دسته: کشاورزی
مقاله گندم+مقاله بررسی گندم+مقاله گندم+تحقیق گندم+تحقیق بررسی گندم+تحقیق گندم
مقاله گندم
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
مقاله گندم
مقدمه
حدود 60 درصد سطح مزارع جهان را غلات تشکیل می دهد که از این مقدار 33 درصد به کشت گندم اختصاس دارد. گندم اصلی ترین منبع کالری پروتئین انسان است و ویژگی مهم این گیاه، قابل کشت بودن آن در شرایط متنوع آب و هوایی است. در دنیای امروز، گندم نه تنها یک ماده غذایی اساسی و مهم است بلکه از لحاظ سیاسی نیز اهمیتی همپایه نفت و حتی برتر از آن دارد، در واقع باید گفت سلاح گندم از سلاح نظامی قدرتمندتر است (10، 11، 39 و 55).
جمعیت ایران با آهنگ رشد 8/2 درصد، بالغ بر 60 میلیون نفر در سال 1374 هجری شمسی بوده و پیش بینی می شود که با آهنگ رشد جمعیت فعلی، جمعیت کشور در سال 1358 به 85 میلیون نفر برسد، یعنی روزانه نزدیک به 5000 نفر و هر سال 8/1 میلیون نفر بر شمار جمعیت کشور افزوده شود (47). همچنین مصرف سرانه گندم در ایران 186 کیلوگرم و مصرف سرانه انسانی گندم 141 کیلوگرم می باشد. این در حالی است که میانگین مصرف سرانه و سرانه انسانی گندم در جهان به ترتیب 5/104 و 68 کیلوگرم است. بنابراین هر یک از مصارف سرانه و سرانه انسانی گندم در ایران، در حدود دو برابر مصارف جهانی می باشد (10).
روند رو بهن رشد جمعیت و بالا گرفتن مصارف سرانه وئ انسانی، موجب شده که هر سال میزان مصرف گندم زیادتر شده و در تحت شرایط تولید نسبتاً مساوی، پیوسته بر میزان واردات اضافه گردد، بطوریکه در مدت 12 سال 69- 1357 واردات گندم ایران از 3/1 میلیون تن به 5 میلیون تن در سال افزایش یافت، و رتبه ایران از نهمین وارد کننده عمده گندم در جهان به چهارمین وارد کننده تغییر پیدا کرد و حتی در طی چند سال اخیر، ایران جزو اولین وارد کنندگان گندم در جهان محسوب می شود (10).
بطور کلی به منظور افزایش تولید محصولات زراعی در واحد سطح، انجام عملیات به نژادی و به زراعی ضروری است، و هنگامی که این دو روش همراه با یکدیگر بکار گرفته شوند از ثمربخشی بیشتری برخوردار خواهند بود. از جمله عوامل به زراعی، بکارگیری تراکم مطلوب بوته در واحد سطح می باشد. اگر عملکرد دانه مورد نظر باشد، تراکم بوته مناسبی را باید بکار برد. چنانکه تراکم پائین باشد از پتانسیل تولید به نحو بهینه استفاده نمی گردد، و در فراتر از تراکم مطلوب نیز، مواد فتوسنتزی به جای اینکه صرف تولید دانه بیشتر شوند صرف رشد رویشی یا تنفس گیاه می گردند (21).
از صفات بارز غلات از جمله گندم، پنجه زنی می باشد. پنجه زنی در گندم، تحت کنترل ژنتیک و محیط است. یکی از عوامل مؤثر محیطی در پنجه زنی گندم، تراکم بوته در واحد سطح است، بطوریکه با افزایش تراکم بوته، از تعداد پنجه هـای بارور کاسته می شود، هر چند رقمی که بطور ژنتیکی از قدرت پنجه زنی بالایی برخوردار است در تراکمهای بالا نیز پنجه زنی بالایی خواهد داشت، ولی درصد کمی از این پنجه ها، بارور شده و به سنبله منتهی می شود و در این میان، پنجه های غیربارور، اتلاف انرژی شایان توجهی را به گیاه تحمیل می نمایند.
پنجه های زیاد گندم زمانی مفید شناخته می شوند که عوامل جوی مانند سرمای زمستان، تعدادی از ساقه های گندم را از بین برده باشد. در اینصورت، پنجه ها می توانند جای ساقه های از بین رفته را پرکنند. در چنین شرایط خاصی، باید به قدرت پنجه زدن گندم توجه کرد (39 و 55). ولی در شرایط عادی بالاخص شرایط آب و هوایی خوزستان، که گندم بصورت بهاره کشت می گردد، سودمندی صفت پنجه زنی در گندم، مشکوک به نظر می رسد. چونکه تمام پنجه ها تا مرحله گلدهی پیش نمی روند و بعضی از آنها، قبل از گلدهی تلف شده و عده دیگری از آنها نیز ممکن است سنبله های تکامل نیافته ای تولید کنند که دربرگیرنده دانه ای نباشد.
ارقام گندم معرفی شده برای استان خوزستان، با توجه به اینکه عمدتاً از تیپ گندمهای مکزیکی هستند قدرت پنجه زنی بالایی دارند، و با وجود شرایط زودرسی نامطلوب در استان خوزستان، به نظر می رسد پنجه ها نه تنها نمی توانند رشد و نمو خود را تکمیل کنند بلکه مواد فتوسنتزی گیاه را نیز به هدر داده و با سایه اندازی و دیگر انواع رقابت، باعث کاهش عملکرد دانه گندم می شوند. باید به این مشکل عنایت داشت که مزارع بیشتر نقاط خوزستان، همگی یک نقطه ضفع مشترک دارند و آن اینکه، تراکم سنبله بارور در واحد سطح، غالباً زیر تراکم قابل قبول است. توجه به این نکته الزامی است که برای افزایش تعداد سنبله بارور در واحد سطح و رسیدن به تراکم سنبله مطلوب، از این نظر که این سنبله ها به چه نسبتی از ساقه های اصلی و پنجه ها تأمین شوند تفاوت فاحشی وجود دارد.
با توجه به مطالب ذکر شده و تأثیر تراکم بوته بر میزان پنجه زنی و نقشی که هر دو مورد بر عملکرد گندم دارند، اهداف این تحقیق بطور کلی عبارتند از:
- بررسی برخی شاخص های رشد در ارقام و تراکمهای مختلف گندم.
- بررسی روند تغییرات پنجه زنی در ارقام و تراکمهای مختلف گندم.
- مطالعه تأثیر رقم و تراکم بوته بر میزان عملکردهای بیولوژیکی، دانه و کاه و اجزاء عملکرد.
- تعیین ماده خشکی که در اثر حذف پنجه ها به گیاه تحمیل می شود.
- بررسی و مقایسه صفات و عملکردهای بیولوژیکی، اقتصادی و همچنین اجزاء عملکرد در ساقه اصلی و هر یک از پنجه ها در ارقام و تراکمهای مختلف بوته گندم.
- بررسی سودمندی یا عدم سودمندی صفت پنجه زنی گندم در شرایط آب و هوایی اهواز.
فصل اول
کلیات
1-1- اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم
گندم از سازگارترین گیاهان زراعی محسوب شده و در محدوده وسیعی از شرایط آب و هوایی در نقاط مختلف دنیا کشت می شود. کشت گندم در درجه اول به منظور تغذیه انسان و در درجه بعدی برای تغذیه دام و مصارف صنعتی است. گندم منبع اصلی غذای انسان بوده و با پائین رفتن سطح زندگی، میزان اتکا به آن افزایش می یابد. در ایران متوسط سهم گندم در تأمین کل انرژی مورد نیاز، حدود 40 درصد است. بطور خلاصه می توان گفت که گندم، مستقیماً با تغذیه و اقتصاد جهانی رابطه دارد و بیش از 35 درصد از جمعیت جهان، از لحاظ تغذیه ای به گندم وابسته اند. از نظر تهیه نان و ارزش نانوایی، آرد هیچ یک از غلات به پای آرد گندم نمی رسد. اگر چه گندم را به عنوان یک منبع غذایی نشاسته ای در نظر می گیرند ولی محتوای سایر مواد غذایی با ارزش، مثل پروتئین ها، مواد معدنی و ویتامین ها نیز می باشد (11، 43 و 55).
2-1- تولید گندم
1-2-1- سطح زیر کشت و تولید گندم در ایران
بر اساس آمار وزرات کشاورزی، در سال زراعی 76-1375، اراضی تحت کشت گندم در ایران 6299018 هکتار بوده که در این میان 2269899 هکتار به گندم آبی (36 درصد) و 4029119 هکتار (64 درصد) به گندم دیم اختصاص داشته است. در این سال، میزان تولید کل گندم 10042716 تن بوده که سهم تولید گندم آبی 7140948 تن (1/77 درصد) و گندم دیم 2903768 تن (9/28 درصد) بوده است. بنابراین در سال زراعی 76-75 میانگین عملکرد گندم آبی و دیم به ترتیب 3145 و 720 کیلوگرم در هکتار است (2).
2-2-1- سطح زیر کشت و تولید گندم در خوزستان
بر اساس آمار وزارت کشاورزی، در سال زراعی 76-1375 اراضی تحت کشت گندم استان خوزستان 546745 هکتار بوده که در این میان 261518 هکتار (8/47 درصد) به گندم آبی و 285277 هکتار (2/52 درصد) به گندم دیم اختصاص داشته است. در این سال، میزان تولید کل گندم خوزستان 965798 تن بوده که سهم گندم آبی 833517 تن (3/86 درصد) و گندم دیم 132281 تن (7/13 درصد) بوده است. بنابراین در سال زراعی 76-75 میانگین عملکرد گندم در خوزستان 5/1766 کیلوگرم در هکتار می باشد. همچنین میانگین عملکرد گندم آبی و دیم به ترتیب 2/3187 و 7/463 کیلوگرم در هکتار است. در سال زراعی 77-1376 از 270763 هکتار مزارع طرح محوری گندم در استان خوزستان 8/46 درصد به صورت مکانیزه کامل و 2/53 درصد به صورت نیمه مکانیزه بوده است (58).
3-1- طبقه بندی و منشأ ژنتیکی گندم
گندم از رده تک لپه ای، طایفه تریتیسه، زیر طایفه تریتیسینه، خانواده گرامینه و جنس تریتیکوم می باشد. واویلف دانشمند روسی، گندم را بر اساس خصوصیات ژنتیکی به سه دسته دیپلوئید (14= n2)، تتراپلوئید (28= n2) و هگزاپلوئید (42= n2) تقسیم بندی کرد. گندم نان جزو گندمهای هگزاپلوئید است. دو محقق بنام کیهارا و ساکس، دو رگه های بین این گروهها را تجزیه نموده و بر اساس نتایج حاصله، فرمولهای ژنومی دیپلوئید (ژنوم AA)، تتراپلوئید (ژنوم AABB) و هگزاپلوئید (ژنوم AABBDD) را مشخص و معرفی نمودند (51).
4-1- مرفولوژی گندم
1-4-1 ریشه
سیستم ریشه ای گندم از نوع افشان است. سیستم ریشه ای در گندم شامل ریشه های بذری و ریشه های نابجا می باشد. در گندم ریشه های بذری (ریشه های اولیه) همراه با ریشه چه از محل گره اول (گره لپه ای) و گره دوم (گره کلئوپتیلی) در محل محور جنین دانه ظاهر می شوند. گره اول و دوم در داخل دانه باقی می مانند و به همین جهت ریشه های بوجود آمده از این گره ها را ریشه های بذری می نامند و خروج از خاک نیز حاصل طویل شدن میانگره دوم اسـت. ریـشه های بـذری در گنـدم شامل ریشه چه و 7-1 عدد ریشه خارج شده از ایـن دو گره می باشنـد. ریشه هـای نابجـا که بنـام ریـشه های گره ای، تاجی، ثانویه، اصلی، دائمی، یقه ای یا طوقه ای هم شناخـته می شوند دقیقاً در زیر سطح خـاک و از محـل گره هـای تحتانی سـاقه گنـدم خـارج می شوند. در گندم، در زیر سطح خاک، چند گره بدون رشد میانگره وجود دارد که یقه یا طوقه را تشکیل می دهند و سبب ایجاد حلقه های پیاپی ریشه های نابجا می شوند و به همین جهت نیز ریشه های طوقی نام گرفته اند (21 و 55).
در ابتدای رشد، ریشه های بذری دارای اهمیت زیادی هستند، ولی با افزایش ریشه های دائمی، بتدریج از اهمیت آنها کاسته شده و نقش ریشه های دائمی افزایش می یابد، هر چند که فعالیت خود را تا مرحله رسیدن محصول به صورتی بسیار ضعیف ادامه می دهند. اولین جفت ریشه دائمی از اولین گره ساقه اصلی، دومین جفت ریشه دائمی از دومین گره ساقه اصلی و ... ایجاد می شود. ریشه های دائمی حدوداً 5-4 هفته بعد از رویش گندم ظاهر می شوند. در مقایسه با ریشه های بذری، ریشه های اصلی طویلتر، ضخیم تر، فعالتر، و شادابتر (1، 21 و 55).
2-4-1- ساقه
ساقه در گندم، راست، استوانه ای شکل، بدون انشعاب، معمولاً دارای گره های توپر و میانگره های توخالی است که این ساختمان ساقه، سوفار نام دارد. حالت توخالی و استوانه ای بودن و وجود دستجاب آوندی در ساقه گندم، علاوه بر اینکه موجب استحام ساقه شده و آنرا در مقابل ورس مقاوم می نماید، همچنین موجب صرفه جویی در انرژی گیاه و اختصاص هر چه کمتر ماده خشک به عملکرد غیراقتصادی می شود (11 و 55).
طول ساقه تحت تأثیر عوامل ژنتیکی و محیطی است. طول ساقه بستگی زیادی به طول میانگره ها، تعداد میانگره ها و شرایط محیطی مثل نور، رطوبت، ازت و دما دارد. در گندمهای پاکوتاه ارتفاع ساقه 60-50 سانتی متر و در ارقام پابلند تا 150-140 سانتی متر متغیر است. طویل شدن ساقه با طویل شدن 6-5 میانگره فوقانی انجام می گیرد. اولین میانگره که شروع به طویل شدن می کند میانگره پائینی است که بر روی گره انشعاب وجود دارد، و اندکی بعد از آن به ترتیب دومین و سومین میانگره شروع به طویل شدن می کنند. طول میانگره از پائین به طرف بالا افزایش می یابد بطوریکه پائین ترین میانگره از همه کوتاهتر ولی دارای دیواره ضخیم، و بالاترین میانگره (پایک) از بقیه طویلتر است (55).
3-4-1- پنجه
در گندم حدود 4-3 هفته بعد از جوانه زنی، ساقه های فرعی یا پنجه ها، از طوقه ظاهر می گردند و مرحله ای که در آن پنجه ها تشکیل می گردند را مرحله پنجـه زنی می نامند. پنجه ها در حقیقت انشعاب ساقه از محل گره های طوقه ای می باشند. بنابراین طوقه که در منطقه بین بخش هوایی و زیرزمینی می باشد از تعدادی گره تشکیل شده که نقش های حیاتی متعددی از جمله تشکیل ریشه های اصلی و پنجه ها، ذخیره مواد غذایی و همچنین رویش دوباره به عهده دارد. پنجه ها در یک گیاه، بطور متوالی و به ترتیب، اول، دوم، سوم و ... بوجود می آیند. بیشترین پنجه ها در مرحله پنجه زنی تشکیل می شوند. در مرحله ساقه رفتن نیز پنجه زنی متوقف می گردد. قدرت پنجه زنی در گندم بستگی به عوامل متعددی مثل ژنوتیپ و عوامل محیطی نظیر تراکم، نور، تاریخ کاشت، درجه حرارت و ... دارد (55).
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: پژوهش های دانشگاهی
طراحی و ساخت سیستم تشخیص رنگ گویا جهت نابینایان+سیستم تشخیص رنگ گویا+سیستم تشخیص رنگ+طراحی سیستم تشخیص رنگ
طراحی و ساخت سیستم تشخیص رنگ گویا جهت نابینایان
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
طراحی و ساخت سیستم تشخیص رنگ گویا جهت نابینایان
چکیده:
بر طبق آمار موسسه بین المللی نابینایان، ضعف یا عدم بینایی یکی از متداول ترین ناتوانایی ها در سطح جهان است. افراد نابینا نیز مانند همة انسانها به اطلاعات نیازمندند و یکی از مهمترین اطلاعات مورد نیاز آنها درک آنان از رنگها و نیازشان به دانستن تمایز بین اشیا و لوازم بر مبنای رنگشان است. در این پروژه سعی شده ابزاری ارائه کردد که بوسیلة آن بتوان رنگها را شناسایی و با یک سیستم صوتی و از طریق شنوایی به اطلاع فرد نابینا رساند. این سیستم به صورت کوچک و قابل حمل و با قیمت تمام شدة مناسب می تواند به کمک افراد نابینا برآید. ساختار کلی این ابزار شامل سخت افزار آشکارسازی رنگ با کمک فیلترهای رنگی، سیستم کدینگ جهت ارسال کد آدرس رنگ آشکار شده و نهایتاً یک سیستم صوتی شامل یک IC تولید صورت و یک بلندگو می باشد. نتایج تستهای انجام شده نشاندهندة دقت مناسب سیستم گویای رنگ جهت کاربرد مورد نظر است.
تکنیک به کار رفته در دریافت کننده رنگ ها:
راههای زیادی برای دریافت نور از یک سطح وجود دراد. تعدادی از این تکنیک ها را در زیر می آوریم:
1- monolithic photo diode with light source and litter
نور از یک سطح گداهته ساطع شده و سپس منعکس می شود. فوتودیودها نور گذرنده از فیلترهیا رنگی را دریافت کرده و به ولتاژ در خروجی تبدیل می کند. با افزایش شدت نور به صورت خطی افزایش می یابد. به ازای شدت های نور متفاوت ولتاژ خروجی متفاوت خواهد بود و بر همین اساس رنگهای آشکار شده تشخیص داده می شوند.
2- Spectral Radioneter
انرژی نور را در ردیف طول موجهای طیف نور مرئی اندازه می گیرد.
3- Digital camera
یکی دیگر از راههای آشکارسازی رنگ، تنظیم یک دوربین روی سطح و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافت شده است. این یک راه بسیار دقیق با امکان تشخیص رنج وسیعی از رنگها می باشد، و همچنین بسیار گران
4- LDR with colour litters:
سه فیلتر رنگی را در مقابل یه مقاومت نوری قرار می دهند. فیلترها فوتوریجسترها را می پوشانند. بنابراین وقتی نور از سطح به رجیستر خط می رسد ابتدا از فیلترها عبور می کند که قرمز، سبز و آبی خواهد بود.
تکنیک های به کار رفته در پروژه:
از میان تکنیکهای مختلفی که در بالا بحث شد، تکنیکی که در آن از مقاومت های نوری به همراه فیلترهای رنگی استفاده می شود، در این پروژه به کار رفت. اگرچه روشهای برای آشکارسازی رنگ مناسبل اند ولی بسیار گران قیمت و پیچیده اند. این محصول بایستی بسیار کوچک و قابل حمل باشد.
خروجی این سیستم همچنین باید نامرئی باشد. بدلیل استفاده نابینایان از آن، این تکنیک انتخابی در این پروژه بدلیل سهولت کاربرد و قیمت پایین به کار رفت.
ابزار و وسایل متنوعی برای سنجش رنگ وجود دارد. به طور کلی می توان آنها را در سه گروه زیر دسته بندی کرد:
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: پژوهش ها
مقاله سنبل Hyacinthus+مقاله بررسی سنبل Hyacinthus+بررسی سنبل Hyacinthus+مقاله سنبل Hyacinthus+پژوهش سنبل
مقاله سنبل Hyacinthus
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
مقاله سنبل Hyacinthus
قسمتی از متن:
سنبل گیاهی است به رنگهای متنوع و گل های نسبتاً فراوان که همزمان با شروع فصل بهار دیده میشود. نام جنس این گیاه Hyacinthus است. سنبل گیاهی پیازی و پات پلنت Pot plant است و کمتر از آن به عنوان گل شاخه بریده استفاده میشود، بلکه بیشتر مصرف آن بصورت گیاه گلدانی است.
معمولاً پیازهای نیمه مقاوم به سرمای این گیاه را پیش رس میکنند تا در عید نوروز از گل آنها استفاده کنند. پیازهای سنبل را در محیطی با خاک سبک و غنی از مواد غذایی کشت میکنند. اما برای کاشت این پیازها باید دو نکته را مورد توجه قرار داد :
1)3 تا 4 سانتیمتر از انتهای پیازها خارج از خاک قرار گیرد. همه طول پیاز را در داخل خاک قرار ندهید؛
2) بعد از کاشت پیاز ابتدا مدتی در حرارت پایین باشد، تا حجم مناسب و لازم ریشه در روی پیازها تشکیل شود. سپس این پیازها را به مکان گرم با درجه حرارت حدود 15 درجه انتقال دهید تا رشد اندامهای هوایی آغاز شود. چنانچه نحوه تشکیل ریشه بخوبی انجام نگیرد استقرار گیاه در خاک و رشد و نمو بعدی گیاه با موفقیت همراه نخواهد بود.
برای به گل رفتن و دوام گلهای سنبل، قبل از کاشت باید پیازها تیمار حرارتی شوند. سنبلهای کاملاً درشت قبل از برداشت برای مدتی در دمای 15 درجه سانتیگراد، سپس حداقل به مدت 6 هفته در دمای 9 درجه سانتیگراد نگهداری شوند و بعد از آن برای کاشت گیاه شرایط و مواردی را که قبلاً گفته شد را به همان ترتیب اجرا کنید تا یک سنبل پر گل داشته باشید.
تکثیر سنبل بوسیله پیازچههای محدود و کم آن صورت میگیرد. معمولاً برای افزایش تعداد پیازچهها در سطح قاعده پیاز خراشهای مثلثی شکل و یا خراشهایی بصورت صلیب ایجاد کنید. بدین سان محلهای خراش داده شده باعث تحریک به پیازشدگی پیاز میشوند. اما بطور معمول تعداد پیازچههای بدست آمده از پیازهای متوسط و معمولی سنبل فقط بین 3 تا 5 پیازچه است، به همین دلیل تکثیر سنبل با محدودیت همراه است.
روش دیگر تکثیر سنبل استفاده از بذرکاری است. برای به گل رفتن بذر پیازهای سنبل زمان طولانی لازم است. همچنین کشت سلولی سنبل یا Tissue culture هم روش مناسب دیگری برای تکثیر آن است.
گل سنبل
Hyacinthus Orientalis
سنبل گیاهی است که از زمانهای قدیم کاشتن آن متداول بوده است .
این گیاه از خانواده سوسنیها و پیازی ، به بلندی 15 تا20 سانتیمتر و گل های زودرس آن بشکل خوشه انتهای ساقه گوشتی معمولا از نیمه اسفند تا فروردین باز میشود و به رنگهای سفید ، قرمز ، آبی ، بنفش ، صورتی و زرد و غیره است .
این گیاه را در آپارتمان می توان درون پیت ، ماسه و یا آب پرورش داد .
برای نگهداری آن در آب به گلدانهای مخصوصی نیاز دارد که دارای دهانه ای گشاد و گلوگاهی باریک باشند ، بقسمی که آب ریشه ها را فرا گرفته و مماس با انتهای پیاز گل باشد.
سنبل ، در تاریکی مطلق ریشه تولید میکند .
بنابراین بهتر است بدین منظور پیاز را در قفسه آشپزخانه گذارده و حرارتی معادل 9 - 11 درجه سانتیگراد برای آن فراهم نمود .
پیازهائیکه در شن خوابانده شده اند را لازم است با گلدان در نقطه ای از باغچه که از خطر یخبندان محفوظ باشد دفن نمود .
برای اینکه بیرون آوردن گلدان از خاک در زمستان آسان شود می توان قبلا پوششی اطراف گلدان قرار داد .
زمانی سنبل را به روشنائی آورید که جوانه ها آنقدر برجسته شده باشند که بشود آنها را با دست لمس کرد .
هیچگاه گیاه را در مکانی که خیلی گرم باشد قرار ندهید .
هرچه می توانید بر روی برگها آب بپاشید تا شادابی خود را حفظ کنند .
برای نگهداری سنبل در منزل پیازهای پرورش یافته مخصوص مورد نیاز است که معمولا پس از یکبار گل دادن غیر قابل استفاده میشوند مگر اینکه در خاک مناسبی رشد کرده باشند که در این صورت هم ممکن است پیازچه ها دوسال طول بکشد تا گل بدهند .
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: کشاورزی
مقاله عوامل موثردرتوسعه کشاورزی+عوامل موثردرتوسعه کشاورزی+مقاله عوامل توسعه کشاورزی+بررسی عوامل توسعه کشاورزی
مقاله عوامل موثردرتوسعه کشاورزی
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
مقاله عوامل موثردرتوسعه کشاورزی
قسمتی از متن:
اگر چه سیستم بانکی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به اعطاء تسهیلات در بخش سلف ، خرید دام و ... بطور عام نموده اند لاکن از ابتدا بدلیل عدم برنامه ریزی مشخص در این حوزه ها ، اکثر تسهیلات دریافتی صرف هزینه های جاری کشاورزان و یا سایر هزینه های غیر بخش کشاورزی شده است و در این ارتباط نیاز به بهبود و اصلاح سیستم اعتباری بشرح ذیل می باشد:
1- پرداخت اعتبارات بایستی هماهنگ با تقویم زراعی منطقه صورت گیرد.
2- کنترل و نظارت دقیق بر تخصص اعتبارات ضروری است تا اعتبارات تخصص یافته جهت کارآیی و گسترش فعالیت تولیدی مورد استفاده قرار گیرد.
3- برقراری یک نظام هماهنگ اعتباری بطوریکه اعتبارات بخش کشاورزی از یک کانال مشخص مدیریت توزیع شود.
4- اختصاص منابع لازم از طریق بودجه عمومی کشور بصورت سالانه در جهت تامین منابع مالی بخش کشاورزی
5- انعقاد قراردادهای بانکی در جهت اجرای پروژه های زیربنایی بخش کشاورزی چنانچه زمینه استفادهخ بهینه از عوامل تولید فراهم نباشد اعتبارات بانکی به تنهایی نمی تواند اهداف توسعه کشاورزی را تحقق بخشد و افزایش کمی آن بایستی توام با رفع مشکلات ساختاری این بخش صورت گیرد.
از مهمترین مشکلات بخش کشاورزی در مقایسه با سایر بخشهای اقتصادی می توان به :
- فصلی بودن تولیدات کشاورزی و فاصله زمانی بین پرداخت ها و دریافت ها( فروش محصولات )
- فساد پذیری محصولات کشاورزی و عدم امکان ذخیره سازی طولانی مدت برای آن - وجود درصد زیادی از واحدهای بهره بردار کوچک و عدم توان مالی کافی این واحدها جهت بکارگیری ماشین آلات و سیستم های آبیاری با تکنولوژی مدرن
- بالا بودن هزینه تامین منابع مالی از طریق بازار غیر متشکل پولی
- پایین بودن میزان سودآوری در این بخش در مقایسه با سایر بخشها
- فقدان اسناد مالکیت زراعی در جهت تامین وثایق تسهیلات بانکی انجام یکی از ضروری ترین برنامه هایی که جهت توسعه و رونق بخش کشاورزی باید صورت گیرد تجاری کردن فعالیت های مرتبط با این بخش است.
امروزه با ابزارهای سنتی در نظام تجارت جهانی نمی توان جایگاه مناسب و قابل قبولی راکسب کرده با توجه به تنوع آب و هوایی و اقلیمی در کشور و توان بالا در تولید انواع محصولات زراعی و باغی زمینه و امکان صدور بسیاری از محصولات نظیر کنسانترهای میوه ، موادغذایی بسته بندی شده ، گیاهان دارویی ، گل وگیاه ، خشکبار و
وجود دارد اما بدلیل عدم وجود مناسبات مدرن ، اندیشه های نو و پیوند کارا بین بخش تولید ، توزیع و بازار محصولات کشاورزی همواره نظام تجاری بخش کشاورزی دستخوش رفتارهای و سلیقه ای قرار گرفته است و چه بسا فقدان برنامه های مدون و سازمان یافته در عرصه تجارت محصولات کشاورزی صدور اکثر محصولات بصورت مواد خام انجام می گیرد و در این زمینه نیاز به ارتقاء سطح کیفیت محصولات ، بسته بندی مناسب ، شبکه حمل و نقل سریع ، برخورداری از استانداردهای بین المللی و همچنین تبلیغات در عرصه جهانی است که در این صورت می توان به رشد مداوم محصولات کشاورزی به شکل خام و فرآوری شده و در پی آن افزایش سطح اشتغال ، سرمایه گذاری و ظرفیت تولید در بخش کشاورزی و کل اقتصاد امید داشت.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
دسته: کشاورزی
پایان نامه اثر تغییر اقلیم بر تولید کشاورزی+پایان نامه اثر تغییر اقلیم+اثر تغییر اقلیم بر تولید کشاورزی+
پایان نامه اثر تغییر اقلیم بر تولید کشاورزی
قیمت فایل فقط 6,000 تومان
پایان نامه اثر تغییر اقلیم بر تولید کشاورزی
مقدمه :
در اولین گزارش ارزیابی مجمع بین دول تغییر اقلیم ( IPCC ) که توسط سازمان هواشناسی جهانی و برنامه محیطی سازمان ملل متحد برگزار گردید ( دسامبر 1995 ) نتیجه گیری شد که : « کنار هم گذاشتن شواهد موجود حاکی از تأثیر چشمگیر انسان بر اقلیم جهانی است » هر گونه تغییر در شرایط اقلیمی بر سیستم های تولید کشاورزی جهان نیز تأثیر خواهد گذاشت . تا کنون پیش بینی های سازمان خوار و بار جهانی ( FAO )اثرات بالقوه تأثیرات اقلیمی ناشی از فعالیتهای بشر را چه در مقیاس جهانی و چه در مقیاس منطقه ای مورد توجه قرار نداده است . در واقع تمرکز این اطلاعات بر افزایش جمعیت جهان ، نیازهای اساسی این جمعیت ، ضرورت افزایش رفاه عمومی و تقاضای آینده برای منابع طبیعی ، بویژه زمین و آب بوده است تا غذا ، الیاف ، خوراک دام ، فرآورده های جنگلی و فضای زندگی مورد نیاز این جمعیت فراهم گردد . هر چند در مورد افزایش جمعیت و تأثیر آن بر پوشش و کاربری زمین ها تردیدی وجود ندارد در پیش بینی برای سال 2010 و بعد از آن لازم است که تغییر شرایط اقلیمی کشاورزی به دلیل افزایش اثرات گلخانه ای ( شامل افزایش درجه حرارت ، دی اکسید کربن و مشتقات نیتروژن ) نیز به طور جدی مورد توجه قرار گیرد زیرا پی آمدهای ناشی از آنها بیش از کلیه ی تغییرات اقلیمی مشاهده شده در طی چند هزار سال گذشته بوده است .
با حمایت های مالی برنامه محیطی سازمان ملل متحد ( UNEP ) در دفتر مرکزی ( FAO ) در رم سازمان مشاوره ای تأسیس شده است که اثرات مستقیم و غیر مستقیم این تغییرات اقلیمی بر تولیدات کشاورزی را در مقیاس منطقه ای مطالعه می کند . در این بررسی ها کشاورزی در معنای وسیع خود تعریف شده و تولید گیاهان زراعی ، دامپروری ، جنگلداری و شیلات را در بر می گیرد .
البته دلایل مختلف ، فعالیت این گروه مشاوره و انتشارات مربوط به آن بر تأثیر تغییر شرایط اقلیمی بر رشد گیاهان زراعی یک ساله و چند ساله و فرآنیدهای فیزیولوژیکی آنها متمرکز شده است . در این راستا تلاش گروه مشاوره مطالعه ی تعادل بین اثرات منفی پیش بینی شده تغییرات اقلیمی در اکوسیستمهای طبیعی و مدیریت شده و جنبه های مثبت درجه حرارت بالا ، افزایش غلظت CO2 و بهبود کارآیی مصرف آب در تولید گیاهان است .
برآوردهای جدید ( IPCC ) در سال 1995 مقادیر کمتری هستند ( افزایش درجه حرارت بین 5/3-1 درجه سانتیگراد و افزایش سطح آب دریاها بین 50-15 سانتی متر ) . همین وضعیت در مورد اندازه گیری ها و داده های آزمایشی مربوط به مطالعه افزایش غلظت CO2اتمسفر بر رشد گیاهان و شرایط خاک نیز وجود دارد .
فصل اول :
* تغییرات اقلیم و تنگناهای کشاورزی
امروزه بررسی تغییرات اقلیم یک موضوع تمام عیار جهانی است . شواهد موجود حاکی از آن است که امروزه فعالیت های انسان می تواند اقلیم را که یکی از اجزای اصلی محیط می باشد تحت تأثیر قرار دهد . و اقلیم نیز به نوبه خود بر کشاورزی ، منابع غذایی انسان و دام ها تأثیر می گذارد . در مطالعات اثر تغییر اقلیم نه تنها باید اقلیم مورد مطالعه قرار گیرد ، بلکه اثر آن بر جوامع انسانی ، روند تکامل کشاورزی و فشارهای حاصله نیز باید در نظر گرفته شود . گردهمایی تخصصی بررسی اثر تغییر هیدرولوژی – پدولوژی و فرآیندهای گیاهی بر تولیدات کشاورزی و با تأکید بر مکانیزم های مربوطه از 10-7 دسامبر 1993 در دفتر FAO در رم تشکیل شد .
دددر این جا ضمن بررسی جنبه های تکنیکی کشاورزی اهداف مهم FAO نیز ارائه می شود .
دسته: پژوهش
آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7+آموزش محیط گرافیکی+محیط گرافیکی در توربو پاسکال+اموزش توربو پاسکال 7+
آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7
قیمت فایل فقط 1,000 تومان
آموزش محیط گرافیکی در توربو پاسکال 7
برای برنامه نویسی در محیط گرافیکی نیاز به مقدماتی برای ورود به محیط گرافیک است . اولین خط هر برنامه گرافیکی بعد از دستور Program ، فرمان زیر است :
Uses graph ;
با استفاده از دستور uses برنامه شما می تواند از پیمانه ها و ثوابت توربو پاسکال استفاده کند . این ثوابت و پیمانه ها در فایلی که یک unit نامیده می شود جای می گیرند . کدی که در حالت گرافیکی توسط کامپیوتر تولید می شود ، به نوع کامپیوتر بستگی دارد . بنابراین نوع سخت افزار گرافیکی که در اختیار سیستم است باید به توربو پاسکال اعلام شود . برای این کار از دو متغیر Driver و Mode بصورت زیر استفاده می شود :
Var
Driver , Mode : Integer ;
محتوای این دو متغیر نوع سخت افزارهای گرافیکی سیستم را مشخص می کند . برای تعیین حالت گرافیکی از دستور زیر استفاده می شود :
InitGraph (Driver, Mode, ‘…….’) ;
رویه InitGraph سیستم گرافیکی شما را بررسی کرده و سپس در متغیرهای Driver و Mode مقادیر مناسب را قرار می دهد . پارامتر رشته ای ‘……’ شاخه ای را مشخص می کند که در آن نرم افزار کنترل سیستم گرافیکی شما وجود دارد . رشته ای که بدون کاراکتر است ‘ ‘ به این معناست که این نرم افزار در شاخه جاری قرار دارد .
این نرم افزار همواره در شاخه BGI قرار دارد و معمولا" در محلی است که برنامه توربو پاسکال نصب شده است . بنابراین باید آدرس شاخه BGI را بجای این رشته بنویسیم . برای انعطاف پذیر شدن برنامه و قابلیت اجرای آن روی سیستم های مختلف معمولا" یک نسخه از شاخه BGI را در شاخه ای که برنامه در آن قرار دارد ، کپی می کنیم .
صفحه نمایشی که مانند یک صفحه مختصات است :
در برنامه نویسی گرافیکی موقعیت هر خط یا هر شکلی را که روی صفحه نمایش رسم می کنید ، باید کنترل کنید . صفحه نمایش را در محیط گرافیکی بصورت مختصات X-Y تعدادی نقطه می توان در نظر گرفت . در اکثر نمایشگرها ابعاد متداول عبارتند از : 200×320 ، 350×640 ، 480×640 . که معمولا" تعداد نقاط در محور X ها بیشتر است .
قیمت فایل فقط 1,000 تومان
دسته: کشاورزی
پایان نامه ایجاد یک هکتار باغ سیب درختی+طرح ایجاد یک هکتار باغ سیب+پایان نامه ایجاد باغ سیب درختی+ایجاد یک هکتار باغ
پایان نامه ایجاد یک هکتار باغ سیب درختی
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
پایان نامه ایجاد یک هکتار باغ سیب درختی
پیشگفتار:
درهر دوره از زمان کشاورزی به عنوان یکی از نیازهای مهم جامعه به شمار رفته است که در این بین بستگی به دوره زمان ? مناطق ( سرد سیر وگرمسیری ) کوهستانی یا غیر کوهستانی وحاصل خیزبودن یا نبودن زمین بستگی داشته که چه نوع محصولی در زمین مورد نظر کاشته وبرداشته شود . در قدیم با توجه به تجربه های سنتی از نسل به نسل برای بهتر شدن محصول استفاده می شده است که امروزه با توجه به پیشرفت علم و تجربه های اند یشمندان و استفاده از محصولات شیمیایی در جهت بهبود محصول تلا شهای بسیاری شده است که این تلاشها , تلاشهای مثمر ثمری بوده است
در بین شاخه های کشاورزی کشت هر محصول در جای خود و برای استفاده های گوناگون که از آن می شود ویژگی وارزشهای خاص خود را دارد . که در این بین با غداری هم یکی از مجموعه هایی است که امروزه با توجه به بودن امکانات کشاورزی از لحاظ وسایل وابزار و داروهای جلوگیری از بیماریهای درختی و . . . قابل استفاده به عنوان تجارت و پروژه ای برای هر چه بهتر شدن وضع مادی آنهایی که می خواهند در زمینه کشاورزی فعالیت داشته باشند .
در این پروژه بخشهایی همچون نحوه احداث باغ وشرایط نگهداری ونحوه بهره وری بهتر که در اصول با غداری حاکم است اشاره ای هر چند جزیی شده است . که بی شک گفته ها ونوشته های این اثر بدون نقص نخواهد بود که پیشاپیش خواستار بخشش وعفو بزرگوارانه شما می باشم .
در پایان از زحمات کلیه عزیزانی که من را در چاپ این اثر یاری نموده اند نهایت قدر دانی می نمایم .
همچنین از جناب آقای منصور امامداد استاد بزرگوار – زحمتکش وصبور دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول که بنده را در ارائه این مقاله یاری نموده اند تشکر وقدردانی می نمایم .
تعریف باغداری
باغداری یکی از شاخه های کشاورزی می باشد که به دو نوع سنتی و مکانیزه ( به روز ) احداث می شود در باغداری باید به شرایط آب وهوایی , خاک و محصول هایی مشابهه مورد نظر که در آن منطقه وجود دارند توجه و وقت نمود مثلاُ برای نمونه احداث باغ مرکبات را در منطقه ای سردسیر مثل ارومیه را می توان شروع نمود . که جواب مسلما” منفی است . چرا ؟
در باغداری آیا تجربیات ما کافی است یا باید از تجربه ای مهندسین و کار دانان در این عرصه کمک گرفت چون باغداری مساوی است با صرف هزینه + وقت .
که با به هدر رفتن محصول دو ضربه بزرگ یعنی وقت وپول را از دست خواهیم داد . پس باید با وسواس ودقت بیشتری درشروع برای احداث , نگهداری و پرورش محصول نمود .
احداث و باغداری سیب هم یکی از دیگر انواع باغداری میوه ها می باشد . که این محصول با توجه به شرایط میوه باید در مناطق سرد سیر باشد .
امروزه , سیب به عنوان یک میوه مهم در امر غذایی کشورها محسوب می شود که قسمتی از آن به صورت روز مره ( میوه ) وقسمتی از آن به صورت کنساتره ( آب میوه ) – سرکه – مربا و مواد غذایی در کارخانجات بسته بندی و در دسترس قرار می گیرد .
سرما هنگام گل دهی
یک مشکل کلی , سرمای دیر هنگام است که موجب نا بودی ساختار خارجی ظریف گل می شود . بهتر است برای فیلتر سازی هوا درختان در زمینهای شیبدار کاشته شوند اما شیب نباید رو به جنوب باشد ( در نیمکره شمالی ) چون این کار موجب گل دادن زود رس درخت ودر نتیجه افزایش آسیب
آن در برابر سرما خواهد شد . اگر سرما زیاد جدی نباشد می توان صبح قبل از تابش خورشید روی شکوفه ها روی درخت آب پاشید با این کار امکان نجات شکوفه ها وجود دارد .
آسیبهای ناشی از سرما را می توان 24 ساعت پس از سرما تخمین زد . اگر مادگی گیاه به سمت عقب بر گشته بود نشان دهنده از بین رفتن گل و عدم تولید میوه خواهد بود .
وجود منبع آب در نزدیکی محل پرورش سیب تا خیر گرمای بهار می شود که نتیجه این مزیت به تاخیر افتادن شکوفایی تا زمان به حداقل رسیدن احتمال سرما می گردد . مناطقی از آمریکا مثل ساحل شرقی دریاچه میشیگان بود ساحل جنوبی دریاچه انتاریو و اطراف برخی در یاچه های کوچکتر که این تا خیر کنند گی آب به همراه خاک مناسب و خوب زهکشی شده وجود دارد پرورش سیب را در این نواحی ممکن ساخته است . پرورش دهندگان خانگی سیب احتمالا”امکان استفاده از منبع آب را ندارند اما آنها می توانند از شیبهای رو به شمال یا سایر ویژگیهای جغرافیایی برای تاخیر اندازی شکوفایی در بهار استفاده کنند . درختان سیب یا هر میوه دیگر که در آمریکا در شیبهای رو به جنوب کاشته شوند خیلی زود شکوفه داده ودر سرمای بهار بسیار آسیب پذیر خواهند بود .
هرس: درختان سیب هر دو سال بار دهی هرس می شوند اگر میوه را در مواقعی که درخت محصول زیادی دارد هرس نکند موجب کاهش گل دهی در سال بعد خواهد شد هرس خوب حتی خارج از زمان آن , به برداشت محصول قابل توجه در هر سال کمک می کند
کاستن از بار درخت
درختان سیب هر سال مستعد بار دهی است . اگر میوه را در مواقعیکه درخت محصول زیادی دارد , بار آن را کم نکنند موجب کاهش گل دهی در سال بعد خواهد شد . کم کردن از بار درخت حتی خارج از زمان آن , به برداشت محصول قابل توجه در هر سال کمک می کند .
آفات
درختان سیب در مقابل تعداد بیماریهای قارچی و باکتریایی وآفات حشر های آسیب پذیر هستند . تقریبا”در تمامی باغات میوه برنامه های فعال سمپاشی برای حفظ کیفیت خوب میوه ها , سلامتی درخت و محصول زیادی انجام می شود .یکی از جریانات در حال انجام در مدیریت باغها , استفاده از IPM یا کنترل یکپارچه آفات است که سمپاشیهای غیر ضروری را هنگام عدم وجود آفت یا هنگام کنترل طبیعی آنها را کاهش می دهد .
سمپاشی برای آفات حشره ای نباید زمان شکوفه دهی انجام شود چون این امر موجب مرگ گرده افشانها می شود . و نیز در باغاتی که در آنها از آفت کشها استفاده می شود نباید اجازه رشد گیاهانی که مورد توجه زنبورها هستند داده شود . شبدر سفید هلندی یکی از انواع فراوان علفها هستند که بسیاری از زنبورها در زمان تماس با گلها ی آن در سطح باغات مسموم می شوند .
از بین بیشترین بیماریهای خطرناک می توان به fireblight بیماری باکتریایی ودو بیماری قارچی به نامهای black spot وخال زدگی سیب ( cedar –applerust ) اشاره کرد .
Plum curlico جدی ترین آفت حشره ای محسوب می شود . سایر این آفات عبارتند از :کرمحشره وکرم سیب .
پرورش سیب بدون استفاده از مواد شیمیایی بسیار دشوار است اگرچه در تعداد معدودی باغ با استفاده از گونه های مقاوم در برابر بیماری و کنترلهای پرورشی بسیار خوب این کار بصورت تجاری موفق , انجام شده است . آخرین ابزار در پرورش طبیعی , اسپری کردن لایه نازکی از خاک معدنی کائولین است که وجب تشکیل مانعی طبیعی در مقابل بعضی آفات شده و مانعی آفتاب سوختی سیب می گردد .
برداشت
بیشتر درختان بالغ هر سال معمولا”5-10 بوشل ( 100 -200کیلوکرم ) محصول سیب دارند . سیبها را با استفاده از نردبا نهای سه شاخه که بگونه ای طراحی شده اند تا بین شاخه ها ثابت شوند , برداشت می کنند . گونه های کمی که چیده نمی شوند ضمن رشد بسیار زیاد محصول فراوانی می دهند که تقریبا”برداشت آن ممکن نیست . درختان کوتاه هر سال تقریبا”3 -5 بوشل (50 -100 کیلوگرم ) محصول ببار می آورند .
گونه های مختلف بر اساس محصولشان و اندازه نهایی درخت متفاوتند حتی اگر پیوند یکسانی داشته باشند .
تجارت
45 میلیون تن ( سنجش وزن برابر1000 کیلو ) سیب در سال 2002 به ارزش تقریبا”10 میلیون دلار آمریکا در جهان پرورش یافته است که تقریبا” نیمی از آنرا چین تولید نموده است . آمریکا با تولید 10 درصد محصول جهان دومین تولید کننده عمده سیب می باشد . ترکیه هم یکی از تولید کنند گان بزرگ این محصول محسوب می شود . فرانسه , ایتالیا , آفریقای جنوبی وشیلی در بین صادر کنندگان عمده سیب قرار دارند
شر ایط درخت سیب
به طور کلی در خت سیب ویژه کاشت در مناطق سردسیر می باشد . البته این بدان معنا نیست که در دیگر مناطق کشت و کار نمی شود بلکه در مناطق سردسیر کیفیت و کمیت محصول در خت سیب بیشتر می باشد وگرنه در مناطق معتدل نیز می توان محصول برداشت نمود .
نیاز سرمایی جوانه های سیب بالا می با شد و برای رفع این نیاز سرمایی باید ساعت های زیادی را در سرما بگذاراند تا بتواند محصول خوبی تولید نماید و به همین دلیل مناطق سیب کاری ایران بیشتر در مناطق سردسیر می باشد .
شرایط محیطی احداث باغ
از آنجا که در احداث باغ هزینه های اولیه آماده سازی و همچنین هزینه های نگهداری سالیانه تا زمان بار دهی درختان میوه زیاد است , بایستی در انتخاب نوع درخت بسیار دقت نمود چرا که اشتباه در این مرحله زیان های جبران نا پذیری برای شما به دنبال خواهد داشت .
شرایط محیطی : از آنجا که پس از کاشت درختان شما توانایی تغییر محیط باغ را ندارید , بنابراین باید در انتخاب خود دقت بسیاری نمایید .
دما : درختان میوه برای رشد مناسب خود به دامنه گرمایی ویژه ای نیاز دارند و همچنین مقاومت گیاهان مختلف در برابر سرما و گرما متفاوت است . از سویی دیگر کیفیت و کمیت میوه تا حدودی تحت تاثیر دما قرار می گیرد . نکته مهم این است که درختان میوه باید در طول زمستان تعداد مشخصی ساعت دمای زیر 7 درجه سلنتیگراد را داشته باشند تا شکوفه های آنها شروع به رشد نمایند . در صورت عدم در یافت سرمای کافی رکود شکوفه ها بر طرف نشده و در نتیجه گل و میوه ای نخواهیم داشت . البته سرما زدگی بهاره را نیز نباید فراموش کرد چرا که برخی مناطق سرمای دیررس بهاره دارند و این مناطق برای کاشت درختان حساس مناسب نیستند . به علاوه در احداث باغ بایستی به اختلاف دمای شب و روز و همچنین وجود عواملی مانند تگرگ که آسیب جدی به برگ و گل درختان وارد می کند نیز دقت نمود .
نور : نور عامل فتو سنتز ( غذا سازی ) در گیاهان می باشد , و داشتن نور مناسب و کافی سبب افزایش کیفیت وکمیت میوه می گردد . استفاده از نور مصنوعی در سطح باغ غیر ممکن است ولی با یک هرس مناسب می توان نور را به تمام نقاط یک درخت هدایت کرد . از طرفی نور بر روی رنگ برخی میوه ها مانند سیب قرمز تاثیر زیادی دارد و کاشت درخت سیب قرمز در مناطقی که پاییزی ابری دارند اشتباه می باشد و در عوض بهتر است در این مناطق سیب های زرد و سبز کاشته شوند .
موقیعیت مکانی احداث باغ :
هر محل از لحاظ عرض خغرافیایی , ارتفاع از سطح دریا , شیب زمین و . . . , ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد . مثلا” هر چه عرض جغرافیایی بیشتر باشد نور خورشید زاویه کمتری دارد و میزان نور و دمای محیط کمتر است . افزایش ارتفاع هم باعث کاهش دما می گردد . موقیعت نیکره شمالی ( ایران ) سبب شده تا شیب های جنوبی گرمتر باشند . یعنی در بهار زودتر گرما شده و در تابستان گرم و خشک هستند و به علاوه در پاییز هم دیر تر سرد می شوند . در این مناطق خطر سرما زدگی زمستان کمتر و خطر سرما زدگی بهاره بیشتر است . در شیب های جنوبی فصل رشد طولانی تری هم داریم .
نکته : برای جلوگیری از سرما زدگی بهاره درختان مقاوم به سرما زدگی را در کف دره ها و شیب ها کاشته و درختان حساس به سرما زدگی را در دامنه های کشت کنید ( هوای سرد به دلیل سنگینی به سمت پایین می رود )
خاک : خاک محل احداث باغ اگر عمق کافی , زهکسی خوب , PH ( اسیدیته ) مناسبی داشته باشد , می توان انتظار بهترین محصول را داشت , البته بایستی مد نظر داشت که خاک های سبک ( شنی ) رطوبت کمتری در خود نگه داشته , در بهار زودتر گرم می شوند و در پاییز دیرتر سرد می گردند . از نکته های مهمی که در رابطه با خاک محل احداث باغ بایستی به آن توجه داشت سطح آب زیر زمینی است , چرا که بالا بودن سطح آب زیر زمینی جلوی تهویه خاک را گرفته و سبب خفگی در ریشه های درخت می گردد . البته با زهکشی می توان این نقص را بر طرف کرد ولی هزینه آن بالاست . دیگر عامل مهم شوری خاک است . شوری خاک را با آبیاری به وسیله آب شیرین و زهکشی می توان بر طرف کرد , اما هزینه های آن بسیار بالا بوده و فقط در مو اقع ضروری این کار انجام می گردد .
آب : در حقیقت آب نقش حیاتی در احداث یک باغ دارد . در یک برنامه احداث باغ میزان آب, منبع آب ( چشمه , چاه , قنات , رود خانه ) و کیفیت آب ( شوری آب ودرجه Ec آن ) بسیار مهم است . البته برای کشت های دیم ( انگور , پسته , انجیر , بادام ) نیاز به آبیاری کمتردیده می شود و اهمیت آن کمتر می باشد ولی در صورت کشت دیم بارش های سالیانه ( مقدار و زمان بارش ) بسیار مهم است .
نکته : در یک خاک شور می توان باغ احداث نمود ولی با آب شور نمی توان در ختان را آبیاری نمود . چرا که علاوه بر آسیب رسانیدن به درخت , زمین ما را هم خراب می کند .
نکته : برای اطلاع از چگونگی به دست آوردن اطلاعات فوق در رابطه با زمین خود می توانید به جهاد کشاورزی و یا تعاون روستایی و . . . مراجعه نمایید .
به دست آوردن دمای محیط : با مراجعه به اداره هواشناسی محل خود می توانید دمای محل , تعداد روزهای آفتابی ( نور ) , بارش های آسمانی ( مقدار و زمان بارش ) را در ده سال اخیر به دست آورید .
کسب اطلاع از وضعیت آب و خاک : با مراجعه به یک آزمایشگاه آب و خاک می توانید اطلاعات ارزشمندو بسیار فراتر از شوری و PH در مورد خاک و آب خود به دست آورید .
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
دسته: کشاورزی
مقاله کاربری هایی در بهبود محصول+کاربری هایی در بهبود محصول+مقاله بهبود محصول+مقاله بررسی بهبود محصول+بررسی محصول
مقاله کاربری هایی در بهبود محصول
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
مقاله کاربری هایی در بهبود محصول
مقدمه
گفته شده است که اصطلاح بیوتکنولوژی در سال 1917 توسط مهندس مجارستانی کولر اریک برای توصیف یک فرایند ابداع شده است که او برای مقیاس های بزرگی از تولید خوکها با استفاده چغندرقند به عنوان نخستین منبع غذایی گسترش یافته اند . بر طبق بیوتکنولوژی همه خلوط کاری بودند که بدین وسیله تولیدات با استفاده سیستم های زنده ساخته شده اند که حیوانات گیاهان یا موجودات ذره بینی می باشند . بدین وسیله این تعریف بیوتکنولوژی جدید نیست اما با بشر از زمانهای دیرین بوده است .
توسط تعریف اساسی بیوتکنولوژی کشاورزی اتفاق است که قدیمی ترین فعالیت سیستم های بیولوژی برای تهیه کالاها و خدمات بشری استفاده شده اند . بیوتکنولوژی رایج با دریافت توجه ای به عنوان یک منبع نوآوری از کشاورزی است که دانشمندان به اصلاح فرایندهای بنیادی رشد ، توسعه و تکثیر مجدد قادر هستند .
بیوتکنولوژی در بهبود محصول و حفاظت ممکن است یک انتخاب برای انجام سطحهای قابل قبول از محصولات برپایه ظرفیت محل اکوسیستم را پیشنهاد بدهد . مزرعه داران در آینده قادر به افزایش محصولات در حدود یکسال خواهند بود که در یک فصل محدود بودند و قادر به تحمل تنوع درجه حرارت خواهند بود ، استقامت بیماریهای متنوع در یک حالت دوستانه و میوه ها قادر به عمل آوری روی اصل گیاه خواهد بود و تمام مواد غذایی را ترش مزه می کردند . یک تصور تولید شده است تا که یک واقعیت عملی شود بیوتکنولوژی امروزه پر اهمیت است گفته شده که ظرف طلا در پایان رنگین کمان برای علم کشاورزی زیست شناسی ملکولی ، محیط زیست و تحقیقات پزشکی به صورت یک ضرب المثل می باشد .
بیوتکنولوژی
بیوتکنولوژی گیاهی برای همه فعالیتهای دیگر به نسبت تنظیمات قراردادی وابسته می باشد که هدف در هر دو بهبود ژنتیکی ، عملکرد رخ مانگی یا میزانهای تکثیر از کارخانجات مهم اقتصادی با بهره برداری از سلولهای گیاهی یا اجزاء تشکیل دهنده سلول برای تولید محصولات یا خدمات مفید وابسته می باشد .
دو رسیدگی اساسی از بیوتکنولوژی گیاهی برای اصلاح محصولی گیاهی هستند : 1 ) کشت بافت گیاه 2 ) مهندسی ژنتیک گیاه .
کشت بافت گیاه
کشت بافت گیاه به اصلاح یک روکش است که در کشت vitro و دستکاری سلولهای گیاه ، بافتها ، اندامهایی از پروتوپلاست در زیر وضعیتهای محیطی کنترل شده و ضد عفونی شده است .
تاریخچه :
شروع آن در ابتدای1839 بود وقتی Schkeiden , Schwann تئوری از قدرت ایجاد یک ارگانیسم را پیشنهاد داده اند که هر سلول پتانسیل تعیین شده و ذاتی برای صفات ارثی تکرار شده را می گیرد . و کپی از رویدادهای محیطی اتفاق می افتد بعد از اینکه یک تخم شکل گرفته است یک خصوصیت رجوع یافته به عنوان قدرت ایجاد یک ارگانیسم یافته ای است . Haberlandt اولین شخص برای اثبات قدرت و ایجاد یک ارگانیسم از کشت شده ها و تمام سلولهای متمایز شده در ابتدای 1898 بود . او سلولهای مشتق شده از بافتهای احاطه شده از برگها ، بافتهایی از ساقه ها و موهای پرچمی و غده ای از Tradescantia را استفاده کردهاند . بهر حال ، او مدیون به تفاوتهای ذاتی و پذیرفته شده که به طور صحیح در ان زمان درک نشده اند . در 1922 Kotte ( یکی از دانش آموزان Haberlandt ) به طور موفقیت آمیزی در آلمان نوک ریشه تحریک شده از نخود فرنگی و ذرت برای دوره های کوتاه روی حیوان بر پایه محیط کشت ، پرورش شده اند . به طور خلاصه توسط اثبات نگهدارنده رشد از ریشه های هویج تحریک شده دنبال شده بود . بیشتر از 20 هفته در میانگین کشت تکمیل شده با استخراج مخمر ، بهر حال ، کشت به طور نامحدود باقی نمی ماند . اما در سال 1934 بود وقتی white قادر به موفقیت رشد نوک ریشه گوجه فرنگی تحریک شده در vitro برای یک دوره نامشخص بود . به طور تاریخی در سال 1936 دوره ای برای توسعه کشت بافت گیاه هر دوره اکتشاف گیاه هورمونی است و از 1937 به جلو دوره اکتشاف هورمون گیاه است . در حالی که دوره اکتشاف هورمون گیاه شاهد توسعه سریع این تکنیکها است که دوره اکتشاف قبل از هرمون گیاه ( توسعه یافته در حدود 100 سال ) یافته های زمان برای فرمول بندی از مسائل بود و در انتشار vitro از بافت گیاه و حیوان کشت می شود .
اولین عمده ترین شکاف در بافت گیاهی در 1939 می آید با توانایی برای رشد بافت تهاتر از تنباکو سیب زمینی و هویج داخل کشت های طولانی مدت از توده های بافت غیر متشکل که پینه نامیده شده است . وان اور بک و همکاران خودش ( 1941 ) قادر به موفقیت رشد جنین های مجزا شده از Datura روی یک مکمل میانه با شیره نارگیل در برگیرنده عامل تقسیم سلول بودند ( miller , skoog 1957 ) اثبات کرده که تنظیم شکل گیری اندام ( ریشه و جوانه ) از پنبه تنباکو توسط دستکاری هورمون گیاهی و نسبت cutokinin در محیط کشت پرورش می یابد .
ریکر و هیلدبرانت و مولر ( 1954 ) اولین افزایش برای اولین گیاه سلولیهای مجزا شده از نیکوتین تاباکویم بودند . Steward ( 1958 ) تفکیکی از جنین های Somatic در تعلیق کشت هایی از هویج را کشف کرده اند که به تخم جنین های نرمال شباهت دارد . Cocking ( 1961 ) اولین جدایی آنزیم پروتوپلاست گیاهی بود . پروتوپلاستها از تعداد زیادی از بافتهای گیاهان و پینه ، دستکاری شده و متمایز شده داخل گیاهان حاصلخیز مجزا شده بودند . تئوری قدرت ایجاد یک ارگانیسم از سلولهای گیاهان آنسوی این تردیدها اثبات شده بودند .
تکنیکهای متفاوت از کشت بافت گیاهان در هر دو به طور روزمره استفاده شده اند یا پتانسیل بزرگی برای بهبود مستقیم سرعت یا کارآیی از همه انواع محصولات گیاهی را دارد شامل کشاورزی باغبانی و جنگلداری است .
اهداف کشت بافت گیاه
روش های بهبود محصول بر پایه درستی برای – نوع روشهای انتشار هستند . هدف نهایی مهمترین تکنیکهای کشت بافت از گیاهان پیشین از یک گیاه برای بدست آوردن گیاه ارشد به طور ژنتیکی و سلامتی است . برای بهبود توارپ ژنتیکی ضروری است که تغییر و انتخاب DNA سالم از تنها سلول قابل روئیت و گیاه ترمیم شده از آن برای مقیاس بزرگی از تکثیر غیر جنسی از گیاهان بیمار ، مخصوصاٌ تغییرات ژنتیکی EPIGENETIC درک نشده است . برای دست یابی یک سلول قابل روئیت برای تغییرات ژنتیکی قادر می باشد که فاصله غیر متشکل شده مرحله نامتمایز مانند مرحله پینه در یک یا دو مرحله از گیاه به گیاهان پیشین است که برای دستکاری VITRO از گیاهان ، نگهداری وضعیت متمایز شده از گیاه ضروری است .
وضعیتهای کشت : محیط کشت
گیاهان رشد یافته مزرعه ، کشتهایی از بافتهای همه کوچکترین و بزرگترین عناصر در نسبتهای مناسب بعلاوه منابع کربن و ویتامین ها را احتیاج دارند . مهمترین بخش در فرمول سازی که به خوبی تعریف شده محیط کشت بافت گیاه برای یک دامنه وسیع از کاربردها توسط Murashige , Skoog (1962 ) ساخته شده بود . محیط تدبیر شده توسط Murashige , Skoog به طور وسیع محیط استفاده شده در کشت بافت گیاهان مخصوصاٌ گیاهانherbaceous است . برای انواع دیگر ، مانند گیاهان چوبی ، یک محیطی از گیاهان چوبی را ( wpu ) را گسترش داده بود . انتخاب محیط کشت بافت با نوع گیاهان پیشین ، هدف از کشت و مرحله گسترش از اصل گیاه متنوع است بر این مبنا کار انجام می شود .
تهویه مناسب برای رشد پرورش گیاهان لازم است که در میان تداوم ارتعاش از تعادل مایع یا در میان یک پشتیبان جامد از agar – agar تضمین شده می باشد که یک اشتیاق از جلبک دریایی است و می تواند به عنوان عامل ماده ژلاتینی در پیشترین واسطه های کشت بافت استفاده شده باشد . دیگر احتیاجات برای پرورش روینده نور است . پرورش پینه ممکن است یا ممکن نیست نور مناسب احتیاج داشته باشد . اما جوانه های افزایش یافته و تکثیر شده و جوانه های ریشه نور کافی درجه حرارت و رطوبت را احتیاج دارند . تنظیم کننده های رشد برای محیط پرورش وابسته شده به اهداف افزوده شده اند .
راه انداری کشت بافت
هدف عمده یک راه اندازی موثر از کشت بافت برای تهیه گندزدایی و میحط کنترل شده و برای دادن بیشترین هزینه های موثر در راه اندازیه است . ناحیه های قابل تشخیص فضای ذخیره سازی برای مواد شیمیایی پشم شیشه و فرآورده های دیگر هستند که واسطه های آمادگی و ناحیه اتوکلاو و ناحیه شستن و خشک کردن ، ناحیه ای برای تلقیح و دوره نهفتگی ، ناحیه های سخت برای پرورش و گلخانه ها برای بافت کشت شده گیاهان را شامل می شود . اندازه آزمایشگاه کشت بافت وابسته به جنبه ها و حجم کشت ، کشت بافت موثر متنوع است و تجهیرات اصلی احتیاج شده تعادلها ، کوره ها ، متر PH مرکز از گریز ها ، میکروسکوپها ، اتوکلاوها ، راه اندازی تقطیر آب ، کوره هوای گرم ، تنگ مه و غیره هستند برخی از تجهیزات مشخص شده برای مهندسی ژنتیک و بررسی تبدیلها طیف نور سنج ، مرکزهای گریز سرعت بالا خنک کنندگی دستگاههای electrophertic عمق یخدانها ، خنک کننده منجمد شده ، عبور نور از DNA و سیستم مستندات ژل ، ترکیب کننده و ترکیب دهنده DNA را شامل می شود .
تکنیکهای کشت بافت
تکنیکها و کابردهای کشت متنوع بافت گیاه در انتشار موثر را رسیدگی می کند ، تولید و بهبود محصول گیاهان در زیر خلاصه شده است .
1- حداقل انتشار
2- پرورش نیم دانه شده
3- هیبرید شدگی نامحدود
4- تنوع Samaclonal
5- آمیختگی و کشت پروتوپلاست
6- نگهداری گونه ها
7- حفاظت IN vitro
حداقل انتشار
کاربرد کشت بافت گیاهان در برنامه های بهبود محصول منحصراٌ روی دسترسی تکنیکهای برای ترمیم تمام گیاهان در میان آنها وابسته است . تکثیر غیر جنسی از گیاهان تمام کشت بافت ( in votro ) به حداقل انتشار رجوع کرده است . تا آنجا که تکنیکهای انتشار in vitro نگران کننده اند که در حقیقت آنها صرفاٌ تفسیر مدل کوچکی از تکنیکهای انتشار گیاهان متعارفی هستند و در زیر محیط گندزدایی شده انجام شده اند . زیرا از این فقط انتشار غیر جنسی in vitro به عنوان حداقل انتشار نام گذاری شده است .
حداقل انتشار تعداد زیادی مزیت روی روشهای قراردادی از انتشار گیاه مانند افزایش مقیاس بزرگی از درستی – نوع گیاهان ، در میان تکنیکهای موجود سلانه بیماری گیاهان و نگهداری فضا و زمان را پیشنهاد می دد . روشهای اصلی از حداقل انتشار هستند :
1- حداقل انتشار در میان تکثیر غنچه جوانه
2- حداقل انتشار در میان جوانه های غیر موروثی
3- کشت نوک meristem taberization
4- In vitro
5- پیدایش چنین Somatic
حداقل انتشار در میان تکثیر غنچه جوانه : توده انتشار در میان تکثیر غنچه جوانه مربوط به زاویه رأس و واقع در گوشه مهمترین تکنیکهای قابل اعتماد از انتشار توده است . گیاهان پیشین برای حداقل انمتشار می تواند از گیاهان خوابیده یا روینده می تواند از گیاهان خوابیده یا روینده فعال بدست آمده باشد . به طور فعال جوانه های روینده می تواند از گیاهان با رشد در مزرعه یا گلخانه ها جمع آوری شده باشد . ناخالصی گیاهان پیشین معمولاٌ کمترین مسئله است وقتی نوکهای جوانه در گلخانه ها جمع آوری شده اند ، مخصوصاٌ اگر مراقبت برای نگهداری آب خارج از جوانه ها در طول مراقبت گلخانه انجام گرفته شده است .
ابداع پرورش جوانه ها و برگها با دقت برای حداقل صدمه برای ساقه برداشته شده اند . با بررسی یک شستشوی کاملاٌ ابتدایی در زیر شیر اب ف جوانه ها در حل یک شوینده خیلی رقیق دنبال شده توسط سترون در کلرید جیوه رقیق یا سدیم یا کلسیم ماده حل کننده در برگیرنده یک قطره از نمک ، viz – Tween – 20 یا teepol و غیره شستشو داده شده اند . سپس چندین بار در آب عقیم شستشو داده شده قبل از اینکه روی محیط مواد مغذی انتقال داده شده باشد . شیبهای سریع در الکل اتیلیک همچنین برای نوکهای جوانه روینده خیلی فعال انجام شده اند .
کشت هخای گندزدایی سپس برای تکثیر میانه با یک ترکیب هورمونی انتقال یافته اند . جوانه های افزایش یافته و تکثیر شده سپس برای حد وسط ریشه در زیر وضعیتهای in vitro انتقال یافته اند و گیاهان ریشه دار برای گلخانه ها برای سازش با محیط انتقال یافته اند . در میان حداقل انتشار میانکین نسبت تکثیر از یک گیاه می تواند توسط تقریباٌ 10000 بار افزایش یافته باشد . سرعت افزایش ممکن است در یکی از دو روش دنبال شده انجام گرفته باشد . در اولین مورد ، وجود جوانه های واقع در گوشه در گیاهان پیشین و در شاخه های توسعهی افته برای گسترش داخل شاخه ها تحریک شده اند ( یک جوانه واقع در گوشه در محور هر برگ موجود است) این توسط یک غلظت نسبتاٌ زیاد از cytokinin در محیط انجام شده است (افزایش شاخه های محوری ) بعد از یک دوره مناسب هر شاخه محوری وجود داشته است و برای یک محیط تازه مناسب برای افزایش شاخه های محوری انتقال یافته اند . نسبتاٌ شاخه ها ممکن است برای محیط ریشه و توالی انتقالات برای خاک انتقال یافته باشد . دومین رسیدگی برای گونه های آنها کاربرد پذیر است که شاخه های محوری افزایش یافته نمی تواند انجام گرفته باشد . در چنین مواردی هر نوک ریشه / جوانه محوری داخل یک جوانه تنها توسعه می یابد . جدایی های گره ( هر یک در بر گیرنده یک گره ) از ساقه های آنها و کشت شده برای افزایش در آینده موجود هستند .
حداقل انتشار یک تکنیک بیوتکنولوژی جذاب با وجود روش هایی در برنامه های بهبود مصحول در چندین آزمایشگاه تجاری و گلخانه های سراسر جهان است . ضرورت برای این روش چند میلیون دلاری از کشت بافت از تقاضاهای افزایش یافته برای پرورش گل گیاهان مانند گلها و شاخ و برگ گیاهان برخاسته شده اند . پرورش گل در میان مزرعه های کوچک و چند ملیتی عمومی می باشد . برخی انتشار تجاری در Netherlands , uk , USA در حدود 5 میلیون ، گیاه هر سال تولید می کنند .
در هند در حدود 51 شرکت دانه های پیوندی آمریکای co , Hindustanlevers ltd , Av Tlomas , khadays . SPIC , Indo را شامل می شود که در عمل کشت بافت از محصولات باغبانی متفاوت درگیر شده اند . قطع گلها و شاخ و برگ گیاه آرایشی در تقاضای بزرگی مانند گل سرخ ، میخک ضد پر هستند که به طور روزمره روی اساس تجاری با استفاده حداقل انتشار رشد یافته اند . در Lucknow , wational , Botanical Institutesector , Govt موسسه هندی از بررسی باغبانی ، Bangalore برای عمل کشت بافت روی آرایش گیاهان شناخته شده اند . Av . Thomas , Co.ltd در هند ، پیشگام در مزرعه با کشت بافت موز در 1984 بودنند و داخل کشت بافت از گیاهان آرایشی مثل Orchids , Liles , Lilies , Gerbera گوناگون بوده است .
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دسته: مدیریت
پایان نامه رهبری اخلاقی و رابطه آن با تعهد سازمانی کارکنان+پایان نامه رهبری اخلاقی+تعهد سازمانی+رهبری اخلاقی+
پایان نامه رهبری اخلاقی و رابطه آن با تعهد سازمانی کارکنان واحدهای ستادی بانک ملی
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
دسته: پژوهش ها
مقاله اثراتی روی صنعت+مقاله بررسی اثرات روی صنعت+اثراتی روی صنعت+مقاله اثراتی روی صنعت+بررسی اثرات روی صنعت
مقاله اثراتی روی صنعت
قیمت فایل فقط 9,000 تومان
مقاله اثراتی روی صنعت
مقدمه
د راواخر سال های 20 ، کشت بافت گیاه و بیوتکنولوژی های مرتبط شده ابعاد بزرگی را بدست می آورد . این تکنولوژیها تقریبا برای استفاده صنعت در ناحیه های قطعی گذاشته شده اند و دیگر ان شروع به اکتشاف کرده اند . همه تحقیقات روی مواد گیاهی به طرف مشکلات اقتصادی جهت دار شده اند . تجارت بیوتکنولوژی سراسری ارزیابی شده است که در حدود 150 میلیون دلار us می باشد که 50-60 % دز تجارت محصولات کشاورزی و تقاضا های سالیانه ا زکشت بافت افزایش یافته تولیدات تاسیس شده درحدود 10% ازمجموعه 15 میلیون دلار us بامیزان رشد سالیانه در حدود 15% افزایش یافته است . مزیتهایی ا زبیوتکنولوژی گیاهان روی روشهای قرار دادی از بهبود گیاه (پرورش) بسیار زیاد هستند . تولید روش گیاه شناسی امکان دارد مستقل از فاکتور های محیطی (آب وهوا، آفت ها و فصل ها ) خواهد بود ، امکان داردبرای تولید آنها روی هر مکان از زمین با برداشتن ضربه های بحرانی سیاسی و رقابت خارجی ها خواهد بود . کیفیت مواد خام هرگز همسانی مشاهده شده با مواد حوزة – رشد یافته نخواهد داشت و هر داروی کشت شدة جدیدگیاهی می تواند در کشت گذاشته شده باشد و توده رنده می تواند د رخیلی دوره های کوتاه مقایسه شده با انتشارات قرا ردادی و بررسی های مزرعه تولید شده باشد . در زیر ناحیه های عمده ای از تحقیق به طرف استنباطهای اقتصادی اثبات شده هستند (نمودار 1-26)
- حداقل انتشارات
آمدن صنعت حداقل انتشارات به عنوان برش سراسری باساختن کشاورزی بر پایه سیستم سال 1980 به طور نمایی د رطول 1985 به 1991 سازمان یافته می باشد . در طول این دوره ظرفیت تولید سراسری سالیانه افزایش یافته ا ز 130 به 513 میلیون گیاه است . از 100 بخش تجاری در شمال آمریکا، 5 بخش عمده 15-20 میلیون گیاه هر سال تولید می کن . بخش های 8 به 10 ظرفیت تولید سالانه ای در حدود 8 به 10 میلیون گیاه دارد و 85% بخش های کوچک باقی مانده باتولید کمتر ا ز1 میلیون گیاه هر سال می باشد .
248 واحد تجاری د رغرب اروپا به ظرفیت از 212 میلیون گیاه ، فقط 37 تولیدبه نسبت بیشتری ا ز1میلیون گیاه را هر سال دارد . د رهلند آنها در حدود 67 واحد تجاری با تولید 62 میلیون گیاه سالانه هستند . در آسمان مجموعه کل 24 واحد ، چهار ظرفیت تولید 5-1 میلیون گیاه را دارد. دیگرشرکتها درکشورها ی آنها تولید کننده ها کوچکی ازگیاهان حداقل انتشارات درتعدادی متنوعی هستند .
در مند 21 واحد تجاری 1994 با ظرفیت تولید مورد هدف 80 میلیون گیاه و 14 واحد در زیر ساخت با ظرفیت سالانه از 60 میلیون گیاه تجسم شده بودنند . همه 72 بخش در حال کا رموجود بودنند چهار شرکت عمده تولیدکننده با تولید گیاهانی در تنظیم 15 به 25 میلیون هستند . سه واحد با ظرفیت 10میلیون ،12 واحد با ظرفیت تولید 5 به 6 میلیون و 4 واحد با 3به 1 میلیون گیاه انتشارات یافته اند . در همه مجموعه 90 میلیون گیاه هر سال می تواند توسط این واحدها تولید شده باشد . حداقل انتشارگیاه درمیان تکنیک پرورش بافت گیاهان بعدی از گیاه بزرگ درپایه صنعت در چندین کشور بدست آمده اند . این اولین گیاه صنعتی به پایه بیوتکنولوژی است و تقریبا ا ز30 سال پیش است . کاربرد تجاری از کشت بافت گیاه د رUSA با حداقل انشار از drchids در سال 1970 شروع شده است . وسعت زیادی از سال 1985 به 1990 در تعداد واحدهای تولید همچنین تعداد گیاهان تولید شده دیده شده است با یک علائم تخمین سراسری ا ز15 میلیون دلار us هر سال برای بافت کشت شده تولیدات و تقاضای بیش ا ز اندازه تولید A است . درکشورهای پیشرفته ، کا ربا دستمزد و پایین موجودات است گیاهان تولیدشده در قیمتهای خیلی ارزان تر هستند . صنعت حداقل انتشار هند به طور نمایی ا زظرفیت 5 میلیون گیاه سالانه د ر1988 به 190 میلیون د ر1996 توسعه یا فته اند . امکانات به وجود آمده د رتساوی با بهترین راهنمایی کشورها هلند و USA هستند . این یک صنعت کا ر فشرده است و خود کار سازی از مرحله های متنوع د ربرنامه است. زیرا کا رفشرده صنعتهای بیشتر و بیشتر ا ز کشورهای توسعه یافته با انتقال مکان کشورهای جهان سوم هستند که کا رهنوز ارزان است مزیت این تکنولوژی روی انتشارقرار دادی هستند :
قیمت فایل فقط 9,000 تومان