سمینار برق الگوریتمهای نوین پیش اعوجاج دیجیتالی وفقی و غیر وفقی و کاربرد آنها در حذف
سمینار برق الگوریتمهای نوین پیش اعوجاج دیجیتالی وفقی و غیر وفقی و کاربرد آنها در حذف |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 818 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 58 |
سمینار برق الگوریتمهای نوین پیش اعوجاج دیجیتالی وفقی و غیر وفقی و کاربرد آنها در حذف
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
چکیده
خطی سازی تقویتکننده های قدرت در ماهواره، تاثیر بسزایی در کاهش توان ارسالی و افزایش راندمان دارد. در این گزارش خصوصیات غیر خطی تقویت TWTA در ماهواره و همچنین انواع اغتشاشات ایجاد شده توسط این نوع تقویتکننده ها مورد بررسی قرار میگیرد. غیر خطی بودن تقویت کننده دو نوع اغتشاش در سیگنالهای خطی ایجاد می کند. اولین نوع اغتشاش، اغتشاش در مسیر سیگنال می باشد. دومین نوع اغتشاش، پهن شدن طیف سیگنال است که باعث ایجاد تداخل در کانالهای مجاور می شود. روشهای مختلفی برای خطی کردن تقویتکننده بکار میرود که عبارت است از: Feed Forward، Feed back و خطی ساز پیش اعوجاج. خطی ساز پیش اعوجاج به علت سادگی در پیاده سازی، قابلیت افزوده شدن به سیستم های ارسال سیگنال به صورت یک بلوک جداگانه و پهنای موثر بالا مورد توجه میباشد. خطی سازهای PD یک مشخصه غیر خطی تولید می کنند که برعکس مشخصه انتقال تقویتکننده هم در دامنه و هم در فاز میباشد. در این خطیسازها، خطیساز به عنوان یک تولیدکننده IMD در نظر گرفته میشود. اگر IMD های تولیدی به وسیله خطیساز در دامنه برابر و دارای 180 درجه اختلاف فاز با IMD های تولیدی توسط تقویتکننده داشته باشند، IMD کلا حذف خواهد شد. این شرایط وقتی اتفاق میافتد که گین و فاز تقویتکننده خطی شده با تغییر در سطح توان خروجی ثابت بماند. روشهای مختلف خطی سازی به خصوص روش پیش اعوجاج در تقویتکننده های TWTA ماهواره، جهت ارتقای کیفیت سرویس در مدولاسیون های مرتبه بالا مانند 32QAM و QAM64 مورد استفاده قرار میگیرد. به منظور دست یافتن به دانش کافی برای پیاده سازی خطی ساز پیش اعوجاج انواع پیاده سازیها و شبیه سازیها انجام شده در سالها اخیر مورد بررسی قرار می گیرد.
مقدمه
توان و پهنای باند به عنوان دو فاکتور مهم در ارتباطات ماهواره ای مطرح می باشند. افزایش درخواست برای دریافت سرویسهای مختلف مخابراتی ما را بر آن داشته است که به فکر بهره گیری موثرتر از پهنای باند باشیم. استفاده از مدولاسیون سطوح بالای QAM یتواند روشی برای بهره برداری بهتر از پهنای باند باشد. مدولاسیون QAM برای مدوله کردن سیگنال ارسالی در فرستنده های DVB-RCS بکار گرفته می شود. یک فرستنده DVB-RCS از تقویت کننده TWTA به عنوان تقویت کننده توان استفاده می کند. با بهبود کارایی این نوع تقویت کننده می توان مصرف توان، وزن و در نتیجه هزینه پرتاب ماهواره را به صورت قابل ملاحظه ای کاهش داد. همانطور که می دانیم تقویت کننده TWTA در بیشتر موارد یک تقویت کننده غیر خطی می باشد. همانطور که شکل 1-1 نشان می دهد، تقویت کننده TWTA تنها به ازای توانهای ورودی کم، خطی می باشد. از طرفی کار با سطح توان پایین کارایی تقویت کننده را کاهش می دهد. بنابراین برای داشتن کارایی مطلوب در تقویت کننده TWTA باید نقطه کار تقویت کننده در نزدیکی ناحیه اشباع قرار گیرد. کار در نزدیکی ناحیه اشباع باعث عملکرد غیر خطی تقویت کننده شده و این عملکرد غیر خطی باعث بروز اغتشاش در خروجی خواهد شد. خاصیت غیر خطی تقویت کننده توان بالای TWTA به عنوان یک مشکل اصلی در دستیابی به نرخ ارسال داده بالا و داشتن طیف مطلوب در خروجی می باشد. در تقویت کننده غیر خطی به علت بروز اثرات غیر خطی، طیف خروجی پهن شده و باعث کاهش کارایی پهنای باند در مدولاسیونهای M-QAM می شود. به منظور افزایش راندمان در بکارگیری پهنای باند می توان از مدولاسیونهای با نرخ داده بالا مانند 32QAM و QAM64 استفاده کرد. برای رفع مشکلات حاصل از غیر خطی بودن تقویت کننده و اغتشاشات حاصل از آن می توان از تکنیک پیش اعوجاج (pre-distortion) استفاده نمود. تکنیک پبش اعوجاج به طراحان سیستمهای ارتباطی این امکان را می دهد که خروجی تقویت کننده بدون اعوجاج داشته باشند.
پایان نامه بررسی حاشیه نشینی در تهران( اسلام شهر )
پایان نامه بررسی حاشیه نشینی در تهران( اسلام شهر ) |
![]() |
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 12004 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 160 |
پژوهش انجام شده که در ارتباط با حاشیه نشینی در تهران و به مطالعه موردی منطقه اسلام شهر پرداخته ، با هدف تبیین فرایند شکل گیری ، دگرگونی و تغییرات پدیده و نیز عوامل داخلی و خارجی مؤثر بر آن و فراهم کردن بستر لازم برای ارزیابی عینی نتایج و بازخوردهای سیاست ها و روش های برخورد با پدیده صورت گرفته است.
در انجام این پژوهش از روش کتابخانه ای استفاده شده و از پژوهش هایی که در داخل کشور صورت گرفته همچنین اخذ مطالب از پژوهشهایی که در خارج ازی کشور صورت گرفته توسط اینترنت آن بر محتوا و پویایی آن افزوده شده است.
در این پژوهش فرآیند، چگونگی و عوامل مؤثر در شکل گیری و دگرگونی سکونتگاههای خودرو در ایران و منطقه کلانشهری تهران ، تبیین تفاوتها و عدم تشابه فرایند و عوامل مؤثر بر شکل گیری و دگرگونی سکونتگاههای خودرو در ایران، نقش ، عملکرد و ویژگیهای عام سکونتگاههای خودرو در ایران و منطقه شهری تهران در مراحل شکل گیری و گذار، انطباق چارچوب نظری عام پژوهش بر شرایط ایران و منطقه شهری تهران، تبیین سکونتگاهها خودروی ایران از دیدگاه کلان نظری ، مطالعات لازم انجام شده.
سپس موقعیت و وسعت استان تهران و در مراحل بعدی جمعیت و مهاجرت ، بررسی مقایسه ای برخی شاخصهای اقتصادی – اجتماعی شهرستانهای استان تهران ( در مقایسه با سطح استان و کشور) ، توزیع جغرافیایی مهاجرین در استان تهران ، سپس ویژگیهای طبیعی استان تهران شامل آب و هوا ، زمین شناسی ، وضعیت گسلها و زلزله خیزی ، ارزیابی منابع اراضی و طبقه بندی اراضی ، منابع آب سطحی و زیرزمینی ، پوشش گیاهی ، اکولوژی و محیط زیست ، کاربری اراضی ، زراعت و باغداری ، دامداری و سپس به صنایع تبدیلی ، اقتصاد کشاورزی و نظام بهره برداری و قابلیتها و محدودیتهای اصلی توسعه استان تهران شناسایی گردیده است.
بخش بعدی ابتدا تعاریف، ویژگیها و فرایند ایجاد سکونتگاه خودرو که شامل ویژگیهای فیزیکی ، اجتماعی و حقوقی (قانونی) و دیگر سکونتگاههای خودرو، تحول تاریخی واژه سکونتگاه خودرو ، فرایند ایجاد سکونتگاه خودرو، رویکردها نسبت به سکونتگاه خودرو، نقش آتی سکونتگاههای خودرو در مسکن شهری همچنین به دو مورد پژوهشها یکی در مصر و دیگری در بنگلادش پرداخته که تمامی مطالب این بخش برگرفته از اینترنت و سپس ترجمه شده است.
مرور نظریات و دیدگاهها پیرامون زمینه ها و ابعاد اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی پیدایش سکونتگاههای خودرو که در آن به تعریف، مشخصات و ویژگیهای بخش غیررسمی، اهمیت و کارکردهای بخش غیررسمی و نقش آنها در تأمین مسکن و شکل دهی سکونتگاههای خودرو و بعد مشخصات و ویژگیهای فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی سکونتگاههای خودرو و سپس در مرحله بعد به تجزیه و تحلیل یافته های مرتبط با وضعیت اقتصادی در شهرستان اسلام شهر پرداخته شده که در آن وضعیت هزینه (درآمد) ، قیمت واحد مسکونی ، وضعیت ترکیب شغلی ، وضعیت مکان شغل ساکنین و وضعیت تغییر (تحرک) شغلی در اسلام شهر
سپس به تحلیل یافته های مرتبط با وضعیت اجتماعی و فرهنگی در اسلام شهر که شامل ترکیب قومی و مکان سکونت قبلی ساکنین ، ارتباط ساکنین با محل تولد ، میزان ، نوع و جهت پیوندهای اجتماعی ، نوع و میزان سازمان یافتگی و تشکل پیوند اجتماعی ، نوع و نحوه نگرش ، مسائل و مشکلات ، ویژگیها و مشخصات بافت در اسلام شهر که شامل بافت روستایی ، بافت حاشیه ای و کاملاً خودرو (یک شبه ساخت) ، بافت های طراحی شده و جدید ، بافت های در حال گذار و شکل گیری در مرحله بعد نتایج تحقیقات و مطالعات سیاسی در مورد سکونتگاه اسلام شهر و نتیجه گیری در آن در بخش آخر به نقش و جایگاه منطقه ای سکونتگاه اسلام شهر طی مراحل رشد و شرکت در تقسیم کار با شهر اصلی (مادر) که در آن به میزان و جهت ارتباط سکونتگاه اسلام شهر با شهر مادر و با یکدیگر طی مراحل رشد، میزان ارتباط اقتصادی و نظام فعالیتی سکونتگاه اسلام شهر طی مراحل رشد، جایگاه منطقه ای سکونتگاه اسلام شهر طی مراحل رشد و چشم انداز آتی و سازمان سیاسی اداری سکونتگاه اسلام شهر طی مراحل رشد.
بخش نهایی که به پیشنهادها و راهکارهای مختلف در زمینه برخورد با پدیده حاشیه نشینی اختصاص یافته با تکیه بر توانهای ساکنین آنها بسامان کرد و کیفیت سکونت در آنها را ارتقاء بخشید، همچنین این مجموعه ها راه حلی جهت حل مشکل مسکن و سرپناه و تولید مسکن در مجموعه کلانشری است و بایستی با شناخت منطق شکل گیری و تحول این کانونهای حاشیه ای آنها را برنامه دار کرد.
در هر حال اما چنین نگرشی در سالهای اخیر سیاستها و راهکارهای برخورد با سکونتگاههای خودرو را بیش از سایر دیدگاهها تحت تأثیر قرار داده است به نحوی که آنها از این پس نه یک مسأله بلکه یک راه حل تلقی می شوند و اغلب پروژه های ارتقاء کیفیت سکونت و تأمین زمین و خدمات با تکیه بر راه کارهای مشارکتی متأثر از این شیوه نگرش است.
برخی حتی به مسائل بنیادی تر چون یکنواختی و عدم تنوع اجتماعی – اقتصادی در ترکیب جمعیت ساکن و محدودیت شدید نفوذ عناصر ونهادهای مدنی به این سکونتگاهها و شکل گیری حیات مدنی در این سکونتگاهها اشاره کرده و اساساً آنها را در تحلیل نهایی پدیده ای ناقص الخلقه می دانند که البته گریزی هم از آنها وجود ندارد.
فهرست مطالب
مقدمه 14
تصویر 1-1: توسعه تهران از سال 1200 الی 1370 هجری شمسی 15
1-1-1- نظریات مرتبط با فراغت 20
1-1-2- اهداف گذران فراغت 21
1-1-3- ویژگیهای فعالیتهای فراغتی 22
1-1-4- کار دلخواه و آزاد در وقت آزاد 24
1-1-5- فراغت و تفریح در دین 25
1-1-6- ابعاد اقتصادی گذران فراغت 26
1-1-7- تأثیرات عدم برنامه ریزی فراغت 26
1-1-8- تقسیم بندی وقت آزاد 28
1-1-9- نیازهای امروزی به فعالیتهای فراغتی 29
1-1-10- تأثیر اوقات فراغت در معماری 31
1-1-11- جهانی شدن برنامه ریزی گذران فراغت 32
1-1-12- سابقه برنامه ریزی فراغت در ایران 33
1-1-13- بخشهای موثر در برنامه ریزی فراغت 33
1-1-14- تمهیدات کالبدی و راهکارهای عملی تفریح 34
1-1-15- فضاهای فراغتی تهران 35
1-1-15-1- سیر تحول کاربری گذاران اوقات فراغت در تهران 37
• حکومت صفویه و قاجاریه : 37
• حکومت پهلوی اول 38
• حکومت پهلوی دوم ( 25 ـ 1320 ش ) 38
• حکومت پهلوی دوم ( 45 ـ 1325 ش ) : 39
• حکومت پهلوی دوم ( 57 ـ 1345 ش ) : 39
• حکومت جمهوری اسلامی( بعد از بهمن 1357 ) 40
تبیین نیاز ـ شرایط خاص تهران 41
الف ـ جمعیت شهری 41
ب ـ ترکیب سنی جمعیت 42
ج ـ نظام تعطیلات و مرخصی 44
1-1-15-3- فرصتهای گذران اوقات فراغت در تهران 45
1-1-15-4- طبقه بندی فعالیتهای گذران اوقات فراغت در تهران 46
1-1-5-5- ویژگیهای عرضه تسهیلات گذران اوقات فراغت در محیط بیرون شهر تهران 46
1-1-15-6- ویژگیهای عرضه تسهیلات گذران اوقات فراغت در درون شهر تهران 47
• تحلیل و جمع بندی 49
1 ـ 2 ـ فضاهای جمعی 52
مقدمه 52
1 ـ 2 ـ 1 ـ تمدن و جامعه 52
1 ـ 2 ـ 2 ـ تمدن و شهر 53
1 ـ 2 ـ 3 ـ شهر و حیات مدنی 53
1 ـ 2 ـ 4 ـ فضای جمعی 54
1 ـ 2 ـ 5 ـ فضای شهری 55
1-2-5-1- کارکردهای فضاهای شهری 58
1-2-5-2- اهمیت پیاده روی 59
1-2-5-3- ساخت فضای شهری 60
• میدان 61
• خیابان 62
1 ـ 3 ـ انسان و طبیعت 63
1 ـ 3 ـ 1 ـ انسان و طبیعت در تمدن ایران 63
• باغهای مسطح و کم شیب : 67
• باغهای شیبدار و صفه بندی شده : 67
• باغهای احداثی در زمینهای عارضه دار : 67
1 ـ 4 ـ 1 ـ آب در باغ ایرانی 69
1 ـ 4 ـ 2 ـ گیاه در باغ ایرانی 69
1 ـ 4 ـ 3 ـ اصول طراحی باغ ایران 69
الف ) سلسله مراتب 69
ب ) تقارن 70
ج ) مرکزیت 70
د ) ریتم 70
هـ ) استقلال و تشخیص فضاها 71
و ) تنوع در وحدت ، وحدت در تنوع 71
ز ) طبیعت گرایی و بهره گیری از منظر 71
1 ـ 5 ـ چشم اندازهای فرهنگی 74
موزائیک وسیع 75
• گزینش دشوار 75
• حمایت جهانی 76
1 ـ 6 ـ حس قداست 78
1 ـ 7 ـ 1 ـ گردشگری و گردشگران در ایران 82
1 ـ 7 ـ 2 ـ اکوتوریسم 83
• امکان سنجی جاذبه های اکوتوریسم در ایران 83
1 ـ 8 ـ طرح منظر 84
1 ـ 8 ـ 1 ـ منظره پردازی 88
1 ـ 8 ـ 1 ـ 1ـ منظره پردازی در هنر اروپا 89
• منظره پردازی های آرمانی : 89
• منظره پردازی طبیعت گرا : 90
• منظره پردازی نمادگرایانه : 90
1 ـ 8 ـ 1 ـ 2 ـ منظره پردازی در ایران 90
فصل دوم 92
مطالعات بستر 92
فرحزاد در گذر زمان 93
2 ـ 1 ـ شناخت تاریخ منطقه 94
سفر امامزاده داوود 94
درختهای توت وقفی 96
راه امامزاده داوود 97
سنگ مثقال ـ ینجه زار 98
معجزات امامزاده 99
امامزاده داوود ( از توابع قصبه کن ) 101
2-2- مطالعات اقلیمی 107
• زمین شناسی 107
• آب و هوا 110
بارندگی 110
دما 111
یخبندان 111
فشار جو : 112
نم نسبی : 112
ابرناکی : 112
ساعات آفتابی : 112
باد : 113
• ویژگیهای طبیعی 113
زمین لرزه های تاریخی : 113
2 ـ 4 ـ 1 ـ شناخت سازمان فضایی : 115
2 ـ 4 ـ 1 ـ 1 ـ نظام توزیع عناصر : 115
• توده و فضا 115
• تراکم 115
• کیفیت بناها ( قدمت ) 115
2 ـ 4 ـ 1 ـ 2 ـ نظام توزیع کاربریها : 116
2 ـ 4 ـ 2 ـ شناخت ساخت فضایی 118
2 ـ 4 ـ 3 شناخت فضای شهری ( جمعی ) 118
• تجزیه و تحلیل فضاهای شهری : 118
فضای شهری ( 2 ) 119
نتیجه گیری : 119
2 ـ 4 ـ 4 ـ شناخت سیمای شهر 120
2 ـ 4 ـ 4 ـ 1 ـ سیمای بیرونی شهر ( نمای از دور شهر ) 120
• عوامل سازنده سیمای بیرونی شهر 120
2 ـ 4 ـ 4 ـ 2 ـ سیمای درونی بافت 122
1 ـ راه 122
2 ـ گره 123
3 ـ نشانه 123
4 ـ لبه 124
5 ـ محله 125
2 ـ 6 ـ 1 ـ وضعیت و عوارض اجتماعی توسعه در محدوده 127
2 ـ 6ـ 1 ـ 1 ـ تغییرات اکولوژی اجتماعی 127
2 ـ 6ـ 1 ـ 2 ـ تعارض طبیعت و شهر 128
2 ـ 6 ـ 1 ـ 3 ـ نا امنی اجتماعی 128
2 ـ 6 ـ 1 ـ 4 ـ افول نقش فراغتی و تفریحی محدوده 129
2 ـ 6 ـ 2 ـ وضعیت مالکیت اراضی 129
2 ـ 6 ـ 2 ـ 1ـ نحوه حقوقی مالکیت اراضی 129
منابع طبیعی 129
مالکیت عرفی اراضی روستا 130
حرایم و اراضی طرح دار : 130
8-2 ـ تحلیل نیروهای موثر بر حوزه 132
2 ـ 8 ـ 1 ـ شبکه حمل و نقل 132
2 ـ 9 ـ 1 ـ کلیات طرح تفصیلی 134
2 ـ 9 ـ 2 ـ طرح جامع قدیم تهران 134
2 ـ 9 ـ 3 ـ طرح اجرایی تهران ( 1350 ) 135
2 ـ 9 ـ 4 ـ طرح جامع توسعه جهانگردی در ایران ( 1351 ) 135
2 ـ 9 ـ 5 ـ طرح جامع جدید ساماندهی تهران ( 1370 ) 136
2 ـ 9 ـ 6 ـ طرح مطالعات ساماندهی گردشگاههای تهران ( 1374 ) 136
2 ـ 9 ـ 7 ـ طرح بهسازی منطقه فرحزاد ( 1372 ـ شهرداری تهران ) 137
نتیجه گیری 138
فصل سوم 139
امکانات و محدودیتها 139
3 ـ 1 ـ امکانات و محدودیتهای طبیعی 140
امکانات 140
محدودیتها 140
3 ـ 2 ـ امکانات و محدودیتهای کالبدی 141
امکانات 141
محدویتها 141
3 ـ 3 ـ امکانات و محدودیتهای اجتماعی 142
امکانات 142
محدودیتها 142
فصل چهارم 143
اهداف کلی و اهداف عملیاتی 143
4 ـ 1ـ اهداف کلی 144
4 ـ 2 ـ اهداف عملیاتی 144
فصل پنجم 145
برنامه های پیشنهادی 145
5 ـ 1 ـ برنامه کاربری اراضی 146
اهداف 146
5 ـ 2 ـ برنامه حمل و نقل و زیر ساختها 146
5 ـ 2 ـ 1 ـ برنامه حمل و نقل 146
اهداف 146
5 ـ 2 ـ 2 ـ برنامه زیر ساختها 146
اهداف 146
5 ـ 3 ـ برنامه مدیریت آب 147
اهداف 147
5 ـ 4 ـ برنامه نظام فضای باز و سبز 147
اهداف 147
5 ـ 5 ـ برنامه طراحی شهری 148
اهداف150
سمینار برق اصول بنیادی و کاربردهای ساختارهای متامتریال با ضریب شکست منفی
سمینار برق اصول بنیادی و کاربردهای ساختارهای متامتریال با ضریب شکست منفی |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 1438 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 87 |
سمینار برق اصول بنیادی و کاربردهای ساختارهای متامتریال با ضریب شکست منفی
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
چکیده
در سال های اخیر ساختار های جدیدی در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو ظهور کرده اند، که به معروف هستند. این ساختار ها در طبیعت وجود ندارند، و به طور مصنوعی ایجاد Metamaterial می شوند و خواص جالبی مانند ضرایب نفوذپذیری الکتریکی و مغناطیسی منفی و در نتیجه ضریب شکست منفی یا نزدیک صفر دارند که باعث ایجاد رفتار های جالبی در واکنش با امواج الکترومغناطیسی می شوند. در این رساله، ساختار های متامتریال معرفی شده و مفاهیم بنیادی آن وکاربرد هایش در حوزه الکترومغناطیس بیان شده است.
مقدمه
به صورت ساختارهای الکترومغناطیسی همگن موثر با (MTMs) متامتریال های الکترومغناطیسی خواص غیر معمول که در طبیعت یافت نمی شوند، تعریف می شوند. یک ساختار همگن موثر ساختاری از MTM خیلی کوچکتر از طول موج هدایتی است. موضوع P است که اندازه متوسط سلول ساختمانی همزمان منفی “، μ و ε سال 1967 با ارائه یک مقاله غیر قابل باور در آن زمان با عنوان” وجود مواد با در این مقاله بیان کرده است که Veselago . فیزکدان روسی مطرح شد Viktor Veselago توسط انتشار امواج الکترومغناطیسی در این مواد، با میدان الکتریکی و مغناطیسی و بردار ثابت فاز به صورت سه گانه چپگرد است که برخلاف مواد متعارف که به صورت سه گانه راستگرد می باشند، است. این ساختار ها کاربرهای زیادی در حوزه الکترومغناطیس به ویژه آنتن و موجبر ها پیدا کرده اند، که ویژگی های جالبی را نتیجه می دهند.
فصل اول
کلیات
1-1) هدف
در این سمینار ساختارهای جدید که در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو، با عنوان متامتریال ظهور کرده اند را معرفی کرده و ویژگی ها و مفاهیم بنیادی آنها را با استفاده از معادلات ماکسول و تئوری خط انتقال بیان می کنیم. ساختار های متامتریال، کاربردهای جدید در حوزه الکترومغناطیس و مایکروویو به خصوص آنتن و انتشار موج را معرفی می کنند که چند نمونه از این کاربرها معرفی شده است.
سمینار برق آنتن های میکرواستریپ پهنای باند بالا
سمینار برق آنتن های میکرواستریپ پهنای باند بالا |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 4738 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 80 |
سمینار برق آنتن های میکرواستریپ پهنای باند بالا
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
مقاله قصه گویی و نمایش خلاق
مقاله قصه گویی و نمایش خلاق |
![]() |
دسته بندی | پژوهش |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 14 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 20 |
مقاله قصه گویی و نمایش خلاق
فهرست:
نمایش خلاق
نمایش خلاق چیست؟
فلسف? اجرای نمایش با نوجوانان
نمایش خلاق در عمل
نمایش خلاق در عمل
دلیل استفاده از نمایش خلاق در کلاس درس چیست؟
....................................................................................
بخشهایی از متن:
نمایش خلاق (Creative Drama)
«شکلی از نمایش که مبتنی بر بداههپردازی است، اجرای عمومی نمیشود و تأکید آن بر فرایند است و در آن سرپرست گروه شرکتکنندگان را هدایت میکند تا تخیل خود را بهکار گیرند، نقشآفرینی کنند و بر تجربههای انسانی تأمل نمایند. » (دیویس و بم – تأکیدها از من است.)
نمایش خلّاق اصولاً با تدریس مهارتهای تئاتر سروکار ندارد، اگر چه ممکن است این امر اتفاق بیفتد. هدف نمایش خلّاق استفاده از میل طبیعی نمایشی برای تسهیل یادگیری در بسیاری از رشتهها و شاخههاست. کودک طبیعتاً دریافتهای خود را بازی میکند. او نقشها را امتحان و سپس «وانمود بازی» میکند. این اولین روشی است که کودک به کمک آن از دنیای خود میآموزد. (بههمین دلیل است که، گرچه هیچ فرد بالغی را نمیشناسم که از جاروبرقی کشیدن و چمن زدن خوشش بیاید، وقتی به فروشگاه اسباب بازی بروید ممکن است جاروبرقی اسباببازی و ماشین چمنزنی بخرید. بچهها نقش بزرگترها را امتحان میکنند.) نمایش خلّاق این نوع فعالیت را سازمان میدهد تا دانشآموزان بتوانند مسائل و موضوعات را از روی تجربه بشناسند. ارسطو میگوید: «به من بگو، فراموش خواهم کرد. به من نشان بده، بهخاطر خواهم سپرد. مرا درگیر کن، خواهم فهمید.» [دربار? منبع اصلی این کلام نظرات متفاوت و پراکندهای وجود دارد، تا جایی که برخی آن را به کنفسیوس و لائودزه و برخی به حکمای یونان منتسب میکنند. نویسنده در این مقاله ارسطو را گویند? آن میداند، اما خود در مقال? دیگرش (چرا باید در مدارس نمایش تدریس شود؟) آن را ضربالمثلی چینی میخواند!]
نمایش خلاق موجب رشد شخصیت و پرورش عزت نفس است. به بچهها کمک میکند تا کار گروهی را یاد بگیرند و خلّاقانه فکر کنند. این شیوه عمدتاً از روشهای مرسوم حل مشکل است. نمایش خلاق بیش از هر فعالیت مدرسهای دیگری (نظیر کلاس زبان و ادبیات) مهارتهای زبانی و نحو? برقراری ارتباط را شکل میدهد. این شیوه باعث میشود دانشآموزان خود را جای دیگران بگذارند تا بتوانند حس همدردی را درک نمایند. همچنین بهطور قطع میتوان از آن به عنوان ابزار تدریس دیگر دروس استفاده کرد، به شرط آنکه درسها به دقت طرح شده باشند. هر وقت بتوانم سعی میکنم با استفاده از نمایش خلاق در درسهای دیگر به دانشآموزان کمک کنم. نکت? جالب این است که چون هر کدام از درسهای نمایش خلّاق لزوماً شامل محتوای یکی از دیگر دروس مدرسه میشود، معمولاً میتوان درس نمایش خلّاق را حول یکی از موضوعات درسی غیرنمایشی طراحی کرد، بدون آنکه اصلاً محتوای نمایشی آن لطمه ببیند.
...
نمایش خلاق در عمل
پیش دبستان تا کلاس پای? دوم: کارگاه LLC سازمان «تئاتر نوجوانان» (Youth Stages) معمولاً برای بچههای کوچکتر، با کاردستی مناسب شروع میشود. بچهها هنگام ورود به کلاس با مجموعهای از وسایل از قبیل کاغذ، ماژیک، چسب مایع، پر، ژل، دستمال توالت و امثال آن روبهرو میشوند. این فضا، بلافاصله فراگیرانی را به خود جذب میکند که لمس کردن اشیا و دیدن آنها برایشان جذاب است. آموزگار در حین خوشامدگویی به کودکان، موضوع روز را به آنها معرفی میکند. مثلاً داستانی از قرون وسطا را انتخاب و از منابعی مانند کتاب، تصویر یا موسیقی آن دوره استفاده میکند. او پروژهای هنری را پیشنهاد میکند، مثلاً تزیین تاج مقوایی با جواهرات، یا سوق دادن کودکان به تهی? نشان خانوادگی. هر دانشآموز میتواند برای خود تاجی بسازد و با توجه به روش و علاق? خود از لوازم در دسترس استفاده کند. کودکان با یکدیگر تبادل نظر میکنند و در صورت ضرورت، از آموزگار کمک میگیرند و در مدت ده-پانزده دقیقه، صاحب وسیلهای منحصربهفرد و واقعی میشوند.
سپس، کودکان وسایل اضافی را جمع میکنند و دایرهوار گرد هم جمع میشوند و وسایل خود را به گروه نشان میدهند. آموزگار، کودکان را تشویق میکند تا توضیح دهند که چرا مثلاً عکس اژدها یا رنگینکمان را روی تاج خود کشیدهاند، یا پرهای صورتی بر بالای آن قرار داده یا بهجای تاج، سپر درست کردهاند. هیچ پروژهای بهخودیخود درست یا غلط و بد یا خوب نیست و بههیچوجه دربار? آن قضاوت نمیشود. بحث در کلاس، بچهها و آموزگار را با یکدیگر آشنا و آنها را برای ادام? کار آن روز آماده میکند.
حالا لازم است که بچهها حرکت کرده، از پانتومیم استفاده کنند، به این شکل که در سکوت و با استفاده از بدنشان - که مناسبترین وسیله است - عملی را نشان دهند یا شخصیتی را خلق کنند. مربی «تئاتر نوجوانان» جعب? جادویی را که محل بازیگری شخصی برای تکتک بچههاست و پر از اشیای تخیلی است، به آنها معرفی میکند. کودکان با راهنمایی آموزگار، به جعبههای جادویی خود نزدیک میشوند و خود را با تاجها یا جواهرات سلطنتی تخیلی زینت میدهند، چوبدستی جادویی خود را بهصورت موج میچرخانند یا از رکاب اسبهای رام و دستآموز خود بالا میروند و با اژدها روبهرو میشوند. از آنجا که کودکان در حریم فردی خود باقی میمانند، برای کنترل کلاس دقت زیادی لازم است.
پس از اجرای چند پانتومیم که تخیل [کودکان] و بیان فردی را برمیانگیزد و مهارتهای حرکتی محض و صحیح را تقویت میکند، صدا اضافه میشود. کودکان اینک گفتههای جادویی خود را بهصورت کلام بیان میکنند، مثل اژدها نعره میکشند و نظایر آن. حرکات کامل بدنی، صدا و تخیل با یکدیگر ترکیب میشود تا رویکرد حرکتی برای یادگیری ایجاد شود.
آموزگار، پس از این مرحله، کتابی را میخواند. مثلاً کتاب شوالیه و اژدها، اثر تومی دوپائولا Tomie depao)). او با صدای بلند کتاب میخواند و تصاویر آن را نشان میدهد و به این ترتیب دانشآموزان دارای مهارتهای لامسهای و دانشآموزان دارای تواناییهای تصویری را درگیر میکند و با تغییر صدای خود برای هر شخصیت و تنظیم ضرباهنگ متن، نکات نمایشی گوناگونی را هم نشان میدهد.
اینک کودکان آمادهاند تا با راهنمایی و هدایت داستان و احتمالاً ایفای نقشی از سوی خود آموزگار، داستان را بازی کنند. کودکان بیآنکه متوجه شده باشند، وسایلی را برای استفاده درست کردهاند، حرکات را از طریق پانتومیم و بعضی عبارات گفتاری را تمرین کردهاند. بچهها خودشان شخصیتی را که میخواهند بازی کنند، انتخاب میکنند. اگر پنج شوالیه، یک اسب، سه اژدها و شش کتابدار حضور داشته باشند، آموزگار روایت خود را از داستان برحسب موقعیت، تنظیم میکند. آموزگار در تمام طول اجرای نمایش، اوضاع را کنترل میکند و مراقب است که کودک کمرو دستکم یکی-دو خط از نمایش را بگوید و کودک پرجنبوجوش و سرزنده، بر دیگران آتش نبارد! آموزگار به کودکان کمک میکند که با داستان پیش بروند و دقت میکند که هم? بچهها کاملاً براساس طرح [داستان نمایش] پیش بروند ... یا با توافق با یکدیگر، آن را تغییر دهند.
سمینار برق انرژی های نو نیروگاه های بادی
سمینار برق انرژی های نو نیروگاه های بادی |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 3012 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 129 |
سمینار برق انرژی های نو نیروگاه های بادی
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
سمینار برق افزاره های میکروفلوئیدیک
سمینار برق افزاره های میکروفلوئیدیک |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 1146 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 77 |
سمینار برق افزاره های میکروفلوئیدیک
سمینار برق افزاره های SOI
سمینار برق افزاره های SOI |
![]() |
دسته بندی | سمینار برق |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 2506 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 95 |
سمینار برق افزاره های SOI
نقاشی در اکسپرسیونیسم
نقاشی در اکسپرسیونیسم |
![]() |
دسته بندی | هنر و گرافیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 80 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 74 |
همیشه نماد و نمادگرایی از اصول اولیه رو کرد تاریخی انسان بسوی هنر بوده به گونهای که میتوان در ابتدایی ترین نمونههای هنری انسان ردپایی از نمادهای تعریف شده نزد انسان را مشاهده نمود انسان اولیه با قراردادن سمبلها و نشانههایی خاص توانست به زبانی مشترک دست یابد که همانا این زبان، زبان تصویر بود و انگیزه پیدایش خط نیز از همین نشانههای تصویر بوجود آمد انسان در سیر تاریخی خود آنچنان با مهارت توانست به عناصر نمادین دست یابد که مهمترین تحولات تاریخ از پیدایش عناصر نمادین و نوشتاری آغاز شد.
وی با خلاصه کردن عناصر تصویری آرام آرام توانست خط را اختراع نماید و این اولین گام انسان هنرمند در راه پر مخاطرهاش در مسیر تکامل بشری بود –اعتقاد و علاقه انسان همواره به آئین ها و روشهای گوناگون زندگی، از سوی دیگر همواره سبب ایجاد حرکاتی موزون و مشخص میگردید، انسان اولیه بر اساس آئینهایی که خویش به آنها دست یافته بود به پرستش عناصر طبیعی میپرداخت و برای حرکات و اعمال روزمره خویش نیز آئین و روشهایی را ابداع نمود که این آئینها در گذر زمان همراه با نهادها و عناصر تصویری نیز همراه شد.
برای مثال انسان در پرستش آتش همواره با حرکاتی موزون به دور آتش میچرخید و با استفاده از رنگهای طبیعی و با الهام از طبیعت و به کمک نهادها و نشانههای تجریدی ساخته دست خویش خود را آراسته مینمود و به گونهای آئینی تشکر خویش خود را آراسته مینمود و به گونهای آئینی تشکر خویش را از الهه آتش به جای میآورد- پس از رشد تفکر در انسان، وی توانست با الهام از این آئینها و روشها و با تحقیق راجع به زندگی گذشتگان تمامی این روشها را در هم آمیزد و به گونهای از هنر نمایش نزدیک شود و این آغازی بود برای حرکات نمایشی که احیا کننده آئینها و روشهای انسانهای گذشته بود.
اینک انسان قرن حاضر پس از گذر از تمام دغدغههای زندگی توانسته هنرهای متمایزی را پایه گذاری کند که هر یک ریشه در همان آئینها دارند 2-گونه از این هنرها که همواره با انسان همراه بودهاند-نقاشی و نمایش هستند.
در گذر تاریخی هنر نقاشی تا به امروز شاهد پیدایش رشته جدیدی هستیم که سر منشا آن صنعتی شدن و پیشرفتهای روز افزون انسان امروزی بود، این رشته همان گرافیک است که امروزه به خدمت انسان آمده و زبانی نو به نام زبان تصویر را ابداع نموده است.
در آغاز تحولات صنعتی ابداع فرایند لیتوگرافی اولین گامها در جهت تمایز گرافیک به عنوان هنری مستقل از نقاشی برداشته شد.
فرایند لیتوگرافی که در سال 1798 م آلویس سنه فلدر-اهل باواریا آن را به ثبت رساند، در سده نوزدهم به کمال رسید. در سالهای آغاز سده نوزدهم، لیتوگرافی با آثار هنرمندانی چون دلاکروا و دومیه رواج یافت- چاپ گران این فرایند را برای تهیه چاپهای سیاه و سفید از نقشههای برگههای نت و تصویر سازیهای جذاب یافتند. این چاپها سپس به شکل منفرد یا به صورت کتابهای صحافی شدهای فروخته شدند که متن آنها به روش برجسته چاپ شده بود.
هر چند چاپ برجسته فرایند انتخابی برای چاپ متن و گراوور سازیهای چوبی سیاه و سفید بود اما گرایش شدید به آن زمانی حاصل شد که این فرایند در چاپهای بیش از یک رنگ نیز وارد گردید. از سوی دیگر، لیتوگرافی به دلیل انطباق و تفکیکهای رنگ خود، که با سهولت نسبی و هزینه اندک انجام میشد، مطلوب واقع گردید.
در میانه سده نوزدهم، لیتوگرافی رنگی یا کرومولیتوگرافی با چاپهای لوکس و مجلل که در تهیه آنها تا سی و دو سنگ با رنگها و انگیزههای مختلف به کار رفته بود، بی نهایت رواج یافت. شاید چشمگیرترین نمونههای کرومولیتوگرافی پوسترهای تبلیغاتی یک و دو ورقی باشد که در نیمه دوم سده نوزدهم از روی سنگهای بزرگ لیتوگراف چاپ شدند.
از جمله معروفترین طراحان پوستر ژول شره، اوژن گراسه، تئوفیل استینلن، آلفونس موشا و هانری دو تولوزلوترک هنرمندان فرانسوی و پیشگامان عصر طلایی پوستر بودند.
فهرست مطالب
مقدمه 4
فصل اول. 7
بررسی شباهتها و ویژگیهای مشترک رشتههای هنری: 8
مختصری در باب کلمه هنر 8
فصل دوم 11
گرافیک سنتی و نوین. 12
تعریف هنر گرافیک.. 13
کتاب چاپی. 15
تصویرسازی (ایلوستراسیون) در اروپا و ایالات متحده 16
تصویرسازی در ایتالیا 18
تصویر سازی در هلند. 19
تصویرسازی در فرانسه 19
فصل سوم 23
بررسی کوتاه بر گرافیک پس از جنگ جهانی در اروپا 24
طراحی گرافیک در هلند. 25
طراحی گرافیک در فرانسه 25
طراحی گرافیک در انگلستان. 26
نگاهی به گرافیک امروز جهانم پس از دهه 80? 26
فصل چهارم 28
کلاسیسیسم. 29
منریسم. 30
باروک. 31
روکوکو. 32
نئوکلاسیسیسم. 33
رومانتی سیسم. 34
رئالیسم. 35
امپرهسیونیسم. 36
سمبولیسم و آرنوو. 38
کوبیسم. 38
فورتوریسم. 39
سبکدادا و سوررئالسیم. 40
کنستروکتیویسم. 41
آبسترهاکسپرهسیونیسم. 42
آبستره 42
اکسپرهسیونیسم. 43
فصل پنجم. 45
اکسپرسیونیسم. 46
تابلوی شب پر ستاره: 48
وانگوگ و زمان ما 53
اکسپرسیونیسم. 54
الگرهکو و وان گوگ.. 58
اکسپرسیونیسم و اخلاق. 58
ضوابط اکسپرسیوی. 66
سه تصلیب: استاد افسانه قدیس فرانسیس.. 72
اکسپرسیونیسم و داستان. 73
مجتمع فولاد خراسان
مجتمع فولاد خراسان |
![]() |
دسته بندی | اقتصاد |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 108 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 41 |
صنعت فولاد و میزان رشد تولید فولاد در مناطق مختلف جهان، آمار و ارقام جالبی در زمینة اهمیت صنعت فولاد در توسعه و گسترش اقتصادی و صنعتی کشورهادارد..
فولاد به عنوان یک صنعت پایهو مادر، نقش اساسی در پیشرفت و توسعه کشورها دارد . به دلیل همین اهمیت، طی چند سال اخیر، کشور چین که به سرعت در حال توسعه و گسترش صنایع خود ومطرح شدن به عنوان یک غول صنعتی است در سالهای 2002 و2003 ، با رشد سالیانه 20درصدی بیش از 40 میلیون تن در تولید فولاد
(نزدیک به چهار برابر کل تولید فولاد ایران) به ظرفیت تولید فولاد خود افزوده است.
طی همین مدت کشورهای در حال توسعه دیگر که از نظر منابع مواد اولیه . انرژی و نیروی انسانی و توانایی توسعه صنعت فولاد را دارند رشدی بین 3.5 تا 4 درصد داشته اند. ایران نیز جزو این کشورها است . تا سال 2010 تولید سالیانه چین به حدود 400 میلیون تن خواهد رسید و تولید بدون چین به حدود 900 میلیون تن خواهد رسید .
پس می توان نتیجه گرفت میزان تولید فولاد نشان دهنده ی رشد صنعتی و پیشرفت کشورها می باشد
فهرست مطالب
- مقدمه
2-تاریخچه فولاد
3-فولاد خراسان
4-صادرات محدود فولاد در جهان
6-دلایل کاهش رشد تولید فولاد در کشورهای صنعتی
7- بزرگترین وموفق ترین تولید کننده فولاد در ایران
8- آمار تولیدات فولاد خراسان
9-چالشهای فولاد
10- اطلاعات و شاخصهای فولاد جهان و ایران در سال 2006
11-جداول