دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
خلاقیت در کودکان بررسی نیازها و خصوصیات کودکان 4 تا 6 ساله و طراحی مبلمان کار هنری برای آنان
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
خلاقیت در کودکان
بررسی نیازها و خصوصیات کودکان 4 تا 6 ساله و طراحی مبلمان کار هنری برای آنان
مقدمه
مقدمه
: شناسایی مشکل
محدودیتها
تحلیل نیاز
امتیاز مکاشفه در محصول
بررسی مقدار نیاز به محصول
هدف ایجاد نیاز در محصول
رشد ذهنی کودکان
پرورش حواس کودکان
جدول رشد طراحی
اهمیت خلاقیت و تخیل برای کودکان
ویژگی های خلاقیت در کودکان
اگر بزرگسالانی خلاق و با قوة تخیل میخواهیم باید از سالهای اولیة زندگی آنها برای این کار برنامهریزی کنیم. ما کودکان را برای زندگی تربیت میکنیم و هر خصوصیتی را که در این سن در آنان تشویق کنیم با آنان میماند. اگر خلاقیت و قوة تخیل آنان را تشویق نکنیم کودکان به بزرگسالانی خلاق بدل نمیشوند.
کار و فعالیت هنری کودکان در ایجاد فرصتهایی بمنظور ابراز خلاقیت اهمیت حیاتی دارد.
در نظر گرفتن تنوع وسایل و امکانات دار اتاق کودک به دلیل استفادة طولانی مدت از اهمیت بسیاری برخوردار است. کودکان به نقاشی و حجمسازی بسیار علاقه مندند و دوست دارند وسایلی را که در اختیار دارند رنگی کنند، مثل نقاشی کردن روی دیوارهای اتاقشان. گاهی این مسئله باعث ایجاد اضطراب و نگرانی در خانوادهها میشود: اما باید دقت کرد که کودکان را از انجام این کار نهی نکنیم و فضای لازم را برای انجام این کار برای او فراهم کنیم.
تحقیقات نمایانگر آن است که هوش و استعداد، خلق و خو و شخصیت، قدرتها و مهارتها در سالهای اول زندگی شکل میگیرد. در مرحلة بعدی، رشد انسان بیشتر در جهت کمی است تا کیفی. لذا هر قدر محیط زندگانی کودک غنیتر، سالمتر و آگاهانهتر باشد، هوش کودک بیشتر و رفتار او متعادلتر خواهد بود و در اینجا ضرورت استفاده از فضای کار و فعالیت مناسب که کودک را به سمت و سویی مناسب سوق دهد، ضروری به نظر میرسد.
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
دسته: پردازش تصویر
در دهه 1980 استفاده از تکنولوژی تصاویر دیجیتال تحولات عظیمی را در عرصه جهانی بوجود آورد
قیمت فایل فقط 7,900 تومان
در دهه 1980 استفاده از تکنولوژی تصاویر دیجیتال تحولات عظیمی را در عرصه جهانی بوجود آورد . استفاده از این تکنولوژی که در مراحل اولیه منحصر به شرکت های محدودی بود ، در دهه های اخیر رشد و گسترش شدیدی را موجب شده بطوری که در این زمان کمتر کسی از تصاویر دیجیتالی و ادوات و دستگاههای آن استفاده نمی کند . در عصر حاضر با ظهور فناوری های پیچیده در زمینه قطعات الکترونیک نظیر میکروپروسسورها و پردازنده های کامپیوتری و میکروکنترلرها کار و تحقیق پیرامون این مسئله فراگیر تر شده است .
در این پایان نامه با استفاده از مفاهیم اولیه پردازش تصویر و الگوریتم Subtraction & Compare تصاویر دریافتی از یک دوربین را مورد پردازش قرار داده و از آن جهت دنبال نمودن هدف متحرک استفاده کرده ایم .
همانطور که می دانیم تصاویر دیجیتالی از عناصری بنام پیکسل تشکیل شده اند که در تصاویر رنگی هر پیکسل از سه مولفه R,G,B تشکیل شده اند . تصاویر خروجی ارسال شده از دوربین دارای فرمت RGB می باشد . در برنامه ای که به زبان ویژوال بیسیک نوشته شده ، پس از دریافت این تصاویر و پردازش آنها ، با توجه به موقعیت جسم متحرک در صفحه ، اطلاعاتی به یک کنترل کننده دوربین فرستاده می شود . این کنترل کننده از یک میکروکنترلر خانواده AVR به شماره Atmga16 استفاده می نماید و با کنترل یک موتور که به دوربین متصل می باشد آنرا همواره در جهت تعقیب هدف هدایت می نماید .
فهرست مطالب
چکیده1
مقدمه. 2
تصاویر دیجیتال. 4
تصاویر دیجیتال. 5
فرمت تصویر RGB.. 8
ویژوال بیسیک... 13
زبانی شیء گرا13
ویژوال بیسیک زبانی شیءگرا14
میکروکنترلر های AVR.. 22
مقدمه ای بر میکروکنترلرهای AVR.. 23
کامپایلر بسکام. 30
معرفی منوهای محیط BASCOM... 31
منوی FILE.. 31
مراجع104
قیمت فایل فقط 7,900 تومان
دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
رفتار درمانی و تغییر و اصلاح رفتار
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
دسته: فنی و مهندسی
پژوهش در مورد اتومبیل و توضیح قسمتهای مختلف آن (ایران خودرو)در 155 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
پژوهش در مورد اتومبیل و توضیح قسمتهای مختلف آن (ایران خودرو)در 155 صفحه ورد قابل ویرایش
کنترل کالای وردی: قطعات ورودی شامل مواد خام (نظیر بلوکه سیلندر). کالای نیمه ساخته، کالای تمام شده(نظیر میل لنگ) میباشد. قطعات ورودی بر اساس- استانداردهای ایملز و بنز و *** مورد کنترل قرار می گیرند. قطعات ورودی براساس جدول *** دو مرحله ای *** نمونه گیری بعمل میآید. و مشخصه های لازم در نمونه گرفته شده مورد بررسی قرار می گیرند. و در مورد تائید یا عدم تائید آن تصمیم گیری بعمل میآید. تجهیزات و ابزار موجود در بخش کنترل کالای ورودی به منظور انجام کنترل کیفیت کالای ورودی عبارتند از:
1- دستگاه تعیین کننده سنتربودن قطعات
2- سختی سنج راکول
3- ترازوی دقیق با دقت 1*500
4- دستگاه الاستیکومتر ** (اندازه گیری بار فنرداری)
5- دستگاه اندازه گیری رینگ و پیستون
6- دستگاه ساعت پایه دار در عمودی
7- ابزار دقیق از قبیل میکرومتر، کولیس، گیج (برونرو) و غیره
8- ابزار جنبی کنترل از قبیل دستگاه گیره و غیره
9- برای هر یک از قطعات ورودی جیگ و فیکسچر (قید و بست) یا به عبارت دیگر شابلون (برونرو) وجود دارد تا *** گرفته شده از نظر ابعاد خطی و غیر خطی با آنها کنترل گردند و برای بعضی مشخصه، قطعه نمونه با خریداری شده از منابع داخل که از نظر تاثیر در کیفیت موتور از حساسیت زیادی برخوردارند صد درصد کنترل می گردند.
قابل ذکر است که در مورد کنترل قطعات ورودی از امکانات اطاق اندازه گیری و آزمایشگاه شیمی و متالوژی استفاده بعمل میآید که بعدا در اینمورد توضیح خواهیم داد.
- کنترل کیفیت حین تولید:
در رابطه با سیستم کنترل کیفیت حین تولید، هم ایستگاههای بازرسی بین مراحل تولید وجود دارد و هم پروسس و ماشین آلات تولیدی با استفاده از نمودارهای آماری تحت کنترل می باشند.
- در ارتباط با کنترل پروسس و ماشین آلات برای هر عمل براده برداری، مته کاری، سوراخکاری و فرزکاری در خطوط زنجیره ای نمودار کنترلی وجود دارد که هر ساعت یک بار اپراتور کنترل، یک نمونه از قطعه تولیدی برداشته و از نظر مشخصاتی که در نقشه قطعه مشخص شده تحت کنترل قرار میگیرد و این کنترلها با استفاده از کولیس، ابزار دقیق و گیج (برو، نرو) انجام میشود. در نقشه مربوط به مشخصات مورد کنترل (به همراه نمودار میباشد) وسائل لازم جهت اندازه گیری تعیین شده است بعضی از مشخصه های مورد کنترل بطور دقیق در محدوده تلرانس مشخص شده روی نمودار علامت گذاری میشود و بعضی مشخصات که با گیج (برو، نرو) مقایسه می گردند در مقابل حروف *** و **** علام ضربدر گذاشته میشود و این نمودارهای کنترل پروسس و ماشین آلات در کلیه براده برداری برای تمام دستگاهها وجود دارد. که این امر مطابق با استانداردهای بین المللی در جهت کنترل پروسه براده برداری و تراشکاری میباشد.
- ایستگاههای بازرسی براساس اهمیت مشخصات مورد کنترل تعیین گردیده است بعضی از مشخصات از قبیل ترک داشتن قطعه، لنگی گری و اندازه های حساس نظیر قطر سیلندر صد درصد کنترل می گردند مثلا در مورد ترک یا تخلخل در قطعات شاتون، سرسیلندر- سیلندر میل سوپاپ صد در صد با دستگاه ترک یاب کنترل میشوند (این دستگاه با استفاده از ایجاد قطب های مغناطیسی درطرفین ترک و پاشیدن مایع دارای ذرات مغناطیسی روی قطعه و ایجاد جریان برق در دو سر قطعه، باعث مغناطیسی شدن قطعه گردیده و روی قطعه هر کجا شکاف باشد نفوذ می نماید. ذرات مغناطیس بصورت فلورانس است و با نور مادون بنفش کاملاً برجسته میشود و ترک ای تخلخل در قطعه مشخص می گردد و پس از عملیات ترک یابی یا تخلخل یا بی قطعه از داخل بوبین عبور داده میشود تا خاصیت مغناطیسی آن بر طرف گردد. در هر ایستگاه بازرسی تمام عملیاتی که در ماقبل آن ایستگاه روی قطعه صورت پذیرفته مورد کنترل واقع میشود در ایستگاههای بین مراحل تولید ده درصد قطعات بعنوان نمونه انتخاب و مورد کنترل قرار می گیرند.
- در انتهای کلیه خطوط تولید با استفاده از دستگاههای نیوماتیکی و هیدرولیکی قطعات بازرسی صد در صد میشوند و قطعات سالم و ضایع *** را از یکدیگر مجزا می نمایند فرم خاصی در انتخای هر خط وجود دارد که آمار ضایعات و دوباره کاریها را در آن منعکس می نمایند در قسمت ماشین شاپ و خط دنده تراشی نیز به همین صورت اقدام می گردد.
بعنوان مثال در ارتباط با کنترل صد در صد در انتهای خطوط تولید، در انتهای شاتون علاوه بر کنترل صد در صد ابعاد خطی از نظر وزن نیز چک گردیده و مطابق تلورانسهای وزنی تعیین شده دسته بندی میشوند تا شاتونهای که هموزن هستند بر روی یک موتور بسته شوند و این دسته بندی با گذاشتن علامتهای رنگی بر روی ساق شاتون صورت میگیرد.
از آنجا که چرخ دنده های مورب بوسیله کشوئی ها در روی محور اصلی ثابت می شوند، ساختمان کشوئی ها متفاوت بوده و نحوه عمل هر یک نوع درگیری را معین میکند. ذیلا چند نوع سیستم کشوئی درگیر شونده را بررسی می کنیم:
1- سیستم درگیر شونده چنگکی: در کنار چرخ دنده های مورب و در سمت کشوئی ها چنگکهایی وجود دارد که دندانه هایشان به اندازه دندانه های داخل کشوئی هاست.
با این طرح مشکل عدم تساوی تعداد دندانه های درگیر شونده برطرف میشود ولی هنوز مشکل عدم تساوی تعداد دوربین چنگکهای چرخ دنده و چنگکهای داخلی کشوئی وجود دارد. بنابراین یشرط لازم برای درگیری کامل که تساوی سرعت خطی ود چرخ است محقق نشده است. مراحل درگیری سیستم درگیر شونده چنگکی در شکل 6 تا 8 دیده میشود.
1- فرض کنیم دو محور چنگک دار با تعداد دندانه های مساوی وجود داشته باشد. یکی از محورها ثابت (چپ) و دیگری متحرک است (راست).
شکل 6- یکی از دو محور حرکت
2- چنگک متحرک بطرف چنگک ثابت حرکت میکند و چون سرعت خطی دو چرخ چنگک دار مساوی نیست، دو چنگک پس از کمی ضربه زدن و قلاب نمودن با یکدیگر درگیر میشوند (شکل 7)
3- پس از درگیری کامل دو محور یکپارچه شده و با سرعت یکسانی دوران می کنند (شکل 8)
شکل 7- محور ثابت بطرف محور محرک حرکت میکند
شکل 8- هر د ومحور با یکدیگر گردش می کنند
در جعبه دنده های با سیستم کشوئی چنگکی برای افزایش گشتاور خروجی، کشوئی به وسیله اهرم تعویض دنده و ماهک بطرف چرخ دنده بزرگتر حرکت میکند و آن را با محور اصلی ثابت می نماید. در این وضعیت قدرت از چرخ دنده کوچک زیر به چرخ دنده بزرگ رو منتقل شده و با گشتاور زیادی به چرخها ارسال میشود.
شکل 9- دنده سه رو با محور اصلی یکپارچه
وقتی نیاز به دور بیشتر و گشتاور کمتری باشد، کشوئی به طرف چرخ دندانه کوچکتر حرکت نموده و آن را با محوور اصلی یکپارچه میکند. درا ین وضعیت قدرت از چرخ بزرگ زیر به چرخ دنده کوچک رو انتقال یافته و با دور زیاد و گشتاور کم به چرخها ارسال میشود.
شکل 10- جعبه دنده چهار سرعته تمام سنکرونیزه
شکل 11- شکوئی محور اصلی با محور کلاچ را یکپارچه میکند (دنده مستقیم)
2- جعبه دنده های با سیستم درگیر شونده سنکرونیزه: در جعبه دنده های سنکرونیزه تنها عیب عدم تساوی دور هم که در نوع چنگکی وجود داشت مرتفع گردیده و شرایط آیده آل تساوی سرعت خطی دو چرخ دنده *** *محقق گردیده است.
اساس کار یکسان کننده سرعت (سنکرونیزورز)
برای آنکه در هنگام درگیر شدن دو چرخ دنده دور چرخها برابر شود، انتهای چرخ دنده را به شکل مخروطی در آورده اند. کشوئی هم دارای همین سطح مخروطی اصطکاکی است. در موقع تعویض دنده، کشوئی روی محرک حرکت لغزشی نموده و بطرف چرخ دنده نزدیک میشود. قسمت داخل یکشوئی با دنباله مخروطی چرخ دنده درگیر شده و دور آن را با دور خود برابر میکند. وقتی دور چرخ دندانه با دور کشوئی یکسان شد، پوسته تعویض خارجی کشوئی در روی قسمت داخی حرکت لغزشی نموده و با چنگکهای چرخ دنده درگیر میشود. اشکال 13 اساس کار سیستم سنکرونیزوزها را نشان میدهد.
شکل 12- مجموعه سنکرونیوز و کشوئی
شکل 13- اساس کار سیستم سنکرونیزورها
دستگاه هم سرعت کننده و درگیر شونده در یک مجموعه ساخته شده اند. قسمت هم سرعت کننده داخل کشوئی قرار داشته و به وسیله اتصال هزار خار یا کشوئی روی محور اصلی حرکت لغزشی می نماید. قسمت درگیر شونده در خارج دستگاه قرار داشته و از داخل بوسیله اتصال هزارخار با هم سرعت کننده درگیر است و از خارج شیاری برای درگیری با ماهک دارد. بین هم بسرعت کننده و درگیر شونده ساچمه و فنر یا خارهای موشکی قرار دارد که در حالت عادی از حرت بی مورد آن جلوگیری میکند.
شکل 14- پوسته تعویض با سنکرونیوز مخروطی
طرز کار هم سرعت کننده (سنکرونیزور)
در موقع تعویض دنده، پس از گرفتن کلاچ، نیروی موتور از خط انتقال قدرت جدا میشود. لذا دندانه های همیشه گرد جعبه دنده با سرعت اولیه ای که اینرسی قطعات گردنده بر آن تحمیل میکند در حال چرخش می باشند. با این دوران دنده های مورب واقع در روی محور اصلی نیز در حال چرخش هستند. راننده پس از خلاص کردن دنده قبلی اهرم تعویض دندانه را در جهت درگیری دنده دیگر حرکت میدهد با این عمل نیرو را از ماهک به پوسته درگیر شونده وارد شده و سپس به وسیله ساچمه یا خار به پوسته هم سرعت کننده نیرو وارد شده و آن را به طرف چرخ دنده هدایت میکند. با چنین حرکتی سطح مخروطی پوسته هم سرعت کننده با دنباله مخروطی چرخ دنده درگیر شده و در اثر اصطکاک دور چرخ دنده ای که به طورهرز می گردد با پوسته درگیر شونده برابر شده و در لحظه ای که سرعت خطی این دو عضو یکسان شد، پوسته درگیر شونده با چنگکهای دنده درگیر شده و با آن یکپارچه میشود.
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
دسته: فنی و مهندسی
پژوهش بررسی پاتنش فلزات،خوردگی فلزات در 103 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 9,400 تومان
پژوهش بررسی پاتنش فلزات،خوردگی فلزات در 103 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست
عنوان |
صفحه |
مقدمه |
1 |
فصل اول – سیستم فلزپاشی قوس الکتریکی |
5 |
1-1 معرفی نحوه عملکرد اسپری با قوس الکتریکی |
6 |
1-2 نحوه تشکیل قوس الکتریکی |
8 |
1-3 تجهیزات و الحاقات مربوطه |
9 |
1-4 آماده سازی سطح |
13 |
1-5 راه اندازی سیستم |
15 |
1-6 استحکام چسبندگی لایههای اسپری شده |
16 |
1-7 پرداخت کاری |
21 |
1-8 کنترل کیفیت |
22 |
1-9 بررسی عوامل مؤثر در فلز پاشی قوسی |
22 |
1-10 اثر فاصله پاشش |
23 |
1-11 اثر فشار هوا روی میزان تخلخل |
25 |
1 -12 اثر استفاده از گاز خنثی در کاهش اکسیداسیون و کاهش تخلخل سطحی |
26 |
1-13 اثر نوع گاز و فلزپاشی روی سختی لایه پاششی |
29 |
1-14 اثر نوع فلزپاششی روی ساختار میکروسکوپی |
30 |
1-15 سایر کاربردهای فلزپاشی |
32 |
1-16 نتیجهگیری |
33 |
فصل دوم- سیستم فلزپاشی به روش پلاسما ( Plasma Spray ) |
35 |
2- 1 فلزپاشی با استفاده از روش پلاسما |
36 |
2-2 تجهیزات سیستم |
40 |
2-3 طرز کار سیستم |
43 |
فصل سوم- دستگاه فلزپاشی به روش شعلهائی |
45 |
3-1 دستگاه فلزپاشی سیمی |
46 |
3-2 خصوصیات سیمهای مصرفی |
53 |
3-3 دستگاه پودر فلزپاشی شعلهائی |
58 |
3-4 تجهیزات مربوط به دستگاه پودر فلزپاشی |
58 |
3-5 پارامترهای انتخاب پودر |
62 |
3-6 مقایسه دستگاه فلز پاش سیمی و پودری |
62 |
3-7 انتخاب مناسبترین سیستم |
63 |
3-8 هزینه |
64 |
3-9 جوش آرگون |
66 |
فصل چهارم- کنترل کیفیت و روشهای آماده سازی استاندارد |
70 |
4-1 کنترل کیفیت و آزمایشات استاندارد |
71 |
4-2 کنترل ضخامت مواد اولیه |
72 |
4-3 کنترل ضخامت پوشش |
72 |
4- 4 کنترل کیفیت مرحله آماده سازی |
73 |
4-5 کنترل کیفیت نهایی |
74 |
4-6 سیستم های ایمنی و بهداشتی |
75 |
4-6-1 تجهیزات تهویه هوا |
76 |
4-6-1-1 تهویه سالن فلز پاشی |
77 |
4-6-1-2 تهویه سالن ماسه زنی |
78 |
4-6-2 تجهیزات حفاظت صوتی |
81 |
منابع و مآخذ |
84 |
ضمایم |
85 |
مقدمه:
پدیده خوردگی پدیدهایست الکتروشیمیائی که در اثر همجواری سطوح و جدارههای خارجی اجسام با محیط مجاور بتدریج و با مرور زمان در این سطوح بوجود خواهد آمد. خوردگی ممکن است از نوع 1- شیمیایی : خوردگی در اثر مواد شیمیایی 2- EROSION : خوردگی در اثر برخورد ذرات جامد معلق در سیال عبورکننده با سطح 3- CORROSION : زنگ زدگی در اثر تماس با محیط مجاور4- سایش : سایش دو سطح نسبت بهم باشد .
اساساً مواد موجود در طبیعت علاقه دارند که بحالت خود برگردند مثلاً آهن و فولاد که در طبیعت معمولاً بصورت اکسید آهن یا سنگ اکسید وجود دارند پس از اخراج از معادن در مقابل فعل و انفعالات شیمیائی و روشهای مختلف علمی احیا شده و تبدیل به آهن خالص یا فولاد خالص میشوند و لذا این اجسام خاصیت برگشت به اصل خود را حفظ کرده و تحت شرائطی با تاثیرپذیری از محیط قادر خواهند شد که مجدداً اکسید شده و با از دست دادن خاصیتهای مختلف و در حقیقت پوسیده شدن برای صنایع مشکلات متعددی را ایجاد کنند.
در سال 1965 هزینههای ایجاد شده ناشی از خوردگی در ایالات متحده آمریکا حدود 6 میلیارد دلار و همین خسارت در سال 75 به 70 و در سال 85 به یکصد و هفتاد میلیارد دلار رسیده است که بر اساس آمارهای بدست آمده حدود 15 الی 25 درصد از این خسارت قابل پیشگیری و نتیجتاً 75 الی 85 درصد آن قابل پیشگیری نمیباشد.
آنچه برای یک محقق و دستاندکاران صنعت کشور مطرح است توجه به این امر مهم است که متاسفانه بنا بدلایل مختلفی میزان خساراتهای ناشی از خوردگی در صنعت روند افزایشی داشته که عمدتاً بدلیل عوامل زیر میباشد.
1- افزایش تاسیسات صنعتی به منظور تامین نیازهای جوامع
2- افزایش آلودگیها در سطح جهان
بعلت خوردگی خسارت زیادی به صنایع کشور وارد میشود و لذا نگرشی عمیق به این امر مهم ملزم میسازد که برای پیشگیری از این هدر رفتن سرمایههائی که گاها باعث تلفات جانی نیز میشوند چارهائی بیندیشیم و تا حد ممکن زیانهای حاصل از این پدیده زیانبار را کاهش دهیم.
برای مبارزه با پدیده خوردگی راههای مختلفی وجود دارد که بکارگیری هر روش تابع شرایط مختلف از قبیل نوع تاسیسات ، توان سرمایهگذاری ، شرائط آب و هوائی، حجم تاسیسات قابل حفاظت و بررسی اقتصادی در مورد صلاح سرمایهگذاری و غیره خواهد بود. بعلاوه پس از بررسیهای مختلف با توجه به عوامل یاد شده و انجام کارشناسیهای لازم در ابعاد مختلف روشهای مختلفی برای حصول به این هدف بشرح ذیل وجود دارد.
1- انجام حفاظتهای کاتودیک
2- رنگ آمیزی تاسیسات
3- آبکاری و پوشش دادن بروشهای سنتی
4- پاشش فلزات
از مجموعه عوامل چهارگانه فوق بحث خود را روی دستگاه پاشش فلزات بر روی سطوح خارجی اجسام متمرکز نموده و در این پروژه تلاش شده با توجه به امکانات موجود بررسیهائی را در مورد بکارگیری این تکنولوژی در حفاظت تاسیسات بعمل آورد. در حقیقت بکارگیری پوشش فلز روی سطوح اجسام بدلیل مقاومت بالای فلزات مناسب و رعایت مسائل مختلف تکنیکی و کسب مهارتهای لازم در نحوه استفاده میتوان نقش ارزنده خود را در افزایش طول عمر مفید دستگاهها نشان دهد. لذا لازم است قبل از پرداختن به نحوه کار و بررسیهای مختلف علمی بکارگیری نوع فلزات ، در زمینه معرفی دستگاه و انواع روشهای آن بحث خواهیم کرد که در این پایان نامه در فصل اول آن سیستم فلز پاشی قوس الکتریکی که شامل بخش های معرفی نحوه عملکرد اسپری با قوس الکتریکی ، تجهیزات و الحاقات مربوطه ، آماده سازی سطح و غیره می باشد ، عنوان گردیده است . در فصل دوم سیستم فلزپاشی به روش پلاسما که شامل بخش های فلزپاشی با استفاده از روش پلاسما ، تجهیزات سیستم و غیره می باشد ، مطرح گردیده است . در فصل سوم سیستم فلزپاشی بروش شعلهائی که شامل بخش های سیستم فلزپاشی سیمی ، خصوصیات سیمهای مصرفی ، دستگاه پودر فلزپاشی شعلهائی و غیره است مطرح گردیده است و در فصل چهارم کنترل کیفیت و روشهای آماده سازی استاندارد که شامل بخش های کنترل کیفیت و آزمایشات استاندارد ، کنترل ضخامت مواد اولیه ، کنترل کیفیت مرحله آماده سازی و غیره است ، مطرح شده است . و در پایان منابع و مآخذ و ضمائم آورده شده است .
-1 معرفی نحوه عملکرد اسپری با قوس الکتریکی:
اسپری قوس الکتریکی یکی از روشهای اسپری حرارتی است که در آن دو سیم ذوب میشود و ذرات ریزی را بوجود میآورد که این ذرات ریز به سمت قطعه مورد نظر جهت پوشش دادن آن هدایت میگردد. جریان هوا هم با سرعت زیاد جهت اتمیزه کردن فلز مذاب و سوق دادن آن بسمت سطح در نظر گرفته شده بکار می رود.
بطور کلی فرایند اسپری با قوس الکتریکی (Arc Spray ) اساساً عبارت است از دستگاهی که دو سیم را با سرعتهای یکسان تغذیه میکند که از اول ایجاد قوس تا آخر آن با همدیگر در تماس هستند تا اینکه در اثر برخورد آنها قوس الکتریکی ایجاد شود. در پشت قوس ایجاد شده یک نازل قرار دارد که از درون آن جریان هوا با سرعت بسیار بالائی برای اتمیزه کردن (ریز کردن ذرات فلز مذاب) بکار میرود. اندازه ذرات توسط فشار هوا و از طریق نازل قابل تغییر بوده و میتواند به ذرات درشت تا ذرات بینهایت ریز تغییر کند.
در این پروسه از هوا استفاده می شود . سرعت کار در حدود m/s 300 یا ft/s 1000 میباشد که میتوان رنج آن را با توجه به کار برد آن تنظیم نمود. لازم به ذکر است که با متغیر ساختن سرعت گاز اتمیزه شده ، خصوصیات و ویژگیهای سطح پوشش داده شده نیز دستخوش تغییر خواهد شد.
میزان ذرات فلز مذاب خارج شده از ایجاد قوس بالغ بر چندین هزار ذره یا پرتو در ثانیه میباشد درجه حرارت قوس در حدود 5800 درجه سانتیگراد یا 10500 فارنهایت است که بستگی به ترکیب فلز (الکترود) مورد مصرف دارد و این ذرات فلز تماماً در دمای ثابت و مافوق گرمSuperheat ) ( شکل میگیرد.
در زمان انجام پروسه ذرات اسپری شده دارای انرژی حرارتی فوقالعادهای بوده که این امر به انجام پاشش یکنواخت ذرات روی سطوح مورد نظر کمک کرده و ذرات ضمن داشتن انرژی حرارتی با سرعت زیادی اسپری شده و در برخورد با سطح بایستی با لایه خارجی جوش خورده و ترکیب بسیار قدرتمندی را بوجود آورد.
از مزایای این فرایند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
1- کم خرج بودن آن
2- کاهش اکسیده شدن شعله در مقایسه با تکنیک اسپری با شعله) Flame Spray (
3- هزینههای سوخت و مصرف برق آن نیز کم میباشد.
4- در هنگام پوشش دادن مشکلی ایجاد نمینماید.
5- سهولت حمل و نقل تجهیزات مربوطه
6- سرعت پاشش بالا
7- کنترل میزان حرارت وارده به قطعه
8- عدم نیاز به پیش گرم کردن قطعه
از معایب مضر آن استقرار انرژی در یک نقطه به هنگام ایجاد حرارت است که ذرات اتمیز شده در قوس الکتریکی باعث تغییرات شیمیائی در سیم همچنین تغییر در نقطه تبخیر آن میگردد که این معزل با سود جستن از متالورژی سیم قابل بهسازی میباشد
-2 نحوه تشکیل قوس الکتریکی (طبیعت ایجاد قوس)
قوس الکتریکی بوسیله جریان الکتریکی که در میان گازایون (Ioniz )اتصال می یابد ،ایجاد میشود. در این فرایند این گاز بطرف دو سیم هدایت میگردد تا در نقطهائی که این دو سیم با یک فشار کم همدیگر را قطع کنند و به سطحی مانند نقاط ریز تماس گیرند.
به لحاظ جریان الکتریکی زیاد، گرمای فوقالعاده زیادی را بوجود میاورد که این گرما به سطح بین دو فلز میرسد لذا این گرما ایجاد گاز ایون شده میکنند و کل منطقه ذوب را احاطه میکند که بدین ترتیب پلاسما تولید شده در این نقطه متمرکز میگردد، در این حال پلاسما برای عبور جریان الکتریکی ایجاد میشود تا جریان زیادی عبور نماید به همین لحاظ قوس پایدار و تقویت شدهائی بوجود خواهد آمد.
لازم بذکر است که فاصله بین دو الکترود نباید از مقدار معین شده در جهتی که گاز اتمیزه شده جریان دارد تجاوز کند این فاصله با توجه به نوع سیم مصرفی در جدول شماره (1-1) درج شده است.
شکل (1) : نحوه برخورد آند و کاتد به یکدیگر و چگونگی تشکیل قوس الکتریکی
1-3 تجهیزات و الحاقات مربوطه:
بطور کلی تجهیزات آنها به چهار جزء بزرگ بشرح زیر تقسیم بندی شده است.
1) قسمت ثابت منبع قدرت با جریان مستقیم که معمولاً یک نوع ولتاژ ثابت دارد.
2) مکانیزم محرکه حرکت سیم
3) مجموع کنترل هوای فشرده شده
4) تفنگ قوس الکتریکی
منبع جریان DC وسیستم کنترل بطور وابسته به هم برای تجهیز کردن انرژی جریان الکتریکی همچنین هوای اتمیزه و هدایت سیم و تغذیه آن بداخل اسلحه قوس الکتریکی بکار میرود.
بوسیله واحد محرکه دستگاه سیمها کشیده میشود و صاف میگردد و سپس از درون یک سیم روپوش دار عایق شده که انعطاف پذیر میباشد عبور کرده و بداخل مسیر صاف و مستقیمی هدایت میگردد این واحد در شکل (5) نشان داده شده است.
قوس در محل تماس دو سیم با یکدیگر ایجاد میشود و توسط یک نازل که در پشت آن قرار گرفته است هوا با سرعت زیاد ذرات فلز ذوب شده را اتمیزه کرده و این ذرات را با سرعت بسیار بالا به سمت سطح قطعه مورد نظر هدایت مینماید.
در شکل (2) پیستوله یا تفنگ قوس الکتریکی اولیه و در شکل (3) نوع پیشرفته آن شکل (4) اجزاء تشکیل دهنده آن نشان داده شده است.
-2 کنترل کیفیت مواد اولیه:
مواد مصرفی اولیه در واحد فلزپاشی شامل آلیاژهای فلزی و سرامیکی، مواد شوینده و گازهای اکسیژن، استیلن،آرگون و هیدروژن میباشد. حساسیت عملیات پاشش نسبت به کیفیت این مواد با توجه به پیچیدگی فرآیند و مکانیزم چسبندگی، بسیار بالاست و از این رو دقت و کنترل این مواد موجب جلوگیری از هدر رفتن پوششها و احتراز از حصول نتیجه منفی می گردد در این خصوص بازبینی مکرر پودرهای فلز که تحت تأثیر اکسیداسیون قرار دارند توصیه می گردد. در این مرحله تغییر رنگ پودر، نمایانگر وضعیت و کیفیت آن خواهد بود . در مورد سیمها نیز ضخامت یکنواخت و عدم وجود پارگی در قرقره بایستی مورد بازدید قرار گیرد.
4-3 کنترل ضخامت پوشش:
ضخامت روکش از جهت احتمال و امکان افزایش تمرکز انواع تنشها و همچنین عمر پوشش و قابلیت برآورد دقیق وظایف سطح، حائز اهمیت زیادی بوده که در این خصوص کنترلها و بازرسی های لازمه صورت میگیرد.
از بین روشهای مختلف کنترل ضخامت، روشهای غیرمخرب و روش استفاده از دستگاه جریان القائی را می توان برشمرد که امکان صرفه جویی اقتصادی و تسریع در ادامه خدمات و حفظ دوام قطعه از مشخصات بارز روش غیرمخرب میباشد. در راستای تأمین جوانب مثبت عملیات کنترل کیفی، در حال حاضر مناسب ترین روش کنترل ضخامت استفاده از دستگاه جریان القایی است که در آن با اندازه گیری ضریب هدایت الکتریکی فلز روکش و جسم پایه، اندازه گیری ضخامت پوشش صورت میگیرد.
4-4 کنترل کیفیت مرحله آماده سازی:
برای جذب کامل پوشش و ایجاد چسبندگی مطلوب، شرایط مقدماتی ایجاد پیوند بین پوشش و قطعه کار باید مطابق دستورات و توصیه ها فراهم گردد. همانطور که قبلا ذکر شد، ماهیت پیوند در فرایند فلزپاشی، مکانیکی بوده و ذرات پاشیده شده با حالت خمیری به فرم ناهمواریهای سطح درمیآیند. این ناهمواریها باید قدرت حفظ لایه پوشش را داشته باشند.
قیمت فایل فقط 9,400 تومان
دسته: مکانیک
این پروژه بر اساس تحقیق و طراحی یکی از برنامه های اصلی صنعت در چند ساله اخیر در مورد خودروهای برقی تهیه و تدوین شده است واین پروژه به بررسی سیستم انتقال قدرت در خودروهای برقی و مقایسه آن با سیستم انتقال قدرت در خودروهای احتراق داخلی می پردازد
قیمت فایل فقط 9,900 تومان
این پروژه بر اساس تحقیق و طراحی یکی از برنامه های اصلی صنعت در چند ساله اخیر در مورد خودروهای برقی تهیه و تدوین شده است واین پروژه به بررسی سیستم انتقال قدرت در خودروهای برقی و مقایسه آن با سیستم انتقال قدرت در خودروهای احتراق داخلی می پردازد .
سالهای ابتدایی ساخت خودروهای برقی به سال 1900 میلادی بر می گردد که در آن زمان از یک طرف به علت مشکلاتی که موتورهای الکتریکی دارا بودند و از طرف دیگر اکتشاف جدید نفت و تولید فراوان آن در پیشرفت چشمگیر موتورهای احتراق داخلی ساخت این خودروها مورد توجه قرار نمی گرفت . ولی با به وجود آمدن جنگهای جهانی و کشمکش های بر سرنفت باعث شد این ماده ارزش بیشتری پیدا کند و توجه ها بیشتر به خودروهای برقی جذب شود و این بود که از سال 1990 میلادی تولید خودروهای برقی به طور جدی تری مورد توجه قرار گرفت .
در خودروهای برقی سیستم تأمین قدرت شامل یک موتور الکتریکی ، کنترلر ، باتریها و شارژر آن می باشد مجموعه محرک برقی خودروی برقی وظیفه دارد جریان مستقیم تولید شده توسط باتری را به انرژی مکانیکی تبدیل نماید که منظور از مجموعه محرک کلیه قطعاتی است که جریان مستقیم باتری ها را به نیروی کششی و گشتاور لازم برای حرکت چرخها تبدیل می کنند از مهمترین ویژگیهای خودروی برقی برد و قدرت حرکت (شتاب ، سرعت ، شیب روی ، و بارگیری و انعطاف پذیری) و مدت شارژ و قیمت بالای باتریها در اغلب خودروهای برقی موجود مجموعه محرک است .
فهرست مطالب
بخش اول : نحوه تأمین انرژی و عملکرد خودروی برقی
مقدمه 2
فصل اول: خصوصیات خودرو برقی
1-1 تعریف خودرو برقی 3
1-2 تاریخچه تولید خودرو برقی 4
1-3 انواع موتورهای الکتریکی و مقایسه آن 6
1-3-1 موتورهای الکتریکی جریان مستقیم 7
1-3-2 موتورهای الکتریکی جریان متناوب 8
1-4 باتری های قابل استفاده در خودروی برقی 10
1-5 سیستم های تولید و انتقال نیروبرای خودرو های الکتریکی تولید انبوه15
1-5-1 خودرو برقی با موتورجریان مستقیم dc 17
1-5-2 خودروی برقی با موتورجریان متناوب ac 19
1-5-3 خودروهای دو منظوره 21
1-6 مشکلات تحقیقاتی و نتیجه گیری 24
فصل دوم: سیستم انتقال قدرت و محاسبه توان مورد نیاز
2-1 تأثیر وزن در خودروی برقی 25
2-1-1 تأثیر وزن بر شتاب 26
2-1-2 تأثیر وزن در شیب ها 26
2-1-3 تأثیر وزن بر سرعت 27
2-1-4 تأثیر وزن بر مسافت طی شده 27
2-1-5 توزیع وزن 27
2-2 نیروی مقاومت هوا 28
2-3رانندگی در جاده 31
2-3-1 توجه به تایر های خودرو 32
2-3-2 محاسبه نیروی مقاومت غلتشی یک خودرو 34
2-4 تجهیزات انتقال قدرت 34
2-4-1 سیستم های انتقال قدرت 35
2-4-2 تفاوت مشخصات موتور الکتریکی وموتور احتراقی36
2-4-3 بررسی دنده ها 39
2-4-4 جعبه دنده اتوماتیک و دستی 40
2-4-5 سیستم های انتقال قدرت و سیال های سبک یا سنگین برای روان کاری40
2-5 مشخصات خودروهای برقی 42
2-5-1 توان و گشتاور 43
2-5-2 محاسبه گشتاور لازم خودرو 46
2-5-3 محاسبه گشتاور خروجی موتور 46
2-5-4 مقایسه منحنی های گشتاور لازم وگشتاورخروجی موتور47
فصل سوم: طراحی سیستم انتقال قدرت پیکان برقی تبدیلی
3-1مشخصات کلی خودروی درون شهری پیکان برقی 49
3-1-1 شتابگیری مناسب 49
3-1-2 سرعت میانگین پیشینه 49
3-1-3 تأثیر شیب 50
3-1-4 برد 50
3-2 محاسبه توان مورد نیاز خودرو 50
3-2-1 محاسبه نیروی شتابگیری 51
3-2-2 نیروی حرکت در شیب 53
3-2-3 نیروی مقاومت غلتشی 53
3-2-4 نیروی مقاومت هوا 53
3-2-5 نیروی مقاومت وزش باد 54
3-2-6 رسم منحنی گشتاور و توان 54
3-3 طراحی قطعات مورد نیاز سیستم انتقال قدرت 58
3-3-1 فلایول 58
3-3-2 بوش نگهدارنده فلایول 61
3-3-3 محاسبه فلنج پوسته 63
3-3-4 طراحی شاسی زیر موتور 64
بخش دوم: نحوه تأمین انرژی و عملکرد خودروی خورشیدی
مقدمه 68
فصل اول : سلولهای خورشیدی
1-1 توضیحات کلی 72
2-1 بازدهی سلول 73
3-1 انواع سلولهای سیلیکونی 73
4-1 فناوریهای تولید 74
1-4-1 Screen printed 74
5-1 مکانیزم کارکرد سلولهای خورشیدی 74
1-5-1 نحوه کارکردن سلولهای خورشیدی(فتوولتاییکpv). 74
2-5-1 سیلیکون در سلولهای خورشیدی 76
3-5-1هنگامی که نور به سلولهای خورشیدی برخورد می کند80
فصل دوم: طراحی بدنه و شاسی
1-2 مقدمه 81
2-2 بارهای وارده به شاسی 83
1-2-2 بارهای استاتیکی 83
2-2-2 بارهای دینامیکی(مربوط به سیستم تعلیق) 83
3-2-2 نیاز مندیها 83
4-2-2 انواع شاسیها 84
5-2-2 فرم فضایی 84
6-2-2 مواد به کار رفته در شاسیها 85
7-2-2 مونوکوکهای کامپوزیتی 86
8-2-2 جای راننده 86
فصل سوم: ناحیه خورشیدی
1-3 مقدمه 87
2-3 بررسی عوامل گوناگون 87
1-2-3 خنک نگهداشتن ناحیه 87
2-2-3 چیدن سلولها 87
3-2-3 اتصال داخلی سلولها 88
4-2-3 پوششها 88
3-3 حفاظ سلولها 88
1-3-3 فناوریها 89
4-3 تکسچرد کردن و ضد انعکاس کردن پوشش AR 89
5-3 طراحی ناحیه سلولهای خورشیدی و زیر ساخت آن برای یک مدل کوچکتر 90
1-5-3 وضعیت الکتریکی ناحیه پانل خورشیدی 93
2-5-3 نکات استنتاجی 96
6-3 نتایج بدست آمده برای یک نمونه ناحیه خورشیدی.. 96
1-6-3 مشخصات ناحیه 96
فصل چهارم: تحلیل آیرودینامیکی
1-4 مقدمه 97
2-4 طراحی پیکره اصلی 97
1-2-4 قوانین مسابقه 97
3-4 نحوه طراحی با توجه به قوانین مسابقه 97
4-4 نحوه طراحی برای دراگ پایین 99
5-4 نحوه طراحی برای یک پایداری مناسب 101
6-4 نیازهای اضافی توان خورشیدی 102
7-4 نحوه طراحی ناحیه خورشیدی 103
8-4 ساختن شکل اصلی به صورت تجربی 106
9-4 تحلیل طراحی 106
10-4 خواندن نقشه ها برای CFD 107
11-4 نتایج CFD 108
12-4 طراحی دوباره براساس CFD 110
13-4 نتایج CFD از تحلیل دوم 110
14-4 نتایج بدست آمده در مورد شکل و ترکیب بدنه.. 110
فصل پنجم : سیستم های مکانیکی
1-5 مقدمه 112
2-5 سیستم رانش 114
1-2-5 بررسی عملکرد سیستم رانش 115
2-2-5 انواع مکانیزمها 115
3-2-5 انواع سیستمهای انتقال قدرت 117
3-5 سیستم تعلیق 118
1-3-5 معایب 118
2-3-5 مزایا 118
3-3-5 رفتارهای دلخواه از تعلیق 119
4-3-5 اجزا 119
5-3-5 انواع سیستم تعلیق 119
4-5 ترمزها 121
1-4-5 انواع ترمزها 121
2-4-5 مشکلات 122
3-4-5 توضیح 122
5-5 چرخ ها و تایرها 122
1-5-5 انواع چرخها 122
2-5-5 تایرها 124
3-5-5 تأثیر عوامل مختلف بر مقاومت غلتش تایرها.. 124
فصل ششم : موتور
1-6 انواع موتور 126
1-1-6 القاییAC 126
2-1-6 مقاومت متغیر 126
3-1-6 DC جارو بک شده126
4-1-6 DC بدون جاروبک 127
5-1-6 موتورهای چرخ 127
غزال ایرانی 128
چکیده غیر فارسی 139
منابع 140
قیمت فایل فقط 9,900 تومان
دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
دراین مقاله درصددیم تا زوایایی جدید از آموزش و پرورشی را آشکار سازیم کهبه ابعاد خاموش و پنهان الگوهایی در جامعه عطف می کند که برحسب نوع تربیتو جامعه پذیری متفاوت جوامع مختلف در افراد درونی می شوند و سپس اشخاص آنرا در تفکرات و کنش های شان بازآفرینی می کنند
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
دراین مقاله درصددیم تا زوایایی جدید از آموزش و پرورشی را آشکار سازیم کهبه ابعاد خاموش و پنهان الگوهایی در جامعه عطف می کند که برحسب نوع تربیتو جامعه پذیری متفاوت جوامع مختلف در افراد درونی می شوند و سپس اشخاص آنرا در تفکرات و کنش های شان بازآفرینی می کنند.
الگوهایی که بر طبق نوع تعاملات و تقابلات بین جهانبینی های فردی و گروهی افراد با جهان بینی جمعی جامعهء مرجع رخ می دهند وپس از درونی شدن در قالب کنش هایی جهت یافته، بروز داده می شوند. آنجا کهخاستگاه اش نهادهای پرورشی و تربیتی (خانه، مدرسه، مراکز دینی و رسانه هایجمعی) است و بروزش ابتدا در نهاد خانواده و سپس بازآفرینی اش در سایرنهادهای مدنی، همچون نهادهای اجتماعی، سیاسی و غیره. دو الگوی متفاوتنهادهای پرورشی که در نهایت به دو جامعه متمایز باز یا بسته منجر می شود. در این راه، در قالب نظریه ای بنیادی و با روش جمع آوری اطلاعات اسنادی وبا استناد به پژوهش هایی کلان نگر و متعدد، به فراتحلیلی که حاصل ارتباط وامتزاج پژوهش های مختلف بوده است، دست یافته و از آن طریق فرآیندی راتبیین می کنیم که به نتایج و ارایه راه حلی منتهی می شود، که برای پرورش وجامعه پذیری یک جامعه سالم و باز ضروری است و آن تعاملی خواهد بود کهمشارکت و قرار گرفتن در جایگاه دیگری را، نه تنها چراغ راه خود، که تجربهو سیر عملی جامعه ساخته باشد و نوآوری ها و خلاقیت های افراد و به خصوصجوانان اش را در کل نظام اجتماعی و فرهنگی اش جذب و هضم کند.
واژگان کلیدی: الگوی خاموش- الگوی پنهان- جامعه باز- جامعه بسته - جهان بینی جمعی.
فهرست مطالب
الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی
در جوامع بسته و جوامع باز و آزاد |
1 |
چکیده |
1 |
مقدمه |
2 |
نوع و روش تحقیق |
3 |
الگوهای خاموش و پنهان |
3 |
کنش های شکل دهنده الگوها |
4 |
الگوی خاموش قدرت در پسِ کنش معطوف به قدرت |
5 |
ریشهیابی الگوی خاموشِ خودمحوری در خانواده و جامعه |
6 |
الگوی پنهانِ شیفتگی قدرت در روان، آن گاه جامعه |
9 |
ریشهیابی استبداد از فرد تا جامعه |
11 |
تعامل یا تقابل جهانبینی فردی، گروهی و جمعی |
13 |
نهاد خانواده |
16 |
نهادهای پرورشی و تربیتی |
17 |
نهادهای اجتماعی |
18 |
نقش رسانه ها در جوامع بسته و جوامع باز |
19 |
الگوهای تربیتی، جامعهپذیری و مشارکت |
21 |
علل برخی از آسیبهای اجتماعی عدم مشارکت |
22 |
حق انتخاب نسل جوان |
24 |
جامعه باز و آزاد و ارکان آن |
25 |
جهانبینی فردی و جذب آن در جامعه |
26 |
تعامل عامل پیوند جهانبینی فردی و جمعی |
27 |
نتیجهگیری |
29 |
فهرست منابع فارسی |
31 |
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
دسته: پژوهش های دانشگاهی
مقاله بررسی ساختار FPGA در مدار
قیمت فایل فقط 5,500 تومان
قیمت فایل فقط 5,500 تومان
دسته: فنی و مهندسی
پژوهشی در زمینه اجزاء سخت افزار کامپیوتر در 41 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
پژوهشی در زمینه اجزاء سخت افزار کامپیوتر در 41 صفحه ورد قابل ویرایش
1- توانایی درک ساختمان CPU
1-1- آشنایی با تعریف عملیاتی CPU
CPU یا Processor اساسی ترین جزء یک کامپیوتر میباشد. CPU یک آی سی یا تراشه یا chilp است که از مدارات مجتمع فشرده زیادی تشکیل شده است. بعبارت دیگر مهمترین آی سی یک کامپیوتر ریز پردازنده یا CPU آن است. محل قرار گرفتن آن روی برد داخلی و در جای ویژه ای از مادربرد قرار دارد.
در سراسر جهان شرکتاهی زیادی به تولید این آی سی پرداخته اند از معروفترین آنها میتوان ریز پردازنده Motorolla- intel و AMD و Cyrix را نام برد.
ریز پردازنده از واحدهای گوناگونی تشکیل شده که هر واحد وظیفه خاصی را انجام میدهد. با قرار گرفتن این واحدها در کنار یکدیگر یک ریز پردازنده به صورت یک مجموعه مجتمع و فشرده تشکیل میشود. هر ریز پردازنده از واحدهای زیر تشکیل شده است.
1- واحد محاسبه و منطق (ALU)
این واحد شامل مداراتی است که میتواند محاسبات برنامه های کامپیوتری را انجام دهد، مثلا مجموع دو عدد را بطور منطقی محاسبه میکند. ALU مخفف کلمات Aritmatic- Logic- Unit است.
2- واحد کنترل CU یا conmtrol- unit این واحد بر واحد ورودی و خروجی حافظه های گوناگونی نظارت میکند و چگونگی ورود و خروج آنها را کنترل میکند.
3- حافظه های ثابت یا Register
هر ریز پردازنده برای جمع آوری اطلاعات نیاز به یک محل موقت دارد تا داده ها را در داخل آنها قرار داده و در مواقع لزوم از آنها استفاده نماید، که این محلهای موقت را حافظه های ثابت یا Register می گویند.
4- حافظه های پنهان یا cache
حافظه مخفی یا cache یک حافظه سریع است که مورد استفاده CPU قرار میگیرد. بعبارت دیگر چون سرعت عملیات CPU زیاد است لذا اطلاعات نیز باید با سرعت زیاد از حافظه اصلی خوانده و پردازش شود، اما سرعت حافظه اصلی کمتر از سرعت CPU است لذا خواندن اطلاعات با مکث همراه می شود، این حالت انتظار باعث کند شدن سرعت کامپیوتر می گردد . به منظور جبران این وضع از واحدی به نام Ca che استفاده می کنند که سرعت آن برابر سرعت CPU است. در نتیجه مقداری از محتویات حافظه اصلی که مورد استفاده CPU است به حافظه Cache منتقل می گردد تا در موقع خواندن و نوشتن با سرعت cpu مطابقت داشته باشد.
پردازنده های کامپیوترهای شخصی معمولاً بصورت یک مستطیل یا مربع شکل است و بر روی آن حروف و ارقامی دیده میشود.
2-1- آشنایی با تراکم عناصر ساختمانی در پردازنده
CPU از مجموع قطعات الکترونیکی مخصوصات تراتریستورهای مختلف تشکیل یافته است. مثلا اولین بار شرکت AMD با قرار دادن 500000 تراتریستور پردازنده های K6 را با به بازار عرضه نمود. یا شرکت Intel پردازنده SL 80368 را در آن 855000 تراتریستور بکار رفته و دارای 32 بیت خط حامل داخلی و 16 بیت خط حامل خارجی بود به بازار عرضه نمود. همچنین شرکت اینتل پروسسورهای 80586 را که بیش از یک میلیون تراتریستور تشکیل شده بود به بازار عرصه نموده است.
3-1- آشنایی با سرعت ساعت سیستم
سرعت پردازنده مستقیما روی عملکرد آن اثر می گذارد. یعنی هر چه سرعت بالا باشد تبادل اطلاعات پردازنده سریعتر است، معمولاً سرعت پردازنده ها برحسب مگاهرتز بیان میشود. و برخی از سازندگان پردازنده خود را با سرعت واقعی آن نا گذاری نمی کنند بلکه سرعت آنها را بصورت مقایسه ای با پردازنده های IBM می نویسند و آن را با PR نمایش می دهند. مثلا PR 100 یعنی سرعت معادل 100 مگاهرتز است و اگر علام + در جلوی عدد نوشته شود به مفهوم این است که از سرعت نوشته شده نیز بیشتر است مثلا + PR133 یعنی سرعت پردازنده در مقایسه با پردازنده پتنیوم 133 نیز بیشتر است.
4-1- آشنایی با سرعت ساعت داخلی
هر پردازنده عملیات داخلی خود را براساس سیگنالهای ساعت داخلی انجام میدهد. بعبارت دیگر سرعت داخلی هر پردازنده تقریبا برابر همان سرعتی است که روی پردازنده ذکر شده.
2-2-3- شکاف گسترش (Enhanced ISA) ELSA
بعد از معرفی گذرگاه معماری میکروکانال (MCA) توسط شرکت IBM سازندگان بفکر ایجاد یک طرح گذرگاه با کارایی بالا افتادند. اما نمی خواستند از معماری میکرو کانال استفاده کنند. گروهی از این کمپانیها برای ساخت گذرگاه E3ISA همکاری کردند. گذرگاه EISA یک گذرگاه 32 بیتی یا سرعت عملکرد بالاتر است و خصوصیات دیگری را ارائه میدهد که باعث میشود تا نسبت به گذرگاه ISA برتری داشته باشد. در موارد اجرایی گذرگاه EISA و MCA تقریبا معادل هم هستند با این حال از لحاظ الکتریکی و مکانیکی هر دو کاملاً متفاوت می باشند و کارتهای گسترش طراحی شده برای یک نوع گذرگاه نمی تواند در دیگری به کار رود.
3-2-3- شکاف گسترش (Micro channel Architecture) MCA
با کامپیوترهای PS/2 مدل 50 و 60 و 80 شرکت IBM یک طرح سخت افزار، گذرگاه جدیدی به نام معماری میکروکانال (MCA) معرفی کرد. گذرگاه MCA در بسیاری از سیستم های IBM به کار می رود و همچنین میتواند توسط بعضی سازندگان کامپیوترهای سازگار استفاده شود. گذرگاه M CA همان وظایف اساسی گذرگاه ISA یعنی انتقال آدرسها، داده ها و سیگنالهای کنترلی به کارت های متصل در شکافهای گسترش را انجام میدهد. به جز در مورد دستیابی RAM یا حمایت کنترل کننده های گذرگاه اصلی، گذرگاه MCA مانند یک گذرگاه داده 16 بیتی شبیه گذرگاه ISA عمل میکند. اما طوری طراحی شده است که در سرعتهای بالا اجرا شود و همچنین سیگنالهای کنترلی اضافی دارد که اجازه انعطاف بیشتری برای طرحهای سخت افزاری را میدهد. گذرگاه MCA با گذرگاه ISA دو تفاوت مهم دارد یکی در طراحی فیزیکی و دیگری در خصوصیات سیگنالهایش، از اینرو کارتی که میتواند با یکی از این دو گذرگاه کار کند با دیگری سازگار نخواهد بود
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: حقوق
حقوق کار از آن رشته هایی است که ریشه درحقوق خصوصی دارد و دخالت دولت آن را در ردیف شعبه های حقوق عمومی در آورده است
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
حقوق کار از آن رشته هایی است که ریشه درحقوق خصوصی دارد و دخالت دولت آن را در ردیف شعبه های حقوق عمومی در آورده است:
رابطه حقوق کارگر و کارفرما تابع قواعد به اجازة اشخاص است که قانون مدنی با اجمال ازآن سخن می گوید. ولی چنان، چنان که اشاره شد، تحولاتدر قرن اخیر اجزاه نمی داد که تمام مسائلا ویژه و حساس این رابطه به وسیله دو ماده مجمل و نارسا حل شود، در حالیکه ارداه در قرارداد کار نیز مبنای حقوق و تکالیف دو طرف قرار گیرد. پیشرفت صنایع و زیاد شدن شمار کارگران و ایجاد کارگاههای بزرگ، رابطه کارگر و کارفرما را به صورت یکی از مهمترین مسائل اجتماعی در آورده است. امروزه دیگر دولت نمی تواند نسبت به شرایط کار و اختلاف بین این دو دسته بی اععنا بماند وآن را رابطه خصوصی بین اشخاص بداند.
علاوه بر قانون کار، شورایعالی کار وهیأت وزیران آئین نامه های متعددی در درباب حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاهها و تههی مسکن برای کارگران وضع کردهاند، که مجموع آنها بهع ضمیمة مقاوله نامه های راجع به منع کار احیاری و قانون شرکت تعاونی، منابع اصلی حقوق کار را تشکیل می دهد.
فهرست مطالب
مقدمه
حقوق کار
پیش گفتار
کارهای پیمانی
کار موقت به جای کار دائم ؟
مراجع مسئول امور کارگری و نگرانی در مورد قرار دادهای موقت
مصوبات مجلس شورای اسلامی و کاهش حوزه امنیت شغلی کارگران
شرایط کار و مقایسه آنها با هم
دستمزدها و مقایسه آنها
طبقه بندی مشاغل
قانون کار
مزایای غیر نقدی
شرایط کار مساوی و کارهای طاقت فرسا
راهکارهای امنیت شغلی
شکایات و اخراج
بیمه بیکاری
ساعت کار و اضافه کاری
کارگران قراردادی و حوادثی که آنها را تهدید می کند
عدم ایمنی و بهداشت دربارة کارگران قراردادی و عواقب آن
راههای پیشگیری و نتایج آن
منابع و مأخذ
قیمت فایل فقط 3,500 تومان