دسته: مکانیک
مقاله دینامیک سیالات در توربو ماشین ها
مقاله دینامیک سیالات در توربو ماشین ها
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
مقاله دینامیک سیالات در توربو ماشین ها
مقدمه:
در طراحی کنونی توربو ماشینها، و بخصوص برای کاربردهای مربوط به موتورهای هواپیما، تاکید اساسی بر روی بهبود راندمان موتور صورت گرفته است. شاید بارزترین مثال برای این مورد، «برنامه تکنولوژی موتورهای توربینی پر بازده مجتمع» (IHPTET) باشد که توسط NASA و DOD حمایت مالی شده است.
هدف IHPTET، رسیدن به افزایش بازده دو برابر برای موتورهای توربینی پیشرفته نظامی، در آغاز قرن بیست و یکم می باشد. بر حسب کاربرد، این افزایش بازده از راههای مختلفی شامل افزایش نیروی محوری به وزن، افزایش توان به وزن و کاهش معرف ویژه سوخت (SFC) بدست خواهد آمد.
ویژگیهای میدان های جریان در توربو ماشین ها:
در این قسمت از فصل، خصوصیات اولیه میدانهای جریان توربو مشاینها بررسی خواهد شد. اگرچه بحث اساسا کاربرد موتورهای هواپیما را مورد توجه قرار خواهد داد، ولی بسیاری از خصوصیات جریان برای توربو ماشینها عمومیت دارند علاوه بر بازنگری مختصر بر ویژگیهای میدانهای جریان عمومی، طبیعت جریانهای خاص در انواع گوناگون اجزاء مورد توجه قرار خواهد گرفت.
ویژگیهای اساسی جریان:
میدان های جریان در توربو ماشین های ذاتا بسیار پیچیده و سه بعدی است. در بسیاری از موارد، جریان ها تراکم پذیرند و ممکن است از مادون صوت به جریان با سرعت صوت و به فراصوتی تغییر کنند. در مسیر جریان ممکن است شوک وجود داشته باشد و تعامل شوک و لایه مرزی ممکن است اتفاق بیفتد که باعث افت بازده می شود. گرادیان فشارهای قابل توجه، در هر جهتی می تواند وجود داشته باشد.
جریان در دستگاههای تراکمی:
سیستم های تراکمی توربو ماشینی در موتورهای هواپیما، می توانند از ترکیب های گوناگونی از اجزای محوری و یا شعاعی (سانتریفوژ) بهره ببرند. در موتورهای توربو فن معمولی، یک فن محوری در ورودی جریان قرار گرفته و بدنبال آن یک جداکننده جریان قرار دارد که جریانهای مرکزی و کنارگذر (بای پس) را از هم جدا می کند.
یک کمپرسور محوری چند طبقه در پایین دست جریان درون هسته (جریان مرکزی) قرار داده شده است و ممکن است به دنبال آن کمپرسور سانتریفوژ نیز قرار گیرد. اختصاصا در کاربردهای مربوط به موتور هواپیما و توربین گاز، اغلب از کمپرسورهای سانتریفوژ بهره برده می شود.
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
دسته: مکانیک
کاربرد ترمودینامیک در تعادل یک آلیاژ
کاربرد ترمودینامیک در تعادل یک آلیاژ
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
کاربرد ترمودینامیک در تعادل یک آلیاژ
مقدمه :
اساسی ترین کاربرد ترمودینامیک در متالوژی فیزیکی پیش بینی حالت تعادل برای یک آلیاژ است .
در بررسی های مربوط به دگرگونی های فازی ما همیشه با تغییر سیستم به سمت تعادل روبه رو هستیم. بنابراین ترمودینامیک به صورت یک ابزار بسیار سودمند می تواند عمل کند. باید توجه داشت که ترمودینامیک به تنهایی نمی تواند سرعت رسیدن به حالت تعادل را تعیین کند .
1-تعادل :
یک فاز به عنوان بخشی از یک سیستم تعریف می شود که دارای خصوصیات و ترکیب شیمیایی یکنواخت و همگنی بوده و از نظر فیزیکی از دیگر بخشهای سیستم جداشدنی است . اجزای تشکیل دهنده یک سیستم خاص عناصر مختلف یا ترکیب های شیمیایی است که سیستم را بوجود می آورد و ترکیب شیمیایی یک فاز یا یک سیستم را می توان با مشخص کردن مقدار نسبی هر جزء تشکیل دهنده تعیین کرد .
2-سیستم های یک جزیی :
در این قسمت تغییرات فازی را بررسی می کنیم که در یک سیستم یک جزئی در اثر تغییر دما و در یک فشار ثابت (برای مثال یک اتمسفر) ایجاد می شود. سیستمی که از یک جزء تشکیل شده می تواند یک عنصر خالص یا یک نوع مولکول باشد که در محدوده دمایی مورد نظر تجزیه نمی شود. به منظور تعیین فازهای پایدار و یا دماهای مختلف فازهایی که با یکدیگر در تعادل است باید تغییرات G با دما (T) را بتوان محاسبه کرد .
1-2- انرژی گیبس به صورت تابعی از دما
گرمای ویژه بیشتر مواد بسادگی قابل اندازه گیری و به آسانی در دسترس است و معمولا مانند شکل دو ( الف ) با دما تغییر می کند .
اثرهای فشار :
تاکنون دماهای تعادل را در یک فشار خاص (برای مثال یک اتمسفر) مورد بحث قرار دادیم. در فشارهای دیگر دمای تعادل تغییر خواهد کرد . برای مثال شکل 5 تأثیر فشار را بر دماهای تعادلی آهن خالص نشان می دهد . افزایش فشار کاهش دمای تعادلی را سبب می شود و دمای تعادلی ذوب را افزایش می دهد . در فشارهای بسیار بالا با ساختارهای hcp پایدار می شود .
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: معارف اسلامی
مقاله وحی و هرمنوتیک
مقاله وحی و هرمنوتیک
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: پژوهش
مقاله شبکه خنثی اثبات چند لایه ای
مقاله شبکه خنثی اثبات چند لایه ای
قیمت فایل فقط 1,500 تومان
مقاله شبکه خنثی اثبات چند لایه ای
شبکه های خنثی مصنوعی تکنیک های محاسبه ای جایگزینی هستند که می توان برای حل مشکلات برنامه زمانبندی شده تولید به کار برد. شبکه MLP یکی از متعارضترین طرح های شبکه خنثی است که با یک دامنه وسیعی از کاربردها مثل پیش بینی، الگوسازی فرایند، شناخت الگو و طبقه بندی آن هماهنگی دارد. یک شبکه خنثی MLP می تواند داده های تولید شده از یک مشکل واقعی یا از یک الگوی پیچیده از فرآیند را بررسی نماید. MLP اغلب، بازده ها و برون داده هایی از دقت کافی در یک دامنه محدود از شرایط ورودی را با این فریت که محاسبه کمتری نسبت به روش های الگوسازی دیگر مورد نیاز است فراهم می آورد.
مشکل برنامه ریزی شده پروژه کاری توسعه یافته
Eyssp یک مشکل برنامه ریزی شده استاتیک و تعیین کننده می باشد. m ماشین مجزا برای پردازش n پروژه وجود دارد که دارای مسیرهای پردازش خاص خودشان می باشند. هر عملکرد پروژه دارای روند خود بوده و یک دوره زمانی تعیین کننده در یک دستگاه خاص را در بر می گیرد.
تجریه و تحلیل تجربی
سیستم PAS پیشنهاد شده در یک محیط تولید واقعی اجرا شده است. این نتایج کامل هستند. در اینجا ما مثالی را برای آشکار کردن اجرای واقعی سیستم PAS ارائه می دهیم که در این تحقیق توسعه یافته است.
مثال شبیه سازی بصورت مشکل برنامه زمانبندی شده فعالیت تولید حداکثر 6/6/J/C می باشد که در آن از MLP استفاده شده است. تعداد پروژه ها شش عدد می باشد ؛ تعداد دستگاهها نیز شش علامت (6و5و4و3و2و1) زمان پردازش به روز است. کل تعداد نمونه ها 300 عدد است که در آن شبکه خنثی آموزش داده شده و تعداد واحدهای برون داد شش عدد است. ساختار شبکه در شکل 1 آمده است.
پروتکل شبکه قرارداد
یک دستاورد پذیرفته شده از سوی صنعت و پایدار برای هماهنگ سازی فعالیت مشترک عوامل مبتنی بر مشخص کردن نقش های رابط (حتی موقتی) در مجموعه های چند عاملی است. اجازه بدهید یک هماهنگ ساز بحث بول شده کلاسیک، پروتکل – شبکه – قرارداد می باشد.
قیمت فایل فقط 1,500 تومان
گزارش کارآموزی صنعت هوایی و مواد ترکیبی فجر
گزارش کارآموزی صنعت هوایی و مواد ترکیبی فجر
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
گزارش کارآموزی صنعت هوایی و مواد ترکیبی فجر
«مقدمه»
در این گزارش نامه کارآموزی ما سعی داریم مختصر و مفید در باره موارد ذیل بحث کنیم:
1-در باره ی خود صنعت هوایی و مواد ترکیبی فجر و اینکه طریقه ی ساخت و بهره برداری و بکارگیری از هواپیمای فجر 3 چگونه است و تا حدودی خود را با این مسئله آشنا سازیم.
2-قسمت دوم این پروژه به نقشه های ویراش شده و از 0 تعیین شده و در مورد یک دستگاه بنام (Hover Craft) می باشند که بوسیله ی اینجانب تدوین گردیده که مدت زیادی از طول دوره ی کارآموزی با این نقشه ها کار کرده ام.
پس در شروع ابتدا قسمت اول یعنی در مورد خود هواپیمای فجر 3 سخنانی به میان می آوریم و پس می توانیم در قسمت دوم نقشه هایی را در مورد
پروژه ی Hover Craft ببینیم.
هواپیمای فجر 3
صنعت هوایی فجر که در کیلومتر 5 جاده ی مخصوص تهران – کرج واقع شده است تحت نظر وزارت دفاع و برای پشتیبانی از نیروهای مسلح به ساخت هواپیماهای تمام کامپوزیتی فعالیت می کند.
با توجه به اینکه ساخت یک هواپیما از صفر تا 100 که از طریق کشورهای خارحی وارد ایران شده است و در ایران با نظارت مهندسین کشورهای خارجی به تأیید رسیده و مونتاژ گردد به صرفه نبوده و گران تمام می شود و مقرون به صرفه نیست.
بخش تکنولوژی و تولید:
واحد تکنولوژی در اصل دربرگیرنده و هماهنگ کننده ی تمام واحدهای نام برده شده است که از مدیریت و طراحی تا ساخت را با همدیگر هماهنگ کرده و می تواند به عنوان یک سیستم حیاتی برای یک مجموعه کار و فعالیت کند.
بخش کنترل کیفیت: بخش کنترل و کیفیت نیز با کنترل و نظارت به عملیاتی که برای تولید قطعات، از قبیل پوسته (بدنه) و ... صورت می گیرد و می تواند کیفیت سطح و جنس مواد و ... را مورد بررسی قرار داده و به عالی ترین درجه کیفیت و برهترین و به صرفه ترین حد ممکن برساند.
مراحل ساخت قطعات هواپیما.
قالب مورد نظر را طبق مراحل بالا آماده می کنیم و در اتاقی به نام کلین روم (اتاق تمیز) Clean room قرار داده و با مواد جداکننده ای روی قالب می زنیم به نام رلیز فیلم. و طبق نقشه لایه ها را برش داده و هرکدام را به صورت مجزا آماده می کنیم. به طور مثال برای تهیه یک شیت 4 میلی متری به مواد زیر برای ساخت نیازمندیم.
1-مواد جداکننده ی واکس و فیلم
2-تعداد لایه های گلس به شماره ی 92125 که طبق کاتالوگ موجود می باشد ما احتیاج به 11 لایه از این نمونه داریم
3-مواد رزین و هاردنر، میکس شده (مخلوط شده)
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: تربیت بدنی و علوم ورزشی
پروژه بررسی ورزش تنیس
پروژه بررسی ورزش تنیس
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
دسته: تربیت بدنی و علوم ورزشی
تحقیق بررسی ورزش ایروبیک
تحقیق بررسی ورزش ایروبیک
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
تحقیق بررسی ورزش ایروبیک
مقدمه:
ایروبیک
تمرینات ایروبیک از حرکات ریتمیک و متناوب ماهیچه ای بهره برده و ضربان قلب و تنفس را در در مدت زمانی خاص بالا می برد.
نمونه های ساده این ورزش شامل: پیاده روی، دو، شنا، دچرخه سواری، کوه نوردی پله ای، اسکی در مناطق کوهستانی، اسکیت، انواع کلاسهای رقص و قالبهای مختلف تنیس به صورت متناوب ( راکت بال، اسکواش) می باشد. باید به این مساله توجه کرد که که تمرینات ایروبیک می بایست در قالب خاص خود انجام شود که البته به هدف و شرایط فیزیکی شما، سوابق بیماری و وضعیت جسمانیتان نیز بستگی دارد. هرچند که در مجموع ایدهء اینکه ورزشهای مختلفی انجام دهیم، فکر جالبیست - به عنوان مثال تعادل و توازن برقرار کردن میان تمرینات و ورزشهای متناسب با شرایط جسمانی فرد بهترین شیوه انجام ایروبیک می باشد.
چکیده:
ایروبیک وتاثیرآن بربدن
تمرینات ایروبیک از حرکات ریتمیک و متناوب ماهیچه ای بهره برده و ضربان قلب و تنفس را در در مدت زمانی خاص بالا می برد.
نمونه های ساده این ورزش شامل: پیاده روی، دو، شنا، دچرخه سواری، کوه نوردی پله ای، اسکی در مناطق کوهستانی، اسکیت، انواع کلاسهای رقص و قالبهای مختلف تنیس به صورت متناوب ( راکت بال، اسکواش) می باشد.
باید به این مساله توجه کرد که که تمرینات ایروبیک می بایست در قالب خاص خود انجام شود که البته به هدف و شرایط فیزیکی شما، سوابق بیماری و وضعیت جسمانیتان نیز بستگی دارد.
هرچند که در مجموع ایدهء اینکه ورزشهای مختلفی انجام دهیم، فکر جالبیست - به عنوان مثال تعادل و توازن برقرار کردن میان تمرینات و ورزشهای متناسب با شرایط جسمانی فرد بهترین شیوه انجام ایروبیک می باشد، این استراتژی مصدومیت های پیاپی را کاهش و بروز آنها را تقلیل می دهد و موجب می شود که در موقعیتها و شرایطی که فرد فعالیتهای زیاد بدنی انجام میدهد توازن و بالانس بیشتری در حرکات ماهیچه ها برقرار گردد، که این امر موجب لذت بردن بیشتر فرد نیز می شود.
فهرست مطالب
عنوان:
ایروبیک
ایروبیک چند نوبت وچه مدت؟
ایروبیک وتاثیرآن بربدن
نقش تغذیه در انجام ورزش ایروبیک
منابع
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
دسته: پژوهش
تحقیق الیاف ابریشم – الیاف پنبه – الیاف پشم
تحقیق الیاف ابریشم – الیاف پنبه – الیاف پشم
قیمت فایل فقط 1,000 تومان
تحقیق الیاف ابریشم – الیاف پنبه – الیاف پشم
ابریشم:
جزو الیاف حیوانی است.(حدود 98 درصد وزن ابریشم را پروتیین تشکیل میدهد.) الیاف ابریشم دارای قدمتی بسیار طولانی میباشد.(2700 سال قبل از میلاد) ابتدا الیاف ابریشم توسط چینی ها بدست امده و به سایر نقاط جهان گسترش داده شده است .( به خصوص کشورهای همجوار) ایران نیز در 2400 قبل از میلاد به این الیاف دسترسی پیدا کردند .(ابریشمی که در ایران هست رنگش کدر و ضخامتش بیشتر است.)
الیاف ابریشم از کرم ابریشم (پیله) بدست میاید. این کرمها از برگ درختان توت تغذیه میکنند که نژادهای مختلفی دارند. این کرمها بعد از رشد کردن و بزرگ شدن شروع به تغییر رنگ دادن و تنیدن تار به دور خود میکنند و پیله را درست میکنند.
مراحل پرورش کرم ابریشم:
1) قرار دادن تخم ابریشم در محیطی با درجه حرارت 20 الی 23 درجه سانتی
گراد به مدت 3 الی 4 روز .
2) بیرون آمدن از تخم- به مدت 6 الی 7 روز به آن برگ توت می دهند–
دو نوبت در روز به کرم ابریشم برگ توت میدهند – به این دوره (ریزه داری) می گویند.
3) خواب اول به مدت 24 ساعت – در این مرحله تغذیه قطع میشود و کرمپوست اندازی می کند- (مرحله پوست اندازی)
خصوصیات فیزیکی الیاف ابریشم :
الیاف طبیعی و حیوانی و پروتیینی هستند و دارای اسیدهای آمینه می باشند. الیافی نرم و شفاف و ظریف و محکم هستند. این الیاف کاربرد زیادی در منسوجات و فرشهای مرغوب دارد.
پنبه:
گیاهی است به صورت بو تهای در طبیعت یافت می شود دارای گلهایی به رنگ سفید و گاهی اوقات به رنگ زرد. این گیاه گیاهی جهانی است. در میان الیاف مختلف پنبه قدمتی طولانی دارد. ( گفته می شود از یونان قدیم تا به حال مورد استفاده بوده است. )
روشهای شناسایی پشم از الیاف دیگر:
روشهای فیزیکی و روشهای شیمیایی .
الیاف پشم زیر ذره بین مانند ساقه درخت کاج است و دارای فلس های متعددی است.
در روش دیگری از طریق سوزاندن الیاف را آزمایش می کنیم در نزدیکی از آن دور می شود . در درون شعله به آرامی می سوزد. دود آن بوی مو یا پر سوخته می دهد. خاکستر سیاه دارد و به راحتی خورد می شود.
قیمت فایل فقط 1,000 تومان
دسته: پژوهش
تحقیق تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو
تحقیق تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
تحقیق تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو
هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال بذری کشت می شود و حداقل قابل خوراک می باشد و طبیعتاً زودبار می دهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان می باشد. اغلب ارقام هلو که امروز بکار می روند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی می باشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آنچه که در مورد سیب و گلابی یافت می شود گردیده است که کشت می شود. (1)
گیاهشناسی هلو
هلو (پرنوس پرسیکا) از خانوادة رزاسه و زیرخانوادة پرونوئیده دارای 16 کروموزوم (16=n2) و بومی چین می باشد. جنس پرونوس شامل هلو، شلیل، بادام، زردآلو، آلو، گوجه و بسیاری از پایه های زینتی می باشد. در این جنس جوانه های گل زودتر از برگ ها باز می شوند و همیشه جانبی بوده، هیچ گاه انتهایی نیستند – هلو و بادام به زیرجنس آمیگدالوس (Amigdalus) تعلق دارند که دارای گل بدون دمگل یا دمگل کوتاه بوده میوه ها کرکی هستند.
گلدهی:
گلدهی در درختان میوه را می توان به دو فرآیند نموی اصلی تقسیم کرد. این فرآیندهای نموی عبارتند از آغازش و نمو جوانه های گل که در طول تابستان و پاییز یک سال رخ می دهند و نیز فرآیند گلدهی که در اوایل بهار سال بعد واقع می شود گلدهی در درختان میوه زمانی است که درخت از نظر رشد به سن معینی رسیده باشد سالها طول می کشد تا درختان حاصل از رویش بذر به سن گلدهی برسد. (2)
عادت گلدهی هلو:
در هلو گلدهی منفرد از جوانه های جانبی ساده، برروی شاخه های فصل قبل تولید می شوند، لذا برای حفظ باردهی خوب هر سال 40 الی CM50 رشد جدید ضروری می باشد. تمایزیابی در اواسط تابستان شروع می شود و برای چندین هفته ادامه می یابد.
نونهالی
نونهالی را می توان بصورت مرحله فیزیولوژیکی یک نهال که در طول آن نهال را نمی توان وادار به گلدهی می کرد تعریف کرد. بسته به نوع گونه ها، گیاهان بطور کلی تعداد زیادی از خصوصیات و صفات مرفولوژیکی خود را تغییر می دهند که خود نشانه پایان دوره نونهالی گیاه است. شکل و ضخامت برگ و آرایش برگی روی ساقه، داشتن خار، توانایی تشکیل ریشه نابجا و صفات دیگر می تواند همزمان یا قبل از گلدهی تغییر کند. سرعت رشد گیاهان نونهال تنها تیماری است که انتقال از دوره نونهالی به دوره گلدهی را سرعت می بخشد.
فهرست
عنوان |
صفحه |
تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو |
1 |
گیاهشناسی هلو |
2 |
گلدهی |
4 |
عادت گلدهی هلو |
4 |
نونهالی |
5 |
گرده افشانی |
6 |
تشکیل میوه |
7 |
وقایع مهم در تشکیل میوه |
8 |
رشد و نمو میوه |
9 |
ناهنجاری های رشد و نمو میوه |
12 |
شکافتن هسته |
13 |
تنظیم رشد میوه |
15 |
ریزش میوه |
16 |
دوره ریزش |
16 |
تنظیم طبیعی ریزش |
18 |
تنک میوه |
20 |
رسیدن میوه هلو |
21 |
هرس درختان هلو |
21 |
اثر هرس بر کیفیت میوه |
24 |
نیازهای آب و هوایی هلو |
26 |
سیستم های کشت درختان هلو |
27 |
پایه های مورد استفاده هلو |
29 |
هلوهای بذری |
30 |
هیبریدهای هلو و بادام |
31 |
بادام بذری |
32 |
سیستم های تربیت درختان هلو |
33 |
تربیت به روش گلدانی |
34 |
تربیت به روش پنجه ای |
35 |
تربیت به روش هرمی |
35 |
تربیت به شکل Y |
36 |
مواد شیمیایی کنترل کننده رشد |
38 |
تر ازول ها و اهمیت آنها در باغبانی |
39 |
پکلوبوترازول |
40 |
مکانیسم عمل و اثرات PBZ |
43 |
تأثیر PBZ روی رشد درختان میوه |
45 |
جذب و نقل و انتقال PBZ |
47 |
تأثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول |
51 |
مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ |
53 |
اثرات مورفولوژیکی |
55 |
اثر بر ریشه |
55 |
اثر بر شاخ و برگ |
56 |
تأثیر PBZ روی سطح مقطع تنه |
58 |
تأثیر PBZ برروی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه |
60 |
استفاده عملی از PBZ |
68 |
کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی برروی آن |
69 |
بحث و نتیجه گیری |
72 |
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دسته: کشاورزی
مقاله فعالیت های (کاشت و برداشت) برای بهبود کیفیت و عمر ماندگاری قارچ های آگاریکوس
مقاله فعالیت های (کاشت و برداشت) برای بهبود کیفیت و عمر ماندگاری قارچ های آگاریکوس
قیمت فایل فقط 1,000 تومان
مقاله فعالیت های (کاشت و برداشت) برای بهبود کیفیت و عمر ماندگاری قارچ های آگاریکوس
مقدمه
قارچهای کشت شده مخصوصاً استرین های زراعی و معمول آگاریکوس بیسپوروس که اخیراً تحت شرایط متراکم پرورش داده می شوند،اغلب می تواند به کیفیت مناسب منجر شود . همچنین آنها شدیداً فساد پذیر و حساس به از دست دادن سریع کیفیت هستند که آنها را می سازد.
برای مصرف کنندگان به جهت کاهش ارزش آنها و یا تقاضای بازار بیشتر مصرف کنندگان به نظر می رسد که علاقه مند به قارچهای بسته وسفت و روشن یا سفید از نظر رنگ ظاهر پوسته نرم و غیر هاگی و یک بافت ترد و تازه می باشند .
متاسفانه قارچها پس از برداشت ، تیره دررنگ با پوسته فلسی خواهد شد . در برداشت قارچها به سرعت شروع به تیره شدن خواهند کرد . کلاهک ها باز شده و تیفه های تیره شده نمایان می شوند . هنگامی که اسپورها توسعه پیدا می کنند ساقه ها طویل می شوند .این تغییرات رخ می دهد به عنوان نتایج یک پدیده پیری و یا فعالیت میکروبی .
این مقاله متمرکز خواهد شد به تحقیقات انجام شده در دانشگاه «پن استیت» مرتبط با تشخیص فعالیت های انتخابی کاشت و برداشت که می توان کیفیت و ماندگاری را بهبود بخشد.
تیمارهای آبیاری با کلرید کلسیم
تجربیات وسیع در طول 7 سال گذشته نشان داده است که اضافه کردن مناسب کلرید کلسیم به آب آبیاری ، بلاچ باکتریایی را کاهش می دهد و کیفیت اولیه را بهبود داده و ماندگاری پس از برداشت را افزایش داده است .
قارچ های برداشت شده برای تعیین عملکرد تدرین شد . کیفیت قارچهای تعیین شده با ارزیابی رنگ با استفاده از رنگ سنج «مینولتا 200CR» رنگ وشاخص رسیدگی سرعت باز شدن کلاهک تعیین شد . در طول نگهداری پس از برداشت در بسته ها ی PVC با استفاده از روشهایی که به طور معمول بکار می رود در آزمایشگاه تاثیرات اضافه کردن کلرید کلسیم اضافه شده به آب آبیاری روی محصول و رنگ اولیه قارچها در برداشت به شکل موجود است .
تاثیر روی عمر ماندگاری پس از برداشت آنچنانکه ثابت می کند قهوه ای شدن پس از برداشت را در شکل 2 موجود است.
تاثیر و رسیدگی در برداشت
یک آزمایش شامل 2 محصول با استفاده از همان اسپان هیبرید غیرسفید آموزش داده شده (AMYCEL U-1#20) در MTDF (محصولات 1715و 1711) بکار برده شد شرایط مشابه جز در برداشت محصول 1715 برداشت شد . به طور عادی (پرده سالم اما اندکی کشیده شده) در صورتی که دیگری 1711 برداشت شده در یک مرحله نارس تر (پرده سالم و سفت) با محصول 1711، برداشت کنندگان آموزش داده شدند برای برداشت قارچ های نارس با انتخاب آنها .
قیمت فایل فقط 1,000 تومان