فهرست مطالب :
هدف من از این پژوهش
مقدمه
الف) حوزه جهانی
ب) حوزه معنویت و اخلاق
پ) حوزه سیاست و حکومت
ت) حوزه دین
ث) حوزه مسائل اجتماعی
ج) حوزه فرهنگ
چ) حوزه اقتصادی
ح) حوزه نظامی
نتیجه گیری
منابع پژوهش
قابلیت ویرایش شدن دارد
به راحتی میتوانید میانگین حساب خود را ببینید.
به راحتی اقساط وام بانکی خود را با شرایط اقتصادی خود مقایسه و انتخاب کنید.
آگاهانه و با اطلاع با روسای شعب بانکی چانه زنی کنید.
در فایل قرار داده شده، 9 عدد گزارش مربوط به تست های آزمایشگاه متالورژی قرار داده شده است که در آنها به بررسی میکروساختار فولاد های آلیاژی و چدن ها و اثر فرآیند هایی مثل آنیل و تمپر را بر روی آن ها بررسی کرده است
دبیرستان ساعی واقع در خیابان ولایت منطقه شاوور شهرستان شوش قرار دارد. مساحت این دبیرستان 1485 متر مربع است.
این آموزشگاه دارای 8 کلاس درس است و در هر کلاس 25 نفر دانش اموز دارد. این آموزشگاه تنها به منظور دو شیفت تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی دخترانه دایر می باشد که در مجموع 140 نفر دانش آموز دارد. درب اصلی آن در خیایان ولایت است . درب ورودی مدرسه دارای ابعاد کوچکی است که در بالای آن تابلوی آهنی سبز رنگیست که نام آموزشگاه و سال تاسیس آموزشگاه بر روی ان نوشته شده محیط و ساختمان فیزیکی آموزشگاه دارای شرایط آموزشی و کاملاً مجزاست ساختمان آن دو طبقه است در طبقه همکف مدرسه 2 کلاس درس اول انسانی دوم تجربی و یک دفتر که متعلق به استراحت معلمان ، معاونان و مدیر است در انتهای راهروی آموزشگاه یک اتاق به منظور پذیرایی از کارکنان اداری و دبیران آموزشگاه است که این اتاق در اختیار مستخدم یا به عبارتی بابای آموزشگاه می باشد. درست در روبروی دفتر آموزشگاه یک آیینه تمام قد نصب شده است که دانش اموزان بتوانند ظاهر آراسته خود را در آن ببینند و در ضلعی دیگر از راهرو 3 کمد مجزا از هم وجود دارد که وسایل ورزشی دانش آموزان در آن قرار دارد.
چکیده
هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه خلاقیت و عزت نفس و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور واحد دزفول می باشد . جامعه ی آماری این پژوهش شامل کلیه ی دانش جویان دانشگاه پیام نور واحد دزفول می باشد که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از نوع همبستگی 60 نفر دانشجو انتخاب گردید پس با اجرای پژوهش نامه ی سنجش خلاقیت (cree ) و پرسش نامه عزت نفس کوپر اسمیت تجزیه و تحلیل یافته ها صورت گرفته است . در این پژوهش تکنیک های آمار توصیفی (میانگین ، انحراف معیار و خطای معیار میانگین ) و آمار استنباطی ( ضریب همبستگی پیرسون ) استفاده شده است . قابل ذکراست که نمونه هایی از این تحقیق در سایر شهرها نیز صورت گرفته است .
کلمات کلیدی : خلاقیت ، عزت نفس ، پیشرفت تحصیلی.
چکیده:
پژوهش حاضربه مقایسهی تاثیر روش تدریس یادگیری مشارکتی با روش سنتی(سخنرانی)بر ایجاد یادگیری و یادداری دانشآموزان در درس علوم در سال تحصیلی91-90 صورت گرفته است. در پژوهش حاضر روش یادگیری مشارکتی و روش سخنرانی متغیر مستقل و ودانشآموزان پسر و دختر پایه چهارم متغیر وابسته است.در این پژوهش از روش نمونه گیری آزمایشی استفاده شد. جامعه آماری در این پژوهش را کلیه دانشآموزان دختر پسر که شامل 392پسر و392 دخترپایه چهارم ونیز کلیه معلمان که شامل20 زن و20مرد پایه چهارم دوره ابتدایی شهرستان شوش در سال تحصیلی 90-91 میباشدتشکیل میدهند.نمونه آماری در این پژوهش20تا از دختران و20تا از پسران و 2نفراز معلمان زن و 2نفرازمعلمان مرد میباشد.که توسط آزمون محقق ساخته ای با ضریب پایایی 7 به منظور سنجش یادگیری، افراد هر دو گروه آزمایش شدند . برای تجزیه وتحلیل دادهها از روش t مستقل استفاده شده است. به طور کلی نتایج به دست آمده بیانگر آن است که بین روش تدریس فعال (یادگیری مشارکتی)و روش سنتی (سخنرانی)بر میزان یادداری دانش آموزان در درس علوم تفاوت معناداری وجود دارد.
کلید واژه ها : یادگیری مشارکتی، روش سخنرانی، یادگیری، یادداری
دسته: علوم تربیتی
بازدید: 13 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 118 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 74
بر خلاف دوران گذشته که اطلاعات و تکنولوژی در اختیار صاحب نظران فن و صنایع قرار داشت و مشروعیت آن نیز به تایید و تصدیق آنان مرتبط بود
قیمت فایل فقط 15,000 تومان
فرمت ورد 74 صفحه
پایان نامه بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و میزان به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادارات آموزش و پرورش شمال خوزستان
1- مقدمه
دوران جدید که به عصر اطلاعات موسوم است، دوران فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد، بشر امروز جامعهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT ) را تجربه میکند که از ویژگیهای خاص خود برخوردار است. چنین جامعهای را جامعه اطلاعاتی میگویند (صرافی زاده، 1383 ، ص 5).
جامعه اطلاعاتی جامعهای است که در آن زندگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی افراد جامعه به فناوری اطلاعات و ارتباطات وابسته است و جامعهای است که در آن مردم در محل کار ، منزل و حتی در اماکن تفریحی از این تکنولوژی حداکثر استفاده را میبرند.
بر خلاف دوران گذشته که اطلاعات و تکنولوژی در اختیار صاحب نظران فن و صنایع قرار داشت و مشروعیت آن نیز به تایید و تصدیق آنان مرتبط بود در جامعه جدید اطلاعات تکنولوژیستها علمای اجتماعی و مردم معمولی نیز مرتبط با تکنولوژی اطلاعاتی قرار گرفته و بخشی از زندگی روزمره آنان شده است. زیرا اطلاعات و اخبار در گروه نیازهای اساسی همه مردم قرار گرفته است و تولیدات آن استفاده همه جانبه دارد. در حالی که در دوران گذشته استفاده از تکنولوژی مرتبط با قشر خاصی بود و فراگیری زیادی نداشت (آذرخش، مهراد،1383،ص 25).
ویژگیدیگر جامعه اطلاعاتی کالا شدن اطلاعات است، اطلاعات کالا شده و به مدد تکنولوژی های جدید ارتباطی در دسترس هر کسی که طالب آن باشد قرار میگیرد. در این گونه جوامع مفاهیم سنتی موجود در زمینههایی چون اقتصاد، آموزش ، کسب و کار، مدیریت و تجارت دچار تحول میگردد. با گذر از عصر صنعتی و ورود به عصر اطلاعات و به گفته الوین تافلر[2] (عصر دانایی) نیاز روزافزون بشر برای آموزش متفاوتتر با آنچه در گذشته بوده است بیشتر حس میشود در همین راستا تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات که به طور فزایندهای در حال گسترش است میتواند به نحو مطلوبی تمامی امور زندگی را تحت تاثیر قرار دهد (احمدی نژاد ، 1379 ، ص 24).
پاورپوینت درس مطالعات اجتماعی پایه هشتم دوره اول متوسطه مشتمل بر 27 اسلاید
قاره اروپا یکی از متراکم ترین قاره ها ی جهان محسوب می شود. آب و هوای معتدل و ریزش باران کافی و رودهای پر آب و جلگه های پهناور و پیشرفت در علم و فناوری موجب شده که این قاره از نظر جمعیت متراکم باشد
هدف: پژوهش حاضر بررسی رابطه ی شوخ طبعی با سلامت روان دانشجویان بود. جامعه ی آماری این پژوهش شامل دانشجویان دختر و پسر دانشگاه پیام نور شهرستان دزفول بود، که از این میان 150 نفر به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در این پژوهش عبارت بودند از پرسشنامه شوخ طبعی (مارتین و لفکورت،1983) و پرسشنامه سلامت روان scl25 (نجاریان،1379) که همگی از اعتبار و پایایی قابل قبولی برخوردار بودند. پژوهش حاضر از نوع همبستگی بود. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش همبستگی پیرسون و آزمون tمستقل استفاده شد. نتایج در سطح 5%=& نشان داد که هر چه فرد نمره سلامت روان پایین تری داشته باشد از سلامت روان بالاتری برخوردار است. یعنی افزایش شوخ طبعی دانشجویان افزایش سلامت روان آنان را در زندگی به همراه خواهد داشت.
کلید واژگان: شوخ طبعی، سلامت روان
پرسشنامه سبک یادگیری واک (VAK) برای تعیین نوع سبک غالب یادگیری فراگیران است این پرسشنامه دارای 14 سؤال است و بر اساس مقیاس سه گزینه ای تنظیم شده و هر گزینه معرف یک ترجیح است در هر سوال گزینه اول معرف سبک دیداری، گزینه دوم معرف سبک شنیداری و گزینه سوم معرف سبک جنبشی است