دسته: مقالات ترجمه شده isi
ترجمه مقاله بررسی سریع موتورهای جریان مستقیم دوار با جاروبک و بدون جاروبک+موتورهای جریان مستقیم + جاروبک+
این مقاله به صورت گذرا به مروری بر فناوری های موتورهای DC با جاروبک و بدون جاروبک می پردازد در اینجا از مفاهیم پایه موتور الکتریکی برای نشان دادن تفاوت بین این دو موتور استفاده می شود با وجود نیاز به کنترلکننده موتور برای روش بدون جاروبک، مزایایی که این تکنولوژی ارائه می دهد باعث شده است که بیشترین کاربرد را در سیستم های واقعی در زمینه کنترل حرکت
قیمت فایل فقط 11,000 تومان
A quick overview on rotatory Brush and Brushless DC Motors
بررسی سریع موتورهای جریان مستقیم دوار با جاروبک و بدون جاروبک
چکیده
این مقاله به صورت گذرا به مروری بر فناوری های موتورهای DC با جاروبک و بدون جاروبک می پردازد. در اینجا از مفاهیم پایه موتور الکتریکی برای نشان دادن تفاوت بین این دو موتور استفاده می شود. با وجود نیاز به کنترلکننده موتور برای روش بدون جاروبک، مزایایی که این تکنولوژی ارائه می دهد باعث شده است که بیشترین کاربرد را در سیستم های واقعی در زمینه کنترل حرکتی داشته باشد.
موتور الکتریکی در سادهترین شکل آن، یک مبدل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است. اساس کار موتور الکتریکی برپایه عملکرد متقابل دو میدان مغناطیسی در ناحیه معینی نسبت به یکدیگر است. یکی از میدان ها از طریق آهنربای دائمی تولید می شود در حالی که میدان دیگر ناشی از عبور جریان الکتریکی از سیم پیچ های موتور است. این دو میدان گشتاوری ایجاد می کنند که روتور را به چرخش در می آورد. با حرکت روتور، جریان در سیم پیچها برای تولید یک خروجی گشتاور پیوسته حرکت می کند.
می توان موتورها را با توجه به منبع ولتاژ اعمالی به موتور، به دو دسته تقسیم کرد: موتورهای جریان مستقیم (DC) و موتورهای جریان متناوب (AC).
موتور DC در سال 1880 توسط ورنر فون زیمنس اختراع شد. موتور القایی AC بعدا در سال 1924 توسط نیکلا تسلا اختراع شد. از آن زمان به بعد، موتورهای الکتریکی بطور قابل ملاحظه ای از نظر طراحی تغییر کردند، اما تغییری در اصول اساسی آنها ایجاد نشده است.
موتورهای DC با جاروبک در طول قرن گذشته برجسته ترین تکنولوژی سرعت متغیر برای موتورهای جریان مستقیم بوده اند. آنها با جاروبک های بهتر، ساختارهای قاب، و درایوها [راه اندازها] که دارای نرم افزار کنترل هستند با ارائه بهترین عملکرد و قابلیت اطمینان به اوج طراحی خود رسیدند.
در سال 1962 ، تی جی ویلسون و پی اچ تریکری مقاله ای [1] چاپ کردند که در آن به تشریح یک موتور DC با جاروبک پرداختند. آهنربا و تکنولوژی کلیدزنی قدرت مناع تبدیل این اختراع به یک تکنولوژی درایو کاربردی تا اواخر سالهای 1980 شد. از آن زمان به بعد، سیستم های درایو بدون جاروبک با مواد آهنربایی بهتر (با ویژگی های حرارتی بهتر و قدرت مغناطیسی بالا) و کنترلهای بهبود یافته درایو در حال پیشرفت هستند.
این مقاله اصول کاری هر دو، تکنولوژی با جاروبک و بدون جاروبک را توضیح می دهد. این مقاله به مقایسه ویژگی های آنها پرداخته، و جوانب مثبت و منفی آن را تجزیه و تحلیل کرده و یک دید کلی در مورد وضعیت [روندهای] بازار موتور ارائه می دهد.
زمانیکه یک هادی با جریان I در یک میدان الکتریکی قرار بگیرد، یک نیروی F همانطور که در زیر آورده شده است به آن وارد می شود:
F=B.I.l
که B ، چگالی شار
l، ط.ول هادی که در داخل میدان قرار دارد،
I، جریان هادی
شکل 1. اصل I موتور الکتریکی
اگر هادیهای حامل جریان طوری قرار گیرند که در یک محور در مرکز یک میدان مغناطیسی بچرخند،گشتاور چرخشی الکترومغناطیسی تولید می شود. شار در فاصله بین قطب شمال مغناطیسی و قطب جنوب مغناطیسی با شار جریان در هادی درگیر شده و تولید گشتاور می کند. (شکل 2 را ببینید)
شکل 2. اصل II موتور الکتریکی
اگر جهت جریان با رسیدن هادی های به حالت ساکن خود تغییر کند هادی به چرخش روی محور در همان جهت ادامه خواهد داد. این فرایند به عنوان کموتاسیون شناخته می شود. موتوهای با جاروبک از جاروبک خود برای کموتاسیون مکانیکی استفاده می کنند و درایو نیازی به درک موقعیت موتور برای تنظیم گشتاور ندارد. در عوض، موتورهای بدون جاروبک از کموتاسیون الکتریکی استفاده می کنند و به یک سیستم فیدبک برای درک موقعیت های الکتریکی موتور و اطمینان از توالی و زمان مناسب کموتاسیون لازم دارند.
قیمت فایل فقط 11,000 تومان