دسته: سمینار برق
سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت+طراحی بازار حراج خدمات+سیستم قدرت+
سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت
قیمت فایل فقط 8,000 تومان
سمینار برق طراحی بازار حراج خدمات جانبی در سیستمهای تجدید ساختار یافته قدرت
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
چکیده
به منظور بررسی تاثیر بازارهای خدمات جانبی و انرژی در یکدیگر، دو بازار خدمات جانبی رزرو گرم و خدمات جانبی توان راکتیو مورد بررسی و شبیه سازی قرار گرفته اند و تاثیر اجرای آنها در بازار پیشروی انرژی مورد مطالعه قرار گرفت. در بررسی تاثیر بازار رزرو چرخان در بازار انرژی، مدل بازار پیشروی انرژی مورد استفاده بوده که مدلی یکسویه و بر پایه پخش بار dc در شبکه بوده و برای دوره زمانی روز آتی نیازهای انرژی شبکه را برآورده می سازد. برای تامین رزرو مورد نیاز شبکه، دو ساختار کلی مورد توجه قرار گرفته است. ساختار اول که بر پایه ساختار سنتی تامین رزرو است، یکی از بزرگترین واحدهای شبکه را مسئول تامین رزرو مورد نیاز شبکه می کند. ساختار دوم که مدلی بر پایه بازار است، رزرو مورد نیاز شبکه را توسط بازارهای همزمان یا غیر همزمان انرزی و بر اساس پیشنهاد قیمت شرکت کنندگان در بازار انرژی و رزرو، تسویه می کند. در بازار همزمان، انرژی و رزرو به صورت همزمان تسویه می شوند در حالی که در بازار غیر همزمان، ابتدا بازار انرژی اجرا شده و پس از تعیین ظرفیت پذیرفته شده بازیگران در بازار انرژی، واحدهایی که ظرفیت فروخته نشده دارند اقدام به شرکت و ارائه قیمت در بازار رزرو می نمایند و بازار رزرو جداگانه ای اجرا شده و رزرو پذیرفته شده هر واحد تعیین می گردد.
در بررسی تاثیر بازار توان راکتیو در بازار انرژی، مدل بازار پیشروی انرژی مورد استفاده مدلی یکسویه و بر پایه پخش بار ac در شبکه بوده و برای دوره زمانی ساعت آتی نیازهای انرژی شبکه را برآورده می کند. برای تامین توان راکتیو مورد نیاز شبکه، دو ساختار وضع قانون اجباری برای تامین بار راکتیو شبکه و اجرای بازار توان راکتیو برای تامین بار راکتیو شبکه مورد توجه قرار گرفته است. بررسی ها در این بخش بدین ترتیب است که در ابتدا ضمن اجرای بازارهای انرژی و خدمات جانبی، اندیس های اقتصادی شبکه مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه ضمن انتخاب سناریوهای زمان حقیقی محتمل، نظیر افزایش بار از میزان مورد پیش بینی یا خروج یک خط، کیفیت بهره برداری از شبکه با و بدون استفاده از بازارهای خدمات جانبی مورد بررسی قرار می گیرد.
مقدمه
چندی است که بازارهای مخلتف برای مبادله انرژی الکتریکی، خدمات انتقال و خدمات جانبی مرتبط با انرژی نظیر رزرو انرژی الکتریکی، توان راکتیو، کنترل فرکانس و … در گوشه و کنار دنیا رواج پیدا کرده است. منظور از شکل گیری بازار، به وجود آمدن ساز و کاری برای خرید برق از تولید کنندگان این کالا از طریق برگزاری مناقصه و فروش آن به خریداران – درصورت وجود- از طریق مزایده یا برقراری
محیطی برای حراج آزاد برق است. وقوع چنین روندی در زمینه کالای برق باعث تغییر ات اساسی در ساختار برنامه ریزی، بهره برداری و تصمیم سازی در زمینه صنعت برق شده است.
شکل گیری هر یک از این بازارها با هدفی خاص بوده و منحصر به هر منطقه می باشد اما دلیلی که به طور عمده در شکل گیری بازارهای مختلف قابل مشاهده است، کمبودها و نواقصی است که درگیر مسئله تامین انرژی بوده است. کمبودهایی که از جمله آنها می توان به نقص سرمایه گذاری های بخش خصوصی، نبود راهکاری مناسب جهت جذب سرمایه های بخش خصوصی، چالش های سیاسی، فرهنگی
و منطقه ای در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی های بلند مدت شبکه و عدم شفافیت در روند مالی انرژی الکتریکی از سرمایه گذاری تا تامین انرژی الکتریکی مصرف کننده های نهایی اشاره کرد. لذا شکل گیری بازارهای مختلف در هر کجای دنیا با هدف برطرف نمودن این نواقص و سایر نواقص موجود در سیستم بهره برداری سنتی مد نظر قرار گرفت.
قیمت فایل فقط 8,000 تومان