استفاده از مولدهای کوچک برای تولید برق بعد از ایجاد نیروگاههای بزرگ رنگ باخت اما با پیشرفت تکنولوژیهای تولید برق در مقیاس کوچک و ایجاد تجدید ساختار در صنعت برق و مسائل زیستمحیطی، باعث مطرح شدن مجدد این مولدها در صنعت تولید برق شده است.
تولید پراکنده یا DG (Distributed Generation) عموماً عبارتست از تولید برق در محل مصرف اما گاهاً به تکنولوژیهایی گفته میشود که از منابع تجدیدپذیر برای تولید برق استفاده میکنند. چیزی که عموماً مورد قبول است، این است که این مولدها صرف نظر از نحوة تولید توان آنها، نسبتاً کوچک بوده و ظرفیت آنها معمولاً کمتر از MW300 میباشد و مستقیماً به شبکة توزیع وصل میشوند.
شبکه های توزیع به صورت سنتی بهره برداری می شوند ، بنابراین طراحی سیستم حفاظت برای این شبکه ها چندان پیچیده نیست . اما با توجه به این که در چند سال گذشته توجه زیادی به نصب واحدهای DG در شبکه های توزیع شده است و حضور این منابع ماهیت شعاعی بودن شبکه توزیع را از بین می برند ، حضور منابع تولید پراکنده در شبکه های توزیع مشکلات زیادی را برای طراحی سیستم حفاظت این شبکه ها بوجود آورده است .
قسمت هایی از فهرست مطالب:
تولید پراکنده انرژی الکتریکی
مسائل نظارتی و تکنولوژی
مزایای استفاده از تولید پراکنده
تولید برق اضطراری
کیفیت توان و قابلیت اطمینان
پیکسائی.
تولید پراکنده و مسائل زیست محیطی
توربینهای بادی
فتوولتائیک
پیل سوختی
ارزیابی اقتصادی فنآوریهای تولید پراکنده
سهم تکنولوژی های تولید پراکنده در بازار تولید برق
سنجش کارآیی مولدهای DG درشبکه
شاخص های سودمندی سیستمهای در شبکه توزیع
شاخص بهبود پروفیل ولتاژ
شاخص کاهش تلفات خط
شاخص کاهش تاثیرات محیطی
شاخص حساسیت با هدف اصلاح ولتاژ شینهای شبکه
نصب سیستمهای فتوولتاییک در شبکه سیوانلار
سودمندی مولدهای فتوولتاییک بر اساس شاخص های سودمند
بهره برداری جزیره ای
زمین کردن ترانسفورماتور
سیستم حفاظتی
تشخیص عدم بهره برداری موازی با سیستم الکتریکی ناحیه
تشخیص وضعیت سیستم آسیب دیده
پخش بار غیر عادی
بازیابی
حالت های عمومی کاربرد منبع تولید پراکنده برق
نتیجه گیری
فهرست علائم
منبع و ماخذ
کلمات اختصاری
آموزش ساختار پایه تمامی ژنراتور ها
معرفی نیروگاه های
سوخت فسیلی و بادی پروسه تولید نیرو
جزئیات عملکرد موتورهای سه فاز
آموزش کامل پدیده هیسترزیس
آموزش چند جانبه در مورد محاسبه هارمونیک ها به صورت برداری و عددی
نحوه عملکرد قطعات الکترونیک از جمله خازن دیود و ترانزیستور
از برتری های شاخص این نوع آموزش قابلیت تعامل با دانشجو به این صورت که می توان با تغییرات مختلف عددی رو متغییرها
عکس العمل مثلا یک الکتروموتور را دید.
برای اجرای این فایلها نیاز به نرم افزار GOM Player دارید.
کتاب شامل مطالب و موضاعاتی راجع به مزایا معایب و راه کارهایی در زمینه چگونگی تولید انرژی الکتریکی به صورت پراکنده با توجه ناحیه مصرف می باشد ایجاد نیروگاه های پراکنده مکان یابی بهینه مراکز تولید برق و از همه مهمتر اینکه از چه نوع منبع انرژی مثلا منابع فسیلی یا تجدیدپذیر باید بهرهبرداری نمود
مدار محافظ الکترونیکی همراه با نقشه پشت و روی فیبر مدار چاپی در اندازه واقعی ، تصاویری از مدار ساخته شده ، لیست کامل قطعات و همچنین لیست کامل وسایل مورد نیاز جهت ساخت و مونتاژ مدار.
این مدار صد در صد عملی ست و به خوبی کار می کند من شخصاً آن را ساخته ام تست کرده ام و از عملکرد بسیار دقیق و مطمئنی که دارد بسیار راضی هستم ، توضیح اینکه این مدار، مداری است که شرکت سارا الکترونیک به صورت انبوه تولید و روانه بازار کرده است. زمان تاخیر پیش فرض 20 ثانیه است که به راحتی قابل تغییر است، این زمان ایده آل برای محافظت از کامپیوتر و دستگاه های صوتی و تصویری است ، پیشنهاد می کنم اگر می خواهید مدار را برای یخچال یا فریز استفاده کنید زمان تاخیر را به 5 دقیقه افزایش دهید.
مواردی که در فایل دانلود شده وجود دارد:
فهرست مطالب :
هدف من از این پژوهش
مقدمه
الف) حوزه جهانی
ب) حوزه معنویت و اخلاق
پ) حوزه سیاست و حکومت
ت) حوزه دین
ث) حوزه مسائل اجتماعی
ج) حوزه فرهنگ
چ) حوزه اقتصادی
ح) حوزه نظامی
نتیجه گیری
منابع پژوهش
قابلیت ویرایش شدن دارد
دانلود سیمنار ارشد سازههای باز شونده و جمع شونده
تعداد صفحات : 55 صفحه
1-1 مقدمه
سازههای فضایی را میتوان به عنوان برگی بر گرفته از طبیعت دانست، فرمهای طبیعی از صلبیت فوق العاده ای برخوردارند واز حداقل مصالح برای حداکثر استفاده سازه ای بهره میگیرند. سبکی و نصب سریع، چند منظوره بودن، تنوع در شکل و طرح عدم نیاز به نیروی زیاد در مراحل نصب و برچیدن، سهولت حمل ونقل، قابلیت استفاده در ابعاد ودهانههای مختلف و … از جمله عواملی میباشند که استفاده روز افزون این نوع سازهها را در دنیای علم و فن آوری توجیه پذیر میسازند. توسعه قابل توجه سازههای فضا کار مرهون تلاش و فعالیت مهندسان نخبه دنیا در اواخر قرن نوزدهم میباشد.
گر چه در ابتدا هدف از بکار گیری سازههای فضا کار بعنوان سازههایی موقت بود ولی در عمل از آنها به عنوان سازههایی دائمیاستفاده شد و به انواع مختلف و با مصالح متفاوت در کشورهای گوناگون طراحی و اجرا گردید.
احتیاج به سازههای متحرک که به طور ساده و سریع نصب گردد و قابل حمل و نصب مجدد در مکانهای مورد نیاز باشد باعث پیدایش سازههای فضا کار باز شونده و جمع شونده شد که با رشد روز افزون استفاده از این نوع سازهها بخصوص در کشورهای صنعتی توجه پژوهشگران و صنعت گران به این سازهها افزایش یافت. ]6[ در کشور ما هر سال زلزلههای مخرب و سیلهای وایرانگر عده ای از هموطنانمان را بی خانمان میکند، زلزله زدگان و سیل زدگان نیاز مبرم به سر پناه دارند در این میان استفاده از این سازهها میتواند کمک موثری در حفظ جان و مال این عزیزان داشته باشد، به غیر از این کاربردهای فراوان این نوع از سازههای فضایی تلاش روز افزون پژوهشگران و صنعت گران این مرز و بوم را میطلبد و امید آنست که آن چه در این سمینار ارائه میگردد، ذره ای هر چند کوچک در راه رشد و اعتلای کشور عزیزمان باشد.
1-2 تعریف سازههای فضایی باز شونده و جمع شونده
یک سازه باز و جمع شونده تشکیل شده است از قطعات پیش ساخته یا المانهایی که میتوانند باز و بسته شوند و در حالتهای از پیش تعیین شده قرار بگریند ضمن این که توانایی تحمل بار را نیز دارند.
1-3 موارد کاربرد سازههای فضایی باز شونده و جمع شونده
برای این که کاربردهای مختلف این نوع سازهها را بررسی کنیم ابتدا باید موارد نیاز و همچنین مزایای آنها در مقایسه با انواع سازهها مورد مطالعه قرار بگیرد و سپس کاربردهای مختلف آنها ذکر شود.
1-3-1 موارد نیاز به سازههای باز شونده و جمع شونده
سازههای باز شونده و جمع شونده زیر مجموعه ای از آن دسته از سازهها هستند که به سرعت و سهولت قابل نصب بوده و میتوان آنها را به راحتی برای استفاده مجدد جمع آوری کرد نیاز به چنین سازههایی از زمانهای قدیم وجود داشته است. یعنی از هنگامیکه قبایل چادر نشین برای یافتن مرتع و چراگاههای بهتر از جایی به جایی دیگر نقل مکان میکردند سازههای کوچک وسبک و متراکم شده ای مانند سیاه چادرها، خیمه سرخ پوستان و چادر کروی عشایر چنین نیازی را بر آورده میکردند، اکثر این سازهها با وصل کردن میلههای راست ساده در روی زمین به یکدیگر نصب شده و با پارچهها ی سخت پوشیده میشوند. باز کردن و نصب آنها برای ابعاد متوسط هر چند .وقت زیادی نمیگرفت اما به هر حال وقت گیر بود، مخصوصا در شرایط نامساعد آب وهوایی مشکل آفرین مینمود.
به راحتی میتوانید میانگین حساب خود را ببینید.
به راحتی اقساط وام بانکی خود را با شرایط اقتصادی خود مقایسه و انتخاب کنید.
آگاهانه و با اطلاع با روسای شعب بانکی چانه زنی کنید.
چکیده فارسی :
چکیده
توسعه و تحقیق درباره مدل های پدیده های تقریبی مور استفاده در تخمین جفت شدگی کوپلاژ انرژی الکترومغناطیسی از طریق دریچه ها به درون محوطه ها در این مقاله ارائه می گردد. برخی ابعاد تئوری نفوذ میدان الکترومغناطیسی به داخل یک محوطه مستطیلی از دریچه ها بررسی می شوند. نشان داده شده است که برای یک توپولوژی سیستم ساده، فرمول بندی های تحلیلی مبتنی بر یک مدل خط انتقال، پیش بینی های خوبی را از کارایی حفاظتی یک محوطه مستطیلی دارای دریچه به دست می دهد. حفاظ سازی الکتریکی و نیز مغناطیسی را می توان به صورت تابعی از فرکانس، ابعاد محوطه، ابعاد دریچه ها و مکان انها در محوطه محاسبه نمود.
این رویکرد تحلیلی با مقایسه پیش بینی تاثیر و کارایی حفاظ سازی با شبیه سازی های میدان تمام با استفاده از تکنیک دامنه زمانی اختلاف محدود، نرم افزار CST و تحقیقات تجربی در زمینه تاثیر حفاظ سازی در یک اتاقک نیمه بازتابشی مورد تایید قرار می گیرد.
نیازهای صنعتی مربوط به EMC نیازمند ان است که نتایج تجربی کارایی حفاظ سازی برای بازه های فرکانسی تجربی ، دقیق باشد. به منظور برآوردم این شرط، یک مدل مبتنی بر شبکه عصبی برای پیاده سازی مدل های معکوس استفاده می شود تا پارامترهای هندسی و فیزیکی محوطه ها را تقریب بزند. در این مورد یک کاربرد در نظر گرفته می شود. ان به ارزیابی پارامتر کارایی و تاثیر حفاظ سازی (SE) به صورت تابعی از فرکانس می پردازد. در طی اندازه گیری های تجربی پارامتر SE ما قدرت تفکیک کافی برای فرکانس های میانی را به دست نیاوردیم.
کلمات کلیدی: سازگارپذیری الکترومغناطیسی، بازده حفاظ، دریچه، مدل خط انتقال،FDTD، نرم افزار CST
در فایل قرار داده شده، 9 عدد گزارش مربوط به تست های آزمایشگاه متالورژی قرار داده شده است که در آنها به بررسی میکروساختار فولاد های آلیاژی و چدن ها و اثر فرآیند هایی مثل آنیل و تمپر را بر روی آن ها بررسی کرده است
در فایل قرار داده شده، یک پاورپوینت کامل و جامع در مورد تست کشش و پیچش آورده شده است که مربوط به پروژه درس آزمایشگاه مقاومت مصالح میباشد