالات حین خواندن
ج- متن درس را با دقت بخوانید و به سوالات زیر جواب دهید.
1- چه موقع از روز حسن شاهد تصادف بود؟
2- چرا تصادف رخ داد؟
3- به کدامیک از ماشینها خسارت وارد شد و چرا؟
4- قاضی از حسن چه پرسید؟
5- حسن به قاضی چه جوابی داد؟
د- با توجه به متن در مقابل جملات صحیح «ص» و در مقابل جملات غلط «غ» بنویسید.
1- در غروب یک روز حسن منتظر اتوبوس بود.
2- اتومبیل با سرعت زیادی حرکت میکرد.
3- در تصادف هیچکدام از ماشینها خسارت ندیدند.
4- تعداد 2 نفر در آن تصادف مجروح شدند.
5- حسن فاصلهاش از تصادف را دقیقاً به قاضی گفت.
سوالات بعد از خواندن
هـ با لغات زیر جمله بسازید.
منتظر، تصادف ، خسارت، وحشتناک، شاهد، دادگاه، فاصله، تعجب.
و- با توجه به متن گزینه صحیح را انتخاب کنید؟
1- حسن . . . . . . که راننده اتومبیل تصادف میکند.
الف- مطمئن نبود ب- مطمئن بود
ج- نمیدانست د- انتظار نداشت
2- حسن . . . . . . که در دادگاه شهادت بدهد
الف- موافقت کرد ب- موافقت نکرد
ج- نمیخواست د- انتظار داشت
3- حسین فاصلهاش تا تصادف را . . . . . . به قاضی گفت.
الف- حدوداً ب- تصادفاً
ج- دقیقاً د- بدون میل و رغبت
4- قاضی از پاسخ حسن . . . . . . . .
الف- تعجب نکرد ب- خوشش آمد
ج- خوشحال شد د- تعجب کرد
ز – جمله مرکب زیر را به صورت چند جمله ساده بنویسید.
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: عمران
پایان نامه تعیین شاخص ایمنی ابنیه فنی راهها
قیمت فایل فقط 10,000 تومان
پایان نامه تعیین شاخص ایمنی ابنیه فنی راهها
چکیده :
تصادفات جاده ای همواره معضل اساسی در حمل و نقل جاده ای به شمار می آیــد.
در این راستا تحقیقات گسترده و متعددی در جهت کاهش تلفات جاده ای (مالی ، جانی ) انجام گرفته است .
سه عامل انسان ، وسیل? نقلیه ، جاده را عوامل دخیل و اساسی در بروز تصادفــات جاده ای به شــمار می آینـد. در ایـن رسـاله بـا توجـه بـه متغیرهـای مؤثـر در مـیزان تصادفات ترافیکی ، از طریق آمار و اطلاعات تصادفات و کارهای مطالعاتی و با توجه به علل وقوع تصادف (عامل جاده ای ) وضعیت ایمنی ابنیه فنی که جزء قسمت های مهم و اساسی جاده ها به شمار می آیند مورد بررسی قرار می گیرد و مدلی ریاضی بــرای سنجش ایمنی راهها ارائه شده است . با جمع آوری اطلاعات و مطالعــات میدانـی ابنیـه فنی حدود 400 کیلومتر از راههای اصلی کشور، شامل راههای با درجات مختلف وبا شرایط محیطی متفاوت ، مدل مورد نظر ارائه شده است . با توجه به آمــار و اطلاعـات جمع آوری شده از متغیرها، روند مدلسازی با استفاده از توابع خطی شونده صــورت گرفته است . با مقایســه ضرائـب همبسـتگی میـان مدلـهای متفـاوت ، مـدل رگرسـیون پواسون در این برازش مناسـب تشـخیص داده شـد. سـپس بـا کالیبراسـیون مـدل و اعتبار سنجی آن با داده های زمانی ، مدل نهایی ارائه شده است .
مقدمه
با ادامه روند فزایندة روزافزون تردد وسایل نقلیه در شهرها و جاده ها در چنــد دهـه اخیر، متاسفانه میزان و شدت تصادفات رشد چشمگیری به همراه داشته که ضایعات جانی و مالی ناشی از این تصادفات تبعات سنگینی بر جامعه بشــری تحمیـل می کنـد.
در کشورهای آسیا و اقیانوسیه سالانه بیش از 435 هزار نفر قربانی حوادث جـاده ای میشوند و در طی ده سال اخیر تعداد کشته شدگان تصادفــات جـاده ای بیـش از 45% رشد داشته و شاید امروز در آسیا و اقیانوسیه «تصادفات » بیش از بیماریهای ســل و مالاریا، علت مرگ و میر محسوب می شود.
عوامل موثر در تصادفات جاده ای :
تجزیه و تحلیل تصادفات جاده ای در ایران به خوبــی نشـان داده اسـت کـه بیشـترین عامل پدید آورنده سوانح جاده ای عامل انسانی است که به تنهایی یا مشترکاً با عوامل دیگر رخ داده که 70درصد آن صرفاً براساس اشتباهات انسانی بوده است .
در حال حاضر کشورهای پیشرفته بنابر توصیه سازمان بهداشت جهانی در سیاست ایمنی راه تجدید نظر کرده و برای علوم رفتاری حداقل به همان اندازه علوم مربوط به راه و وسیله نقلیه اهمیت قائل شده اند. این امر بــاعث گردیـده کـه آمـوزش و اجـرای مقررات در راس سیاست جدید ایمنی ترافیک قرار گیرد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده ................................................................................................ 1
مقدمه ................................................................................................. 2
فصل اول : کلیات
1ـ1ـ اهمیت پژوهش و هدف ............................................................... 4
1ـ2ـ تعریف مسئله ........................................................................... 12
1ـ3ـ پیشینه تحقیق ........................................................................... 13
1ـ4ـ روش کار و تحقیق و فرضیات ..................................................... 14
1ـ5ـ موانع و مشکلات موجود............................................................. 16
1ـ6ـ ساختار تحقیق .......................................................................... 17
فصل دوم : آمار تصادفات و عوامل مؤثر در تصادفات جاده ای
2ـ1ـ وضعیت تصادفات جاده ای .......................................................... 19
2ـ2ـ میزان هزینه های ناشی از تصادفات جاده ای در ایران ....................... 19
2ـ3ـ عوامل مؤثر در تصادفات جاده ای ................................................. 20
2ـ3ـ1ـ کلیات .............................................................................. 20
2ـ3ـ2ـ عامل انسانی .................................................................... 22
2ـ3ـ3ـ عامل مربوط به راه ............................................................. 22
2ـ3ـ4ـ عامل مربوط به وسیله نقلیه ................................................. 24
فصل سوم : پارامترهای اثرگذار در ایمنی پل و تونل
3ـ1ـ مقدمه ...................................................................................... 26
3ـ2ـ پل .......................................................................................... 28
3ـ2ـ1ـ تاریخچه پلسازی ............................................................... 28
3ـ2ـ2ـ تعاریف ............................................................................ 29
3ـ2ـ3ـ تقسیم بندی سازه پل ........................................................... 30
3ـ2ـ4ـ طبقه بندی پلها .................................................................... 31
3ـ2ـ5ـ عوامل مؤثر در ایمنی پلها .................................................... 33
3ـ3ـ تونل ....................................................................................... 35
3ـ3ـ1ـ تاریخچه تونل سازی .......................................................... 35
3ـ3ـ2ـ تعاریف ............................................................................ 36
3ـ3ـ3ـ عوامل مؤثر در ایمنی تونلها ................................................. 37
3ـ3ـ3ـ1ـ روشنایی ................................................................... 38
3ـ3ـ3ـ2ـ تهویه ........................................................................ 44
3ـ3ـ3ـ3ـ محدودیت نیمرخ عرضی ............................................... 47
فصل چهارم : بررسی شاخصهای ایمنی ، تحقیقات مربوط به ایمنــی ابنیـه فنـی و تعیین شکل مدل تحقیق
4ـ1ـ مقدمه ...................................................................................... 49
4ـ2ـ تاریخچه شاخصهای ایمنی راهها.................................................. 50
4ـ3ـ روشهای سنجش ایمنی ............................................................... 56
4ـ3ـ1ـ روش تعداد تصادفات .......................................................... 56
4ـ3ـ2ـ روش نرخ تصادفات ............................................................ 56
4ـ3ـ3ـروش تعداد نرخ .................................................................. 57
4ـ3ـ4ـ روش کیفیت نرخ ................................................................ 58
4-3-5- روش وزارت راه ایالت جورجیا........................................... 60
4ـ4ـ مدلهای ریاضی موجود در ایمنی .................................................. 62
4ـ5ـ تحقیقات انجام گرفته در خصوص ایمنی پل و تونل .......................... 80
4ـ5ـ1ـ ایمنی تونل در راهها............................................................ 80
4ـ5ـ2ـ ایمنی پل در راهها............................................................... 96
4ـ6ـ شکل کلی مدل مورد تحقیق ......................................................... 106
فصل پنجم : ارائه مدل پیشنهادی مربوط به پل و تونل
5ـ1ـ مقدمه ...................................................................................... 108
5ـ2ـ کلیات مدل ارائه شده .................................................................. 110
5ـ3ـ انتخاب متغیرهای مؤثر در مدل .................................................... 111
5ـ3ـ1ـ متغیرهای مؤثر در مدل ایمنی مربوط به پل ............................. 111
5ـ3ـ2ـ متغیرهای مؤثر در مدل ایمنی مربوط به تونل .......................... 116
5ـ4ـ حوزة مورد مطالعه و جمع آوری آمار و اطلاعات ............................. 120
5ـ4ـ1ـ انتخاب حوزه مورد مطالعه ................................................... 120
5ـ4ـ2ـ جمع آوری آمار و اطلاعات در سازمانها ................................. 121
5ـ4ـ3ـ جمع آوری آمار و اطلاعات از طریق برداشت میدانی ................. 123
5ـ4ـ3ـ1ـ برداشت اطلاعات و مشخصات متغیر پل ها....................... 123
5ـ4ـ3ـ2ـ برداشت اطلاعات و مشخصات متغیر تونلها ..................... 126
5ـ5ـ چارچوب مدل ........................................................................... 128
5ـ5ـ1ـ معرفی نرم افزار.................................................................. 128
5ـ5ـ2ـ تحلیل و پردازش مدل .......................................................... 129
5ـ6ـ جزئیات مدل انتخاب شده ............................................................ 133
5ـ6ـ1ـ مدلسازی مربوط به پل ............................................................ 137
5ـ6ـ2ـ مدلسازی مربوط به تونل ......................................................... 147
فصل ششم : نتیجه گیری و پیشنهادات
جمع بندی ....................................................................................... 157
نتیجه گیری ...................................................................................... 160
توصیه های اجرایی ........................................................................... 162
پیشنهادات برای تحقیق بیشتر............................................................. 163
پیوست ها
منابع و ماخذ ....................................................................................... 175
فهرست منابع فارسی ........................................................................ 176
فهرست منابع لاتین ........................................................................... 177
فهرست نام ها................................................................................... 179
چکیده انگلیسی ................................................................................. 181
قیمت فایل فقط 10,000 تومان
دسته: عمران
پایان نامه مطالعه اثر انعطاف پذیری خاک بر توزیع آسیب پذیری لرزه ای در ساختمان
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
پایان نامه مطالعه اثر انعطاف پذیری خاک بر توزیع آسیب پذیری لرزه ای در ساختمان
چکیده
درسالهای اخیرروشهای مختلفی برای تعیین آسیب پذیری ونیز مقاوم سازی لرزه ای ساختمانهای فولادی وبتنی مسلح بـسط و توسعه یافته است . نکته ای که دراکثرموارد از دیدمقاوم سازان لرزه ای دورمانده است اثر انعطاف پـذیری خـاک تکیـه گـاه ساختمان بر نحوه مقاوم سازی آن و حتی شدت وتوزیع آسیب پذیری بین اجزای باربر ساختمان می باشد. لذا در ایـن تحقیـق سعی شده است اثر انعطاف پذیری خاک تکیه گاه ساختمان بر نحوه مقاوم سازی بنا در نظر گرفته شود و اثـرات آن بررسـی شود .
مراحل مختلف تحقیق به صورت زیر می باشد :
- مرحله اول : جمع آوری اطلاعات مربوط به روشهای مقاوم سازی و انواع آسیبهای موجود می باشـد کـه در سـمینار ارائه شده از طرف نویسنده آورده شده است .
- مرحله دوم :پردازش اطلاعات مورد قبول در موضوع مورد نظرونحوه مدلسازی خاک .
- مرحله سوم : کنترل و بررسی بناها بوسیله نرم افزاز 2000 sap به صورت در نظر گرفتن خاک به عنوان فنرهایی بـا سختی Κ که به صورت سختی انتقالی و چرخشی می باشد و اثرآن بر تعدیل نیروهای زلزله وارد بر اعضای سازه ای بنا.
دراین تحقیق با مدلسازی خاک به صورت فنرهایی با سختی k میزان اثرآن در استهلاک انرژی زمین لرزه برای نـسبتهای مختلف سختی خاک و سازه و سیستم باربر جانبی مختلف در ساختمان تعیین می گردد .
مقدمه
در گذر ایام و در طول سالیان متمادی بعد از ظهور تمدنها همـواره شـاهد وقـوع حـوادث طبیعـی از قبیـل زمـین لـرزه بوده ایم که به تناوب در نقاط مختلف این جهان خاکی به وقوع پیوسته و هر بار عده زیادی از همنوعان مـا راکـشته و خسارات مادی و معنوی و اجتماعی و اقتصادی و روانی و .... بیشماری را ایجاد نموده اند . کشور عزیز ما ایران نیز بـه دلیل قرار گرفتن در مسیر زمین لرزه ( گستره زلزله خیز جهان ) همواره از خطرات زلزله در امان نبوده و هـر از گـاهی در کشور عزیز خود شاهد حوادث ناشی از زلزله و خربیها و آسیب های ناشی از آن بوده ایم . زلزله ای که در رودبار و منجیل وطبس و ناغان و اردبیل و.... رخ داده این واقعیت را به ما متذکر می شوند که باید در احداث بناهای محکـم و پایدار و مقاوم سازی بناهای موجود بکوشیم تا در صورت وقوع حوادث مشابه شاهد وقوع خـسارات مـالی و جـانی و..... زیادی نباشیم .
مدول برشی
برای ماسه و خاکهای چسبنده طبق رابطـه ای کـه بوسـیله ( 1972-الـف و ب ? −ΡΝΕςΕΧΗ?ΗΑΡ?ΙΗ− ) داده شده است مدول دینامیکی خاک بدست می آید . برای ماسه ها از شکل 2-2 می توان استفاده کرد .
تیر ها
پس از طراحی تیرهای ساختمانها ی مورد بررسی به محاسبه مقاومت نهایی خمشی آنها با استفاده از آیین نامه ایـران ( آبا ) می پردازیم . پس از کنترل جاری شدن یا جاری نشدن میلگردهای فشاری روابط مورد استفاده بـه صـورت زیـر می باشد .
قیمت فایل فقط 8,000 تومان