دسته: پژوهش
درباره تولید نخ
درباره تولید نخ
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
درباره تولید نخ
مقدمه:
سیستم ریسندگی رینگ از دیرباز برای تولید نخ در سیستم ریسندگی الیاف کوتاه مورد استفاده قرار گرفته است ولی با افزایش تقاضا موانعی بر سر راه تولید نخ این سیستم به وجود آمده است.
افزایش مقدار تولید رینگ مستلزم عبور سریع رشته کش داده شده از غلتک جلو و نیز عبور سریع الیاف از منطقه مثلث تاب و عبور راحت و روان نخ از بین شکاف و عینکی جهت پیچش نخ برروی دوک می باشد. دستیابی به این مسائل مستلزم افزایش سرعت غلتکهای کشش، افزایش سرعت میله دوک و نیز شیطانک و بالن تولیدی می باشد.
غلتکهای کشش ماشین رینگ، مخصوصاً غلتکهای ناحیه جلو به علت طویل بودن در سرعتهای بالا دچار ارتعاشات مداوم و ناخواسته می شوند و در نتیجه تأثیر منفی بر کشش و کیفیت نخ می گذارند و نهایتاً باعث خرابی کلیه قطعات منطقة کشش می شوند. برای پیشگیری از چنین خساراتی، دقت عمل زیادی در طراحی و ساخت شافتها بعمل میآورند و از مواد اولیه ویژه ای استفاده می نمایند.
ریسندگی آزاد (منفصل):
سیستم ریسندگی رینگ به عنوان یک روش ریسندگی عمل کشش را از دو عمل دیگر یعنی تاب و پیچش جدا نموده، اما در این سیستم وابستگی دو عمل تاب و پیچش محدودیت هایی را خصوصاً در زمینه افزایش تولید ایجاد می نماید. جهت رهایی از این مشکل لازم است تا وابستگی این دو عمل از بین رفته و هر یک به صورت مستقل انجام پذیرد. این امر باعث شد تا ابتکار ریسندگی سیستم آزاد که اساس آن بر تفکیک سه عمل کشش، تاب و پیچش است برای نجات از بن بست محدودیت های رینگ مورد استفاده قرار گیرد.
مراحل ریسندگی آزاد (منفصل):
با جدا شدن اعمال ریسندگی (کشش، تاب، پیچش) از یکدیگر تولید نخ از فتیله در 5 مرحله صورت می گیرد.
-کش اولیه آن، به طریقی که الیاف کاملاً از یکدیگر جدا شوند.
-انتقال الیاف به طور تک تک و آزاد.
-تجمع الیاف به صورت یک رشته دنباله دار.
-استحکام بخشی از طریق اعمال تاب.
-پیچش نخ در قالب بسته های بزرگ.
سیستم ریسندگی اصطکاکی:
همانطور که بیان شد سیستم ریسندگی اصطکاکی از خانواده ریسندگی با انتهای آزاد الیاف (Open end Spinning) نظیر ریسندگی چرخانه ای است. به طور کلی بخشهای مختلف ماشین اصطکاکی شامل:
1-ناحیه تغذیه: در این بخش الیاف به صورت فتیله به دستگاه تغذیه می شوند و این ناحیه در سیستمهای مختلف متفاوت می باشد و در اکثر سیستمها شامل غلتکهای کشش می باشد.
2-ناحیه ریسندگی: که شامل زننده و درامهای ریسندگی می باشد. الیاف پس از تغذیه به زننده دستگاه رسیده و در آنجا صاف و شانه و به صورت تک لیف درمی آیند و بعد توسط مکش هوا بین درامهای ریسندگی ریخته شده، به ساختار نخ می پیوندد و به رشته تولیدی با اعمال تاب استحکام داده می شود.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: دامپزشکی
مقاله براورد وراثت پذیری و صفات ظاهری زنبور عسل ایرانی
مقاله براورد وراثت پذیری و صفات ظاهری زنبور عسل ایرانی
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
مقاله براورد وراثت پذیری و صفات ظاهری زنبور عسل ایرانی
حشره ای که از تلاش او حیات بر می خیزد و از عناء او شفاء ، حشره ای که شربت او نه تنها سکرآور نیست که ذکر آفرین است سخن از زنبور عسل است که قرآن با اصرار عجیبی بشر را به مطالعه و کشف اسرار شگفتی های نهفته در زوایای زندگی این حشره فرا می خواند . در عظمت و شرافت زنبور عسل همین بس که خداوند متعال سوره ای از قران را به نام نحل نامگذاری کرده و آیاتی را به معرفی این حشره حیرت انگیز اختصاص داده است .
از همان روزهایی که تاریخ بشریت رقم زده شد زنبور عسل مورد توجه انسان قرار گرفت تلاش و تولید او مورد تحسین ، زندگیش مورد مطالعه و نیش دردناکش موجب نگرانی گردید . بررسی منابع علمی موجود نشان می دهد که حدود یک سوم تغذیه انسان به عمل گرده افشانی حشرات وابستگی دارد ، که در بین آنها زنبور عسل دارای رتبه اول است . شاید تصور شود که تغذیه انسان بیشتر به نشخوار کنندگان مرتبط باشد ولی نشخوارکنندگان نیز به طور غیر مستقیم به زنبور عسل نیاز مند می باشند . زیرا گرده افشانی بسیاری از گیاهان علوفه ای وابسته به گرده افشانی حشرات گرده افشان بخصوص زنبور عسل است . زنبور عسل بغیر از عمل گرده افشانی از نظر تولید عسل ، موم ، گرده ، بره موم ، ژل سلطنتی و زهر دارای اهمیت اقتصادی است .
اصلاح نژاد زنبور عسل
اگر هدف اصلی از اصلاح نژاد بالا بردن کیفیت و کمیت برای تولید باشد برای رسیدن به چنین هدفی باید تعریف دقیقی از صفات و ویژگی های آنها و روش اندازه گیری این صفات وجود داشته باشد . مرحله بعد کاربرد دانش ژنتیک و اصلاح نژاد است زیرا توارث هر صفتی از نسلی به نسل دیگر متفاوت بوده و این اختلاف تحت تاثیر دو عامل ژنتیکی و محیطی می باشد و بعضی از صفات همبستگی معنی داری نسبت به هم نشان می دهد که این همبستگی بین دو صفت ممکن است ژنتیکی ، محیطی و یا تلفیقی از آنها باشد که به هر حال برآیند این اثرات در فنوتیپ بروز می کند .
گونه ها و نژادهای زنبور عسل
زنبور عسل از سلسله جانوران ، شاخه بند پایان ، رده حشرات ، راسته بال غشائیان ، خانواده اپوئیدا ، زیر خانواده اپینا ، گونه آپینی و جنس آپس است .
طبق گزارشات موجود در دنیا هفت گونه زنبور عسل وجود دارد که عباتند: از زنبور عسل کوچولو ، زنبور عسل سخره ای ( بزرگ ) ، زنبور عسل آسیایی ( هندی ) ، زنبور عسل قرمز ، زنبور عسل ریز ، زنبور عسل( معمولی ) ، زنبور عسل هیمالیایی می باشد .
زنبور عسل ایرانی A.M.Meda
این نام در دانشکاه بن آلمان بر روی زنبور ایرانی یا آریایی گذاشته شد . موطن اصلی این نژاد کوههای البرز و ایران مرکزی است . کلمه MEDA از نام سلسله پادشاهان ماد که قبل از هخامنشیان در ایران حکومت می کردند گرفته شده است . بعضی از دانشمندان این نژادها را AM . PERSICA و AM . IRANICAنیز می نامند . رنگ بدن در این زنبور عسل در قسمت شکم زرد متمایل به قهوه ای تیره که در حلقه های اول شکم روشن تر است .
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
دسته: پژوهش
مقاله تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبورعسل
مقاله تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبورعسل
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
مقاله تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبورعسل
تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل(بخش اول)
زنبورهای یک کندو شامل یک ملکه، چند صد زنبور نر ون چندین هزار زنبور کارگر می باشد. در تابستان و بهار که زنبورها فعالیت زیادی برای جمع آوری شیره دارند کندو ممکن است 5-7 کیلو زنبور داشته باشد و تعداد زنبورهای نر در این موقع زیادتر از هر موقع دیگر در کندو دیده شوند. هر یک از این دو نوع زنبور وظیفه خاصی دارند ولی منظوری که یک کندو تعقیب می نماید عبارت از بقای نسل و یا دفاع و نگهداری کندو می باشد و نظر انفرادی در بین نیست و هیچکدام از آنها در نتیجه سعی انفرادی قادر نیستند که برای مدت طولانی زنده بمانند و بنابراین هدف آنها به طور دسته جمعی انجام می گیرد.
ملکه
ملکه زنبور عسل بسادگی از کارگران و زنبور نر مشخص می شود. ملکه نسبتا درشت تر و درازتر از کارگران و درازتر از زنبوران نر است، ولی پهن تر از آنها نیست. از آنجا که شکم ملکه طویل و در سطح زیرین پهن است، طول بالهایش نسبت به بدن از بال کارگرها و زنبوران نر کوتاه تر است.
نیش ملکه کمی خمیده است و نسبت به نیش کارگر دارای دندانه های کمتری است و فقط برای از بین بردن ملکه های رقیب به کار می رود. حرکت ملکه در حالت عادی ملایم است ولی در مواقع احتیاج می تواند با سرعت حرکت کند. ملکه ای که جفتگیری کرده و در حالت تخم گذاری است روی شانه هایی قرار دارد که جوانترین نوزادان در آن زندگی می کنند. ملکه در این حالت، اغلب بوسیله عده ای محافظ احاطه شده است. سر محافظین اغلب به طرف ملکه می باشد. محافظان در این حالت، با شاخک های خود ملکه را آرایش می کنند و با دهان خود او را می لیسند یا غذا می دهند؛ بعلاوه مدفوعات وی را بیرون می برند.
پرورش ملکه: در یک کلنی زنبور عسل، پرورش ملکه ممکن است به یکی از علل زیر صورت گیرد:
1)نشاندن ملکه جدید به جای ملکه ای که به علت نا معلوم معدوم شده است.
2)تعویض ملکه ای که پیر شده ولی هنوز مایل است فعالیت داشته باشد.
3)برای ازدیاد کلنی یا بچه بیرون کردن.
به وجود آمدن افراد کارگر یا ملکه: زنبورهای کارگر و ملکه همگی ماده اند و از تخمهایی که تلقیح شده اند پدید می آیند. تنها وجود خانه ملکه و غذای مخصوص است که موجب پرورش ملکه یا کارگر می گردد. این وضعیت به زنبورداران اجازه می دهد که با انتقال (پیوند) لارو یا تخمهایی که در خانه های کارگر وجود دارند و خانه هایی که مصنوعا برای ملکه می سازند و در کندوهای بدون ملکه قرار می دهند، ملکه های زیادی پرورش دهند. در این صورت، واضح است که اختلاف بین ملکه و کارگر ژنتیکی نیست بلکه بسته به طرز پرورش و تغذیه است.
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
دسته: زمین شناسی
کنترل ویژه فرسایش به واسطه وزش باد
کنترل ویژه فرسایش به واسطه وزش باد
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
کنترل ویژه فرسایش به واسطه وزش باد
کنترل ویژه فرسایش به واسطه وزش باد
وجوه قانونی
کنترل ویژه :
اقدامات ویژه کشاورزی
مطالبی پیرامون کشف مؤثر
مؤثرترین کنترل در این پروسه استفاده از یک پوشش حفاظتی در طی یک دوره فرسایش بحرانی می باشد. این روند در طی دوره هایی از بادهای با سرعت بالا و خاک خشک اهمیت می یابد. محاسباتی کنترل همانند برداشت محصول - مدیریت فاضلاب کشاورزی روشهای مؤثر مدیریتی در کاهش فرسایش می باشند. اغلب این موارد بسختی سطح را افزایش داده سرعت های باد سطحی را کاهش می دهد. به هر حال ، روشهای جلوگیری باید در دوره های خاصی طراحی گردد.
Croplaud در فرسایش حاصل از باد تحت برخی شرایط خاص مهم می باشد. این روند هنگامی حساس تر می شود که فضولات سوزانده شده و یا جابجا می گردد.
زمینهای کشاورزی به میزان کافی فضولات را ایجاد نمی کنند تا از فرسایش ناشی از باد جلوگیری نماید. علاوه بر این، زمینهای کشاورزی با بایر در این روند قابل توجه می باشند. اجرای سیستمهای کشاورزی که بیشترین میزان فضولات را به جای می گذارد بهترین عامل حفاظتی خاک می باشد. ساختارهایی که کمترین زیان را به پروسه کشاورزی در این زمینها در جهت تولید فضولات ایجاد نمایند برای حفاظت از پوششهای مذکور ایده آل می باشند در این راه علف کش ها بسیار مفید می باشند. برداشتهای کشاورزی با توجه به حداکثر زمان در نظر گرفته شده بیشترین میزان فضولات را ایجاد می نماید در عین حال دارای پاینین ترین ریسک مالی می باشد. برای مثال گردش کاشت محصول جو (در دوره در طی سه سال ) دارای راندمان بیتشر نسبت به گردش کاشت آن در طی 2 دوره در 4 سال می باشد. در عین حال فضولات بیشتری تولید شد. رشد آن در جهت افزایش حفاظت در برابر فرسایش باد افزایش می یابد.
قیمت فایل فقط 3,500 تومان
دسته: پژوهش
مقاله بررسی نگاه، جایگاه دیدن و فرآیند بینایی در هنر عکاسی
مقاله بررسی نگاه، جایگاه دیدن و فرآیند بینایی در هنر عکاسی
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: معدن
نقش تصاویر ماهوارهای بعنوان یک ابزار قوی در امر اکتشاف و استخراج
نقش تصاویر ماهوارهای بعنوان یک ابزار قوی در امر اکتشاف و استخراج
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
فهرست
عنوان |
صفحه |
فصل اول: کانسارهای سرب و روی
1-1 مقدمه.......................................................................................................................................... 1
2-1 ژئوشیمی و میزالوژی سرب............................................................................................... 2
3-1 ژئوشیمی و میزالوژی روی................................................................................................. 2
4-1 انواع کانسارهای سرب و روی........................................................................................... 3
1-4-1 اسکارن......................................................................................................................... 3
2-4-1 رگهای........................................................................................................................... 5
1-2-4-1 کانسارهای هیپوترمال....................................................................... 5
2-2-4-1 کانسارهای مزوترمال......................................................................... 6
3-2-4-1 کانسارهای زینوترمال....................................................................... 6
3-4-1 استراتاباند...................................................................................................................... 8
1-3-4-1 تیپ دره میسیسیپی.................................................................... 8
2-3-4-1 لایهای...................................................................................................... 10
3-3-4-1 ماسیوسولفاید....................................................................................... 11
4-4-1 کانسارهای دگرگونی.............................................................................................. 13
5-1 کانسارهای سرب و روی مهدی آباد.............................................................................. 15
1-5-1 زمینشناسی کانسار سرب و روی مهدی آباد............................................ 15
1-1-5-1 سازند سنگستان................................................................................... 16
2-1-5-1 سازند تانت.............................................................................................. 16
3-1-5-1 سازند آب کوه........................................................................................ 17
4-1-5-1 نهشتههای کواترنر................................................................................ 17
فصل دوم: کلیات بر سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
1-2 کلیات بر سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS.............................................................. 19
2-2 سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS................................................................................. 20
3-2 اهداف سیستم اطلاعات....................................................................................................... 22
4-2 عناصر و اجزای GIS........................................................................................................... 23
5-2 قابلیت های تحلیلی یک سیستم اطلاعاتی جغرافیایی.......................................... 24
6-2 کاربردهای (GIS)................................................................................................................ 25
1-6-2 استفاده از GIS در برنامه ریزی شهری.................................................... 62
2-6-2 GIS در مدلسازی مانورهای نظامی........................................................... 26
3-6-2 GIS در برخورد با سوانح طبیعی مانند زلزله........................................... 27
4-6-2 تکنولوژی GIS به همراه گیرنده های GPS در شرایط اضطراری نشت
نفت در آب دریا........................................................................................................ 27
5-6-2 GIS در بررسی و ارزیابی فرسایش خاک................................................. 27
6-6-2 GIS در علوم مهندسی عمران........................................................................ 28
7-2 GIS در اکتشاف معدن...................................................................................................... 28
1-7-2 تعیین مکان و محدودة پیجویی.................................................................... 29
2-7-2 تعیین مکان و محدودة اکتشاف نیمه تفضیلی.......................................... 30
3-7-2 تعیین محدودة حفاریهای اکتشافی............................................................ 38
4-7-2 تعیین مکان و محدودة اکتشاف تفضیلی.................................................... 31
5-7-2 تعیین حمل تأسیسات و ماشین آلات معدن............................................. 32
8-2 کاربرد GIS در مهندسی معدن (1)............................................................................ 32
9-2 کاربرد GIS در مهندسی معدن (2)............................................................................ 23
10-2 کاربرد GIS در مهندسی معدن (3)........................................................................ 34
فصل سوم: سنجش از دور
1-3 مقدمه.......................................................................................................................................... 35
2-3 مبانی سنجش از دور............................................................................................................ 35
3-3 طیف الکترومغناطیس........................................................................................................... 37
4-3 مدارها.......................................................................................................................................... 38
5-3 گزینش سیستم مناسب...................................................................................................... 40
فصل چهارم: نمایش دادهها
1-4 مقدمه.......................................................................................................................................... 42
2-4 تعریف نقشه.............................................................................................................................. 42
3-4 عوارض نقشه............................................................................................................................ 42
4-4 ساختار نقشه............................................................................................................................ 43
5-4 مقیاس نقشه............................................................................................................................. 43
6-4 سیستم تصویر نقشهها......................................................................................................... 44
1-6-4 سیستم تصویر لامیر.............................................................................................. 45
2-6-4 سیستم تصویر UTM........................................................................................ 45
3-6-4 سیستم تصویر قطبی............................................................................................ 45
7-4 نمایش دادههای جغرافیایی............................................................................................... 48
1-7-4 اطلاعات مکانی........................................................................................................ 48
2-7-4 اطلاعات توصیفی.................................................................................................... 49
8-4 رقومی کردن............................................................................................................................ 49
9-4 نشان دادن عارضهها بر روی یک نقشه....................................................................... 50
1-9-4 عوارض فضایی......................................................................................................... 50
2-9-4 مدل رستری یا شبکهای..................................................................................... 52
3-9-4 مدل برداری.............................................................................................................. 52
فصل پنجم: معرفی برخی نرمافزارها
1-5 نرم افزار Er mapper....................................................................................................... 54
2-5 نرم افزار Ilwis....................................................................................................................... 55
3-5 نرم افزار Arc view........................................................................................................... 56
4-5 نرم افزارinfo Arc............................................................................................................... 57
فصل ششم: تهیه نقشههای پتانسیل معدن
1-6 تهیه نقشههای پتانسیل معدن......................................................................................... 58
2-6 مدل مفهومی............................................................................................................................ 60
1-2-6 مرحلة 1....................................................................................................................... 63
2-2-6 مرحلة 2....................................................................................................................... 64
3-2-6 مرحلة 3....................................................................................................................... 68
فصل هفتم: اکتشاف سطحی کانسار سرب و روی مهدی آباد
1-7 اکتشاف سطحی کانسار سرب و روی مهدی آباد.................................................... 69
1-1-7 مرحلة اول................................................................................................................... 70
2-1-7 مرحلة دوم.................................................................................................................. 71
3-1-7 مرحلة سوم................................................................................................................. 75
4-1-7 مرحلة چهارم............................................................................................................. 78
1-4-1-7 Map list............................................................................................ 79
2-4-1-7 انتخاب تصویر کاذب.......................................................................... 80
3-4-1-7 نمونهگیری............................................................................................. 80
4-4-1-7 Classify............................................................................................. 81
فصل هشتم: مسائل کاربردی نرم افزار ilwis
1-8 ilwis (1) سیستم مختصات Coordineate System............................ 91
1-1-8 تصویرگیری نقشه..................................................................................... 92
2-8 ilwis(2) زمینه (Domain)...................................................................................... 93
3-8 ilwis (3) نمایش و رنگامیزی (Representation)...................................... 94
4-8 ilwis (4) زین مرجع (Georefrence).............................................................. 94
نتیجهگیری.......................................................................................................................................... 96
پیشنهادات............................................................................................................................................ 97
منابع....................................................................................................................................................... 98
مقدمه
سرب در حدود 6 تا 7 هزار سال پیش در مصر و بین النهرین کشف شده است. این فلز در شمار قدیمی ترین فلزهایی است که انسان آن را بکار برده است. به این فلز در زبان انگلیسی Lead در عربی رصاص و در زبان پهلوی سرب گفته می شود. در حدود 4000 سال پیش از میلاد مصری ها و سومری ها از سفید سرب برای آرایش استفاده می کردند. در قرون وسطی از سرب به گستردگی در مصالح ساختمانی استفاده می شده است. در ایران نیز سرب از اواخر هزاره سوم شناخته شده و چون ذوب کربنات های سرب آسان بوده است، معادن کربنات سرب زودتر مورد استفاده قرار گرفته اند.
در حال حاضر مهمترین کاربردهای آن در باطری ها، کابل ها و بلبرینگ ها می باشد. روی در سال 1746 بوسیله شیمیدان آلمانی بنام مارگراف کشف شده است. این فلز برای مدت 2000 سال بعنوان یکی از اجزاء آلیاژ برنج در اروپا و آسیا مصرف می شده است. در حدود 150 سال پیش از میلاد مسیح رومی ها از این فلز و آلیاژهای آن سکه تهیه می کردند. امروزه بیشترین کاربرد روی در صنعت گالوانیزه، ترکیب آلیاژها و الکترونیک است. معمولا سرب و روی با یکدیگر و با فلزاتی چون مس، طلا و نقره همراه می باشند. همچنین کانسارهای سرب و روی با درصدهای متنوعی از این فلزات شناسایی شده اند.
ژئوشیمی و مینرالوژی سرب:
بطور کلی چهار ایزوتوپ پایدار سرب با اعداد جرمی 204،206،207 و 208 وجود دارند که از بین آنها ایزوتوپ 208 با فراوانی 1/52% بیشترین ایزوتوپ سرب است. ایزوتوپهای 206،207 و 208 محصولات نهائی متلاشی شدن اورانیوم و توریم می باشند. سرب بطور کلی از لحاظ فراوانی در پوسته زمین در رتبه سی و چهارم قرار دارد، سرب دارای کلارک 3-10*6/1% می باشد، در حال حاضر بطور متوسط حداقل ضریب تجمع سرب برای تشکیل کانسارهای اقتصادی در حدود 2000 می باشد. کلارک سرب از سنگهای باریک به سمت سنگهای اسیدی افزایش می یابد، بطوریکه میزان کلارک در سنگهای اوترابازیک 5-10*1% در سنگهای بازیک 4-10*8% و در سنگهای با منشأ ماگمایی اسیدی 3-10*2% می باشد. (4)
کانی های اصلی سرب و درصد سرب در هر کدام به ترتیب زیر می باشد:
گالن با 6/86% سرب، جیمسونیت با 16/40% سرب، بولانگریت با 42/55% سرب، بورنیت با 6/42% سرب، سروسیت با 6/77% سرب و آنگلزیت با 3/68% سرب.
3-1 ژئوشیمی و مینرالوژی روی:
روی دارای 5 ایزوتوپ پایدار است که اعداد جرمی آن 64، 66، 78، 80 می باشد که در این میان بیشترین ایزوتوپ آن ایزوتوپ 64 با فراوانی 9/48% می باشد. روی از لحاظ فراوانی در رتبه بیست و سوم پوسته زمین قرار دارد. کلارک روی تا حدودی بیشتر از سرب می باشد، میزان کلارک روی 3-10*3/8 و ضریب تجمع آن برای تشکیل کانسارهای اقتصادی 500 می باشد. میزان کلارک روی از سنگهای ماگمائی با منشأ بازی به سمت سنگهای ماگمایی با منشأ اسیدی افزایش پیدا می کند. میزان کلارک در سنگهای اولترابازیک 3-10*3% در سنگهای بازی 3-10*3/1% و در سنگهای اسیدی 3-10*6% می باشد. میزان کلارک در سنگهای اسیدی خیلی نزدیک به میزان کلارک در پوسته است. کانی های اصلی روی و درصد روی هر یک به صورت زیر می باشد:
اسفالریت با 67% روی، ورتزیت با 63% روی، اسمیت زونیت با 52% روی، همی مورفیت با 7/53% روی. (4)
4-1 انواع کانسارهای سرب و روی:
بطور کلی انواع کانسارهای سرب و روی عبارتند از:
3-1) اسکارن
3-2) رگه ای
3-3) استراتاباند
3-4) دگرگونی
1-4-1 کانسارهای اسکارن:
چنانچه در دگرگونی مجاورتی موادی از توده نفوذی به سنگ میزبان افزوده شود، کانسارهای اسکارن پدید می آید. بطور معمول کانی های منطقه اسکارن متنوع و فراوانند. اسمیرنف این کانسارها را با توجه به مبانی مختلف به پنج گروه تقسیم کرده که در این میان به رده بندی بر مبنای ترکیب سنگ های دربرگیرنده توده نفوذی اهمیت بیشتری داده زیرا به اسکارن آهکی، اسکارن منیزیتی و اسکارن سیلیکاته اشاره می کند.
امروزه این کانسارها را که از دیدگاه اقتصادی مورد توجه بسیاری از زمین شناسان قرار دارند بر مبنای نوع غالب و چیره و با ارزش موجود در آنها تقسیم بندی می کنند که در حقیقت دنباله رده بندی این کانسارها بر پایه نوع سنگ در بر گیرنده توده نفوذی است.
اینودیک بورت کانسارهای اسکارن آهکی را به پنج گروه اسکارن های آهن، تنگستن، مس، سرب، روی و قلع تقسیم کرده است. نکته قابل توجه این است که بر عکس کانی های موجود در اسکارن ها که ترکیبی پیچیده و متنوع دارند، کانه ها ، بطور معمول، سولفورها و اکسیدهایی با ترکیب ساده هستند. از مهمترین سولفورهای موجود در اسکارن ها اسفالریت و گالن را میتوان نام برد. (4، ص 23)
کانسارهای اسکارن بیشتر به شکل ورقه، عدسی و یا رگه وجود دارند و دارای ضخامت چند ده متر و وسعت چندصد متر می باشند. در هر صورت مورفولوژی سولفیدهای سرب و روی بر روی ترکیب اسکارن آهکی تأثیر گذاشته و آنها را بیشتر پیچیده می کند. ماده معدنی در این موارد بیشتر به شکل عدسی، ستونی و یا پاکتی شکل دیده می شود. شکل کانسار چندین صدمتر در طول و در امتداد گسترش پیدا می کند؛ همچنین ضخامت آن نیز 1 تا 10 متر و یا بیشتر میتواند وجود داشته باشد.
2-4-1 کانسارهای رگه ای:
این کانسارها حاصل کانه سازی سیال های کانه دار گرم است که در زیر زمین جریان دارند. عناصر فلزی موجود در این سیال های گرمایی ممکن است خاستگاه ماگمایی داشته باشند و در چهره های گوناگون همراه آب به جای تجمع، حمل شود و یا اینکه در مسیر حرکت آب قرار گیرند و ضمن همراه شدن تدریجی با آب سیال کانه داری را پدید آورند. کانی هایی که خاستگاه گرمایی دارند ممکن است به دو صورت پدید آیند:
الف : تمرکز به روش پر کردن کاواکها و فضاهای خالی درون سنگها که خود به دو گروه همزاد و دیرزاد پخش می شود:
ب : تمرکز به روش جانشینی؛
بنابراین شکل انباشته های گرمایی تابعی از شکل کاواک های سنگ میزبان و یا چگونگی جانشینی در آن است. از همین رو در این دسته از کانسارها انواع رگه ها ، عدسی ها، کانسارهای لایه ای، استوک ورک و اشکال پیچیده دیده می شود. با توجه به رده بندی لیندگرن کانسارهای گرمایی به پنج گروه تقسیم می شوند که مهمترین آنها در ارتباط با سرب و روی عبارتند از:
قیمت فایل فقط 7,000 تومان
دسته: پژوهش
مقاله مواد خام در سوسیس و کالباس
مقاله مواد خام در سوسیس و کالباس
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله مواد خام در سوسیس و کالباس
مواد خام انواع کالباس ها و سوسیس ها:
انتخاب مواد تشکیل دهنده پایه ای است برای تولید انواع کالباس و سوسیس ها، با کیفیت استاندارد و ثابت. از میان گوشت گاو، گوشت گوساله و خوک، برای تولید، مهم ترین گوشت اصلی تشکیل دهنده مواد کالباس ها و سوسیس ها گوشت گوسفند، گوشت مرغ و پرندگان اهلی و انواع دیگر گوشت با هم، هستند.
یک بخش از مواد خام گوشت، چنذین عنصر غیرگوشتی مانند نمک برای دودی کردن، شکر، و ادویه جات است که استفاده از آن ها در تولید انواع سویس ها و کالباس ها در حال افزایش است.
بسیاری از کشورها قوانین مهمی را در استفاده از اجزاء و عناصر مختلف برای فرمولاسیون انواع کالباس و سویس در بر دارند. ولیکن در چندین کشور پیشرفته قوانین خارج از آن است و آن ها به کار برده نمی شوند.
بخصوص در کشورهای پیشرفته فشارهای حکومتی در کم کردن مقداری از نمک، نیتریت، نیترات و افزودنی ها و مواد دیگر در تولید انواع مختلف کالباس و سوسیس ها وجود دارد.
-گوشت های هاهیچه:
گوشت های استخوان ماهیچه حاصل از لاشه های حیوانات جزء مهمی است که در تولید کالباس ها و سوسیس ها ساتفاده می شود. ولیکن ماهیچه های استخوان های مختلف خیلی نیستند. محتیوات آن ها چربی، آب و پروتئین ها هستند. هم چنین پیوند آبی (چسبناک)، خصوصیات امولیسیونی، رنگ و ... همه گوشت های ماهیچه ای استخوان ها مانند لاشه های بریده شده مختلف که گوشت های سر، و گونه، و گوشت های ماهیچه ای دیگر مانند قلب ها، نای ها، و سنگدان مرغ ها، را شامل می وند و برطبق میزان چربی آن ها، به گوشت های بدون چربی و با چربی و پیوند آبی شان تقسیم می شوند.
کاهش در ظرفیت پیوند آبی در گوشت Postmortem:
انواع کالباس ها و سوسیس های برتر ساخته شده خصوصیاتی از گوشت گرم بدون استخوان گاو را دارند. گوشت گرم بعد از ذبح گاو نر فوراً از لاشه ها گرفته می شود. (در 2-1 ساعت)
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: مدیریت
دانلود پاورپوینت مدیریت خرده فروشی ، عمده فروشی و تدارکات بازار (فصل نوزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )
عنوان دانلود پاورپوینت مدیریت خرده فروشی ، عمده فروشی و تدارکات بازار (فصل نوزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر ) دسته مدیریت (مدیریت بازاریابی) فرمت پاورپوینت (قابل ویرایش) تعداد اسلاید 39 اسلاید کتاب اصول بازاریابی تالیف فیلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ از جمله منابع مهم درس مدیریت و اصول بازاریابی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد این فایل شا
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
عنوان: دانلود پاورپوینت مدیریت خرده فروشی ، عمده فروشی و تدارکات بازار (فصل نوزدهم کتاب اصول بازاریابی کاتلر )
دسته: مدیریت (مدیریت بازاریابی)
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)
تعداد اسلاید: 39 اسلاید
کتاب اصول بازاریابی تالیف فیلیپ کاتلر و گری آرمسترانگ از جمله منابع مهم درس مدیریت و اصول بازاریابی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت کامل و جامع فصل نوزدهم این کتاب با عنوان " مدیریت خرده فروشی ، عمده فروشی و تدارکات بازار" در 39 اسلاید می باشد که می تواند به عنوان سمینار در کلاس و ارائه کلاسی درس مدیریت و اصول بازاریابی مورد استفاده قرار گیرد. این فایل شامل بخشهای عمده زیر است:
تعریف خرده فروشی
انواع خرده فروشی
دوره عمر خرده فروشی
خرده فروشی سلف سرویس
خرده فروشی خود – انتخابی
خرده فروشی خدمات کامل
تصمیم در باره بازار هدف
تصمیم در باره ترکیب و تهیه و تامین کالا
انواع ترکیب و عمق کالا
خط مشی تمایزی مطرح شده ورتزل برای خرده فروشان
ابزارهای بازاریابی فروشنده که در مقابل خرده فروشان مورد استفاده قرار می گیرد.
خدمات معمول خرده فروشی
فضای عمومی فروشگاه
تصمیم درباره قیمت فروش
تصمیم در باره فعالیت های پیشبردی
تصمیم در باره فعالیت های پیشبردی
تعریف عمده فروشی
تفاوت بین خرده فروشان و عمده فروشان
انواع عمده فروشان
تصمیمات بازاریابی عمده فروش
انواع اصلی عمده فروشان
روند عمده فروشی
تدارکات بازار
اهداف تدارکات بازار
هزینه های سیستم تدارکات بازار
تصمیمات تدارکات بازار
خرده فروشی فروشگاهی
فروشگاهای اختصاصی
فروشگاه های بزرگ
سوپر مارکت ها
فروشگاه های راحتی
فروشگاه های تخفیف دار
فروشگاه های زیر قیمت.
مجاری کارخانه ای.
خرده فروشان زیر قیمت مستقل.
کلوپ های انباری یا کلوپ های عمده فروشی.وسیع و بزرگ هستند.
فروشگا ههای سوپر
فوق بازارها
نمایشگاه های فروشی با کاتالوگ
خرده فروشی غیر فروشگاهی
موسسات خرده فروشی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دسته: معدن
راه حلهای فن آوری ابتدایی برای حداقل رساندن و کنترلرهایی از آلودگیها در اثر معادن
راه حلهای فن آوری ابتدایی برای حداقل رساندن و کنترلرهایی از آلودگیها در اثر معادن
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
راه حلهای فن آوری ابتدایی برای حداقل رساندن و کنترلرهایی از آلودگیها در اثر معادن
مقدمه:
محلول ساختگی آب معدنی
آزمایشات
گیفت خنی سازی
ثبات در جذب کنندگی مس
بخش آخر
در کشور نروژ راه حلهای فن آوری ابتدایی همیشه برای حداقل رساندن و کنترلرهایی از آلودگیها در اثر معادن غیر قابل استعمال سولفید وسیلهای ارجح بوده است. این برآورد و ارزیابیها شامل راه حلهای متنوع، رسوبات زیرآب، جبران گذشته و بهره وری از بخش کثیر آبهای طبیعی می باشد. معیار اصلی این قبیل راه حلها، علاوه بر تاثیر کم و هزینه نگهداری، همیشه مورد استفاده بوده. به طبیعی واکنشهای موادشیمیایی زمینی به منظور نزدیک شدن هرچه بیشتر به یک وضعیت ثابت شیمیایی رخ می دهند. به هرحال، پیچیدگی سیستم معمولاً پیش بینی نتیجه درست از یک راه حل مشخص را مشکل می سازد و باعث تعجب بسیاری خواهد شد. تاکنون بعضی وقتها، ترجیحات بار راه حلهای فن آوری و مقدماتی جدید اقداماتی انجام می شد که مجبور به بهبود بخشیدن و رفع عیوب می بود. این برگه توصیف به جد و جهد می کند. مثال خوبی از یک راه حل مبنی بر بهرهگیری به طور طبیعی از فعل و انفعالات موادشیمیایی زمین در معدن غیر مستعمل kken L در نروژ مرکزی کشف شده (که در فهرست شماره یک مشخص است) جائیکه یک معدن همچون یک “ گیاه درمانی “ به منظور جابجایی مس از گنداب سطح اسیدی استعمال شده است. همچنین در بخشهای بعدی به تفضیل شرح داده خواهد شد که تاکنون اقدامات چاره ساز در معدن kken L انجام شده و یک موفقیت بزرگ در نظر گفته شده. به هر حال در طی دوسال اخیر صادرات مس اضافه اتفاق افتاده و پیشرفت آینده نیز نامعلوم است. در برابر اطلاعات صدوراخیر مس ازمعدن kken L ، هیئت مدیرة استخراج معدن نروژیها اقدام به یک تحقیق کردهاند، در مورد راه حلهای کم هزینهای که می تواند به کار گرفته شود که آیا این موقعیت تا از دست دادن کیفیت طول میکشد؟
یک نکتة جالبی وجود دارد که آن تلقین آب معدنی با آب طبیعی می باشد که به منظور جابجایی مس از راه خنثی سازی و روچگالش نسبی، ترکیبات غیرآلی بوجود میآورد. هدف، جابجایی مس محلول بودن هیچ ابزار آهنی می باشد، بنابراین اجتناب از مسائل مربوط به مهار ته نشین کردن مقادیر زیاد مس، رسوب آهن را آلوده میکند.
این مسئله بوسیلة واگشایی خیلی کم نیروی آهنی موجب شده است. در یک سیستم آهن در ابتدا همچون نیروی آهنی معرفی شدهی بنابراین حالتی برای آب معدنی شده، بنابراین حالتی برای آب معدنی در kken L می باشد، آن مقدار از اکسیداسیون ترکیب آهنیش به طور تصاعدی افزایش خواهد یافت. با افزایش PH آنهم یکبار PH از PHA فراتر می رود. (1970 stumm و Singer) لذا، اختلاف سطح و فشار (پتانسیل) انتقال چگالش، در مقایسه با رسوب هیدورکسید در حقیقتی قرار می گیرد که بازدارش در یک پایین تر قابل ملاحظه ای می تواند نایل شده باشد. با وجود تحقیق قبلی (Kliev ، 2001 ، kleiv و Sandvid ، 2002) Foreserite olivine (Sio4 Mg2) مانند یک مادة معدنی پرآیته دیده شده، همچنین آن هم یک عامل خنثی سازی و هم یک عامل رونشین را با شباهت بسیرای برای مس برقرار میکند. در قست 201 بیان می کند که فقدان کلسیم در Olivene تقریبا سودمند است. بعلاوه، عملکرد مستقل مس رونشستی از مرحلة سیالی که بنابر چگالی نسبتا زیاد forsterite (یعنی m3 /g 303) مفید خواهد بود را آلوده می کند.بنابر، یک پیامد، این تحقیق توسط هیئت مدیرة استخراج معدن کشور نروژ به منظور ارزیابی امکان یک راه حل مبنی بر Olivne Forstenite شروع شده است. این ورق آزمایشات اولیه و مراکز فعالیت روی پنانسیل شیمیایی را تعریف می کند.
2) دورنما
olivine – عامل رونشست و خنثی کردن
ساختار کریستال (بلور) olivine (Sio4 Fel2 و mg) متشکل از چهار وجه SioA A به طور منفی، پرت و مکلف می باشد که یکدیگر را توسط کاتیون (یونهای دارای بار مثبت) حاوی دولانس هم عرض octahedrally نگه می دارد. فقدان ارتباط قوی پاوندهای Si – O – Si بین SiO4 مجزای چهاروجهی باعث میشود Olivine سریعتر فرسایش مادة معدنی سیلیکات شود. وارفتگی وزوال Olivine توسط تعدادی از محققان ابه نامهایSanemaasaetal درسال 1972، luce etal در سال 1972، Lasage ، Blum درسال 1988 ، Herketal در سال 1989، Wogelius، Walther درسال 1991، 1992) مورد پژوهش واقع شده و یک مروری به ادبیات موجود توسط Jonckbloedt در سال 1988 شده است کسی که انحلال olivine را درون اسید سولفوریک در درجه حرارتی بالابر بررسی کرد. Jinckbloedt در تحقیقش از منیزیم فراوان بنابر Alsolivin در نروژ استفاده می کندو بیشترین تحقیقات از بکارگیری olivin های منیزیم طبیعی یا Forsterite مصونوعی انجام شده اند. واکنش مکانیسم در اکثر این تحققات نشان می دهد ک عملکرد تساوی زیر می تواند گویا باشد.
Mg 2 SiO A + AH+ → 2 Mg2 + Si (oH) A
طی حل در اسید، یونهای Mg2+ توسط یونهای هیدروژن، منومرهای Si (oH)A قابل انعطاف و یونهای Mg2+ در محلول جایگزین می شوند. این واکنش در یک کاهش بسیار خاصیت اسیدی نتیجه می دهد. اکثر پژوهشگران یک وضع کنایی تقریبا 505 برای یون هیدروژن گزارش داده اند. یعنی لگاریتم میزان افزایش متناسب با PH 505 2001 و Rimstidt و Rosso می باشد. وابستگی شدید PH اینگونه معنی می دهد که Forsterite از وجود یک ماده معدنی کمابیش به یک اده معدنی زود فرسوده درون یک ردیف PH نسبتا محدود می آید. استفاده از حداکثر ظرفیت olivine به منظور سولفوریک خنثی توسط محققین متعددی توصیف شده به نامهای Schuiling از سال 1986 تا 1998، Jonckbloete در سال 1998 ، Kleivetal در سال2001، Herbert و morales در سال 2001، Thorhill و Kleiv در سال (2002) به واسطة حل پذیری بسار بالای سولفات منیزیم، کاربرد olivin به مدنند یک عامل خنثی و یابی طرف درون رسوبات حجیم سولفات نتیجه نخواهد داد.
بهرحال این میتواند معضل باشد زمانیکه مصرف کربنات کلسیم مانند یونهای کلسیم از تلقیق مواد معدنی با یونهای سولفات به منظور ترکیب سنگ گچ فروشویی می کند (فروشویی یعنی عملی برای جدا کردن مواد معدنی).
به منظور ترکیب سنگ گچ فروشویی می کند (فروشویی یعنی عملی برای جدا کردن مواد معدنی).
Kliev در سال 2001 نشان داد که olivine Forsterite یک رونشست مس از نوع خوب است و روچگالش مناسب ترین حوزة درونی طبیعت است (یعنی Chemisorption) همینطور برای اکثر سیستمهای شامل یونهای فلزی دارای دووالانس در حضور یک سطح سیلیکات، گرایش مس به رونشین شدن به olivine با افزایش PH افزوده خواهد شد.
در تحقیق سابق کاربرد غلظت مس و بخشهای محلول / جامد شبیه به توضیحاتی است که در این ورق آمده است.
محققینی چون Kleiv و Sandvik در سال 2002 پی بردند که در چگالش اطراف PH4 حائز اهمیت می باشد و در سراسر PH 6 به 100 درصد رسید.
202 معدن kken L
معدن kkex L از کار افتاده در نروژ مرکزی تقریبا 50 کیلومتری جنوب غربی تروندهمی که در تصویر شماره یک نمایان است باشد. نهشت و رسوب معدن
kken L ، در اصل شامل 30 میلیون تن سنگ عدن با پیویت (سولفید آهن F 2 S 2 ) ، چالکوپیریت و اسفالریت مانند ترکیبات عمدة سنگ معدن می باشد. رسون معدن kken L بزرگترین رسوب پرحجم سولفیدی است که تا به حال درنروژ یافت شده.
استخراج معدن kken L در سال 1654 آغاز شده زمانیکه قطعات سنگ معدن (کانه) برای وسعت مس بهره برداری می شد. اواخر،ؤ هم پیریت و هم روی (فلز سفید مایل به آبی) فرآورده های ارزشمند و گرانبهای شدند.
از سال 1974 چگالشهای مس و روی توسط فرایند گزینش تولید شدند.
در اواخر هفتاد سال 1970 سنگ معدن در قسمت شرقی معدن ذخیره می شد و نیز معدن و النبرگ معرفی می شده که سنگ عدن بیشتر یا کمتری مصرف شده است. تولید در قسمت غربی معدن، که معدن آستروپ نامیده میشود تا سال 1987 ادادمه داشت تا هنگامیکه عملکردهای استخراج نفت سرانجا به انتها رسید.
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
دسته: شیمی
عناصر نادر خاکی (REE) یا لانتانیدها
عناصر نادر خاکی (REE) یا لانتانیدها
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
عناصر نادر خاکی (REE) یا لانتانیدها
کاربرد فلزات عناصر نادر خاکی
متالورژی
تولید شیشه و سرامیک
در صنعت هستهای
الکترونیک، تکنولوژی رادیویی و لیزر
تکنولوژی روشنایی الکتریکی
صنایع شیمیایی
کشاورزی
گروه لانتانید در بر گیرنده 14 عنصر با اعداد اتمی 58 (سریم) تا 71 (لوتسیوم) میباشد که در ردیف ششم جدول تناوبی عناصر قرار دارند.
عنصر لانتانیم (La) با عدد اتمی (57) به دلیل تشابه خواصی که با 14 عنصر فوق دارد، جزء این عناصر بحساب آمده، کل مجموعه را به نام لانتانیدها میشناسند.
همچنین دو عنصر اسکاندیم (Sc) با عدد اتمی 21 و ایتریوم (Y) با عدد اتمی 39 که معمولاً در همراهی با لانتانیم در کانیهای مربوط میآیند بعنوان لانتانیدها در نظر گرفته میشوند.
اولین کشف عناصر لانتانیدی، عنصر ایتریوم در سال 1794 بوده است. اگرچه کشف تمام عناصر لانتانیدی در قرن بیستم تکمیل شده است، بدست آوردن ترکیبات و فلزات خالص این عناصر از سال 1950 به بعد و آن هم با بکارگیری متدهای جدید و موثر جداسازی امکانپذیر بوده است.
تکنولوژی انرژی اتمی باعث ابداع روشهای جدیدی برای جدا کردن ایزوتوپهای مواد شده و در نهایت متدهای جدیدی را برای کنترل خلوص عناصر نادر خاکی، توسعه داده است که از آن جمله میتوان به آنالیزهای رادیواکتیویته اشاره نمود.
مطالعات علمی بر روی این عناصر و همچنین حوزههای صنعتی کاربردهای این عناصر در جهان، سال به سال در حال افزایش است.
قیمت فایل فقط 1,200 تومان