دسته: علوم اجتماعی
مقاله مشکلات جوانان درجامعه
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
مقاله مشکلات جوانان درجامعه
فهرست مطالب
عنوان:
نگاهی به اوضاع جوانان درایران
رویای جوان " خانه ای روی آب
فقر و بزهکاری
جوانان و بیکاری
پرونو گرافی و اعتیاد جنسی ؟
نگاهی به مشکلات قشر جوان
راهکارهای مسوولان برای حل مشکلات جوانان
منابع
.............................................................
نگاهی به اوضاع جوانان درایران
جوان و جوانی مسئله بسیار مهم و سرنوشت ساز در سرگذشت و سرانجام یک مملکت , قشر , گروه و حزب سیاسی بوده است. همه وهمه در تمام دنیا می کوشند تا جوان را مجذوب خود سازند چراکه موفقیت در گرو جوانان است.جوان پر انرژی , قوی , جسور و محکم و آگاه است. درست بر خلاف گذشته که انسان هر چه سنی از او می گشت داناییش فزونی می گشت اما اکنون به وضوح روشن است که دانایی جوانان چند برابر پیرمردان و پیرزنان است.
بر خلاف گفته ها کشور ایران یک کشور جوان نیست بلکه کشوری دارای جوان است , چراکه کشور جوان به کشوری گفته میشود که کارمندان دولتش و اداراتش جوان باشند که متاسفانه در ایران متوسط سنی در ادارات بالای 35 سال است. جوانان ایران چالشهای بسیار زیادی را پشت سر گذاشته اند . نظیر دوران شاهنشاهی , پدیده های انقلاب اسلامی , 8 سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران خلاصه اینکه اینان جوان بوده اند و جوانی نکرده اند.
...
رویای جوان " خانه ای روی آب "
دغدغه داشتن یک چهار دیواری برای زندگی ، فکر و ذهن اغلب جوانان ایرانی را مغشوش ساخته و هر روز که می گذرد شرایط تهیه مسکن دشوارتر از روز گذشته می شود . این در حالی است که بیش از 27 میلیون جوان به این باور رسیده اند که می بایست فکر خانه دار شدن را برای همیشه از سر بیرون کنند و تنها رویای شیرین آنها " خانه ای روی آب " باشد...
گرچه بیکاری و ازدواج همچنان در صدر مشکلات جوانان ایرانی قرار دارد اما عدم توانایی مالی در تهیه مسکن نیز یکی از مشکلات حال حاضر قشر جوان جامعه است که روز به روز حادتر می شود
...
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
دسته: مدیریت
مقاله مدیریت ورزشی(لاتین)
قیمت فایل فقط 1,500 تومان
مقاله انگلیسی مدیریت ورزشی
چکیده:
Sports Management Approach to Stopping the Use of Steroids
In the months prior to this fall, no one could browse through a newspaper sports section; tune a television set to ESPN; or listen to a sports talk radio station without being aware of facts, speculations and opinions regarding the recent revelations about the use of steroids in Major League Baseball.
We have been informed about parents who are outraged at the example steroid use sets for our youth. Journalists speculate about who has lied and what is the degree of alleged falsity in players" statements. Hall of Fame induction potential of alleged and proven steroid users has been debated. Former players have commented on the implications of such behavior. When Rafael Palmeiro returned to the field after his 10-game suspension resulting from a positive test for steroid use, the initial reaction of fans was analyzed as to the ratio of cheering and booing.
The larger question is: What is the solution to stopping what is widely believed to be a dangerous and unethical practice in all of sports? The purpose of this article is to analyze the situation from a sports management standpoint and define the roles professionals have in slowing if not stopping the spread of steroid use in professional sports and, more importantly, collegiate and scholastic sports.
As all of us who have studied the discipline of sports management know, management has been defined in many ways. For the purpose of this essay, the most appropriate definition can be referenced in Francis J. Bridge and Libby L. Roquemore"s textManagement for Athletics/Sport Administration Theory and Practice, fourth edition:"Management is defined as the achievement of predetermined objectives working through others."
قیمت فایل فقط 1,500 تومان
دسته: اقدام پژوهی
مدرسه
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
فهرست عنوان |
صفحه |
مقدمه |
1 |
پرسیدن سوال |
2 |
بیان مساله |
3 |
توصیف وضعیت موجود |
4 |
گردآوری اطلاعات |
6-5 |
یافتن راه حل مناسب |
7 |
اجرای راه حل انتخاب شده |
9-8 |
ارزیابی نتایج |
10 |
واکنش نسبت به راه حل جدید |
13-11 |
نتیجه گیری |
14 |
پیشنهاد |
15 |
منابع |
16 |
مقدمه
هنر زبان درونی فرد است . زبان ناطقی است که در صورت پرورش آن زبان می گشاید و آثار هنری را خلق می کند . از گذشته تا کنون هنر و آثار هنری هستند که از دل تاریخ از میان همه ی اعصار و قرون گذر کرده و هیچ گاه به انحطاط و نابودی نرسیده . زیرا هنر در بطن وجودی بشر و همراه همیشگی اوست . در طراحی خانه و وسایل منزل ، خرید لباس ، تزئین غذا و ... همه از ذوق ما سرچشمه می گیرد و انسان از قدیم به سوی زیبایی ها گرایش داشته و دارد .
و اما در آموزش و پرورش که مهمترین هدف آن شناخت استعدادهای دانش آموزان و شکوفا نمودن آنها و ایجاد مهارت کافی در ابعاد مختلف رشد می باشد . فعالیت های هنری وسیله ارتباط فکر و بیان است و این هنر است که می تواند این استعدادها را مشخص و پرورش و شکوفا کند .
قیمت فایل فقط 2,000 تومان
دسته: اقدام پژوهی
بررسی علل ضعف تعدادی از دانش آموزان پایه اول ابتدایی در درس ریاضی
قیمت فایل فقط 1,400 تومان
بررسی علل ضعف تعدادی از دانش آموزان پایه اول ابتدایی در درس ریاضی
چکیده
تحقیق حاضر در سال تحصیلی 94-95 در پایه اول مدرسه.....واقع در ناحیه 2 آموزش و پرورش شهر قم و با فراوانی 36 نفر دانشآموز انجام شده است. مسأله ی مورد نظر، بیعلاقهگی، بیتوجهی و غیرفعال بودن اغلب دانشآموزان یادشده درانجام فعالیتهای درس ریاضی و رضایت بخش نبودن نتایج آزمون های عملکردی آنان بوده و هدف از انجام این تحقیق، افزایش میزان علاقهمندی دانشآموزان پایه اول دبستان یاد شده به درس ریاضی و انجام فعالیتهای آن دردرس مورد نظر بوده است. بر این اساس، پژوهشگر با استفاده از روشهای علمی به منظور کسب دادههای لازم، از منابع گوناگون تحقیق مانند: همکاران و مدیر، سرگروه آموزشی درس ریاضی، دانشآموزان و والدین آنها، کتابها، مجلات، اینترنت، به تجزیه و تحلیل آنها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مسأله و یافتن راهحلهای پیشنهادی پرداخت. سپس به انتخاب چندین راهکار عملی از میان راه حلهای پیشنهادی مبادرت ورزید. آن گاه پس از اعتبار بخشی توسط گروه پژوهش، به اجرای راهحلهای انتخابی اقدام نمود که عبارت بودند از: 1. تنظیم جدولی به منظور ارزشیابی تشخیصی و تکوینی و تعیین روش تدریس2. تشکیل انجمن کودکان ریاضیدان 3. تنظیم فرم ارزشیابی فعالیتهای عملکردی دانشآموزان تنظیم شبکهی تلوزیونی ویژهی کودکان. لازم به ذکر است، پس از اجرای راهحلهای فوق، پژوهشگر موفق گردید تا فراوانی دانشآموزان علاقهمند به یادگیری مفاهیم ریاضی را از 7 نفر در اوایل سال تحصیلی به 14 نفر در سال تحصیلی برساند.در پایان این نتیجه به دست آمد که، استفاده از روشهای متنوع تدریس، متناسب با هدف هر درس، ارائه فعالیتهای عملکردی به دانشآموزان با توجه به تفاوتهای فردی، نیازها و علایق آنان و تشویقهای مناسب، تقویت حافظه دیداری و شنیداری، پرورش دقت و توجه فراگیران، در قالب بازی های هدفدار، در افزایش میزان علاقهمندی آنان به درس ریاضی و انجام فعالیتهای عملکردی آن، بسیار مؤثر بوده است.
کلید واژه ها: درس ریاضی، فعالیتهای عملکردی، علاقه مندی، ارزشیابی، دانش آموزان، پایه اول .....
قیمت فایل فقط 1,400 تومان
دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
مقاله بررسی ارتباط بین نیمرخ روانی و عود بیماری اعتیاد
قیمت فایل فقط 3,800 تومان
مقاله بررسی ارتباط بین نیمرخ روانی و عود بیماری اعتیاد
مقدمه:
امروزه پدیده وابستگی دارویی یکی از معضلات بزرگ جوامع بشری است که توجه روانپزشکان، جامعه شناسان و حقوقدانان، روانشانسان و علمای تعلیم و تربیت را به خود اختصاص داده است این موضوع نشان می دهد که پدیده اعتیاد یا سوء مصرف مواد دارای ابعاد چندگانه است که در بروز و شیوع آن دخیلند، بنابراین در مبارزه با اعتیاد چنانچه یکی از عوامل مد نظر قرار گیرد و از سایر عوامل چشم پوشی شود فرض بر آنکه آن عامل تأثیر مثبتی نیز در جلوگیری از اعتیاد داشته باشد. عوامل دیگر تأثیر عامل مورد نظر را کاهش خواهند داد.
سم زدایی به روشهای مختلف پزشکی و در زمانهای مختلف و توسط داروهای گوناگون صورت می گیرد ولی نتیجه همگی دفع کامل مواد و تست منفی می باشد.
روشهای درمانی افراد وابسته به مواد در کلینیک ها به صورت زیر می باشد. همه افراد وقتی به کلینیک مراجعه می کنند ابتدا تحت درمان سم زدایی قرار می گیرند تا مواد از بدن آنها دفع شده و علائم جسمانی ترک بر طرف شود و تست مورفین آنها منفی شود. روشهای سم زدایی به صورت URD و R.D و A.M.D و نیز سم زدایی با بوپرنورفین بوده است که با توجه به شرایط فنی و جسمی و خواسته خود بیمار انتخاب می شود. مرحله دوم در حال به دنبال منفی شدن تست مورفین بیمار انجام می گیرد و تحت رواندرمانی فردی از نوع شناختی حمایتی قرار می گیرند (هفته ای یک بار) و همچنین گروه درمانی و خانواده درمانی و تمرینات یوگا جزء درمان های 6 ماهه بعد از سم زدایی می باشد بیماران در این دوره 6 ماهه تحت درمان نگهدارنده با کپسول نانترکسان بوده و به محض قطع دارو تحت سم زدایی مجدد قرار می گیرند.
وابستگی به مواد:
تعریف:
در سال 1964، سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید که اصطلاح اعتیاد (Addiction) دیگر اصطلاح علمی نیست و وابستگی Draug Dependence را به جای آن توصیه نمود. مفهوم وابستگی مواد در ضمن چند دهه معانی رسمی بسیار و معانی معمولی فراوان داشته است. اساساً در ارتباط با تعریف وابستگی، از خود مفهوم استعداد شده است.
وابستگی رفتاری و وابستگی جسمی، وابستگی رفتاری بر فعالیتهای مواد جوئی و قرائن مربوطه الگوهای مصرف بیمار گونه تأکید کرده است. وابستگی جسمی بر اثرات جسمی (فیزیولوژیک) دوره های متعدد مصرف مواد تأکید نموده است.
فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
بیان مسأله
فایده و اهمیت تحصیل.
فرضیه های پژوهش.
تعریف اصطلاحات.
فصل دوم :
وابستگی به مواد:
تعریف:
کلاسهای تشخیص برای وابستگی به مواد بر اساس DSMIV:
ملاکسهای تشخیص برای ترک مواد بر اساس DSMIV:
وابستگی فیزیولوژیایی (Physiologidal):
وابستگی روان شناختی:
چگونگی ایجاد وابستگی دارویی:
آزمایش:
مصرف تنظیم:
اعتیاد یا وابستگی:
لب شناسی:
1- عوامل اجتماعی و فرهنگی:
2- بیماری توأم
3-عوامل زیست شناختی و ژنتیک:
4- نظریه روانکاوی
نوروفارماکولوژی:
کوکائین:
نظریه های اعتیاد:
نظریه های روانی اجتماعی
2-نظریه های رفتاری:
3-نظریه های ژنتیک:
4-نظریه های نوروشیمیایی:
اختلالات روانپزشکی توأم:
پژوهشهایی در مورد رابطه اختلال شخصیت با اعتیاد:
فصل سوم
روش تحقیق:
جامعه آماری:
روش انتخاب نمونه تعداد نمونه ها:
جدول 1-3
خلاصه اطلاعات مربوط به مشخصات نمونه ها
روش جمع آوری اطلاعات:
متغیرهای پژوهش:
تفسیر ملام: مصرف مواد
تفسیر رابط: سن
ابزار تحقیق:
شیوه نمره گذاری:
روشهای آماری مورد استفاده در این پژوهش:
قیمت فایل فقط 3,800 تومان
دسته: اقدام پژوهی
راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان
چکیده:
در اوایل سال تحصیلی 95- 94 در بین دانش آموزان پایه چهارم مدرسه محدثه متوجه شدم که یکی از دانش آموزانم در کلاس درس فعال نیست و اگر از او پرسیده می شد شدت ترس و اضطراب در او به حدی بود که شروع به گریه و زاری می کرد.
تصمیم گرفتم که با مدیر مدرسه و دیگر همکاران و خانواده زینب در این زمینه صحبت کنم و ریشه ی اصلی این اضطراب را در او پیدا کنم با توجه به این که این اضطراب یا ریشه در محیط مدرسه داشت یا در محیط خانواده باید امنیت و آرامش روحی را در محیط های مذکور از طریق دادن مسئولیت – تشویق و ... فراهم می کردم.
بعد از مدتی نتایج روش های به کاربرده شده به وضوح در دانش آموز قابل مشاهده بود و وضعیت درسی و روحی او بهتر از گذشته شد.
مقدمه:
از زمان تولد تا هنگام مرگ هر انسانی در موقعیت های گوناگون بالندگی درگیر مسائل و مشکلاتی می شود که به نحوی روان او را متأثر می سازد. از جملة این مسائل می توان ترس و اضطراب را نام برد که در تمام دوره های زندگی ممکن است بر انسان چیره شود.
بخشی از رشد کودک، متضمن آموختن و کنترل اضطراب و ترس است، کودکان ترس های بسیاری دارند و ممکن است برخی از آن ها در بزرگسالی هم دچار ترس باشند. اما بسیاری از استرس های و اضطرابهای دوران کودکی در اثر گذشت زمان و تجربه از بین می روند و تنها بخشی از آنها تغییر شکل می دهد و بصورت نیرویی مؤثر در رفتار درمی آیند. اما ترس و اضطراب به یک مفهوم نیستند، ترس علت و موقعیت مشخص دارد و در اکثر موارد، کاربرد و تأثیر مثبت دارد . مثلاً کودکان با وجود ترس می تواند از جان خود حفاظت کنند. اما اضطراب هم کارکرد مثبت دارد و هم کارکرد منفی. یا به عبارت بهتر، احساس اضطراب تا یک جای خاص کارکرد افراد را بهتر می کند و از یک جایی به بعد، افزایش اضطراب باعث افت کارکرد می شود.
قیمت فایل فقط 1,200 تومان
دسته: حقوق
مقاله قاچاق و عناصر آن
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
مقاله قاچاق و عناصر آن
چکیده
قاچاق معضل دیرینه ای است که از دیرباز خسارت های اقتصادی و فرهنگی گسترده ای به کشور وارد کرده و ملتی را از درآمدهای مشروع و قانونی چشمگیر محروم ساخته است. این پدیده شوم از دورانی آغاز می شود که جوامع بشری و نیازمندیهای آنان گسترش پیدا کرد و مردم هر منطقه جغرافیایی از تامین کلیه نیازمندیهای خود عاجز و ناتوان گشتند به همین خاطر از یک طرف برای تأمین نیازهای خود و نیز عرضه و فروش تولیدات اضافی ناگزیر از انجام مراودات تجاری بودند و از طرف دیکر گسترش روابط تجاری و سیاسی حکومتها را بر آن داشت که به منظور کسب درآمد و نظارت و کنترل بر روابط تجاری و به منظور اعمال حاکمیت و تأمین منابع مالی حکومت مقررات گمرکی وضع نماید.
بخش اول – کلیات
فصل اول تعاریف
مبحث اول: تعریف لغوی قاچاق
قاچاق واژه ای ترکی و از لحاظ لغوی به معنای «کاری که پنهانی و با تردستی انجام شود» می باشد. در ترمینولوژی حقوقی، قاچاق این گونه معرفی شده است قاچاق در معانی ذیل به کار می رود:
1-حمل و نقل کالا از نقطه ای به نقطه ای (خواه دو نقطه مزبور در داخل کشور باشد «قاچاق داخلی» خواه یک نقطه در داخله و یک نقطه در خارجه باشد که آنرا «قاچاق خارجی» می گویند) برخلاف مقررات مربوط به حمل و نقل به طوریکه این عمل ناقض ممنوعیت یا محدودیتی باشد که قانوناً مقرر شده است.
مبحث دوم: تعریف قانونی قاچاق
گفتار اول: تعریف قاچاق در قانون انحصار تجارت خارجی
بند الف از ماده (11) قانون فوق «قاچاق» را چنین تعریف نموده است: «کلیه اجناسی که بر خلاف مقررات این قانون وارد مملکت می شود.
تعریف قاچاق بر اساس قانون امور گمرکی:
م (29) قانون امور گمرکی در (11) بند مواردی از قاچاق را احصاء و در بند (1) آن مبادرت به تعریفی می نماید که نسبت به سایر بندها اهمیت خاصی دارد و مقرر می کند: وارد کردن کالا به کشور یا خارج کردن کالا از کشور به ترتیب غیرمجاز مگر آنکه کالای مزبور در موقع ورود یا صدور ممنوع یا غیرمجاز یا مشروط نبوده و از حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض بخشوده باشد. این بند از یک اقدام که عبارتست از فعل مثبت مادی – در مقابل ترک فعل – که بوسیله افراد انجام می شود صحبت می کند بنحوی که در این بند عمل وارد کردن یا خارج کردن خود پیکره جرم قاچاق محسوب می شود، اعم از اینکه اقدام، نوعی عمل ساده باشد یا مرکب یعنی بوسیله انواع عملیات متقلبانه.
فصل دوم: انواع قاچاق
مبحث اول: انواع قاچاق از نظر تعریف
قاچاق به عناوین مختلف دسته بندی می شود، قاچاق را می توان به قاچاق داخلی و خارجی تقسیم نمود. در این تقسیم بندی مبدأ و مقصد محموله قاچاق را درنظر گرفته و چنانچه این دو نقطه در یک کشور باشند قاچاق داخلی و در غیر این صورت قاچاق خارجی محسوب می شود. با لحاظ عوارض تعلق گرفته به کالا، قاچاق را می توان به قاچاق عوارض گمرکی و قاچاق عوارض بلدی تقسیم نمود. صدور و ورود کالاهای مجاز بدون دادن عوارض گمرکی، و حمل و نقل کالا در داخل کشور بدون دادن عوارض بلدی قاچاق و عوارض بلدی نامیده می شود. با توجه به ممنوعه بودن و نبودن کالاهای قاچاق، این جرم قابل تقسیم به قاچاق کالاهای ممنوعه و قاچاق کالاهای مجاز یا غیرمجاز تقسیم می شود. اینک به شرح مختصر انواع قاچاق می پردازیم.
مبحث دوم: انواع مختلف قاچاق
گفتار اول) قاچاق ارز
ارز: در یک مفهوم پول نقد رایج کشورهای خارجی است و در مفهوم دیگر شامل کلیه وسایل پولی پرداخت های خارجی می باشد. پول های معتبر در سطح بازارهای جهانی را که معمولاً نوسانات کمتری از نظر ارزش دارند ارز جهانی می نامند مانند مارک آلمان، دلار آمریکا، پوند انگلستان، ین ژاپن.
فهرست
عنوان صفحه
بخش اول – کلیات |
10 |
فصل اول: تعاریف |
10 |
مبحث اول – تعریف لغوی قاچاق |
10 |
بحث دوم – تعریف قانونی قاچاق |
10 |
گفتار اول: تعریف قاچاق در قانون انحصار تجارت خارجی |
11 |
گفتار دوم: تعریف قاچاق در قانون مجازات مرتکبین قاچاق |
11 |
گفتار سوم: تعریف قاچاق بر اساس قانون امور گمرکی |
12 |
گفتار چهارم: تعریف قاچاق توسط اشخاص حقوقی |
13 |
فصل دوم: انواع قاچاق |
14 |
مبحث اول: انواع قاچاق از نظر تعریف |
14 |
مبحث دوم: انواع مختلف قاچاق |
15 |
گفتار اول: قاچاق ارز |
15 |
گفتار دوم: قاچاق کالای گمرکی و تجاری |
17 |
گفتار سوم: قاچاق سلاح و مهمات |
19 |
گفتار چهارم: قاچاق آثار ملی و عتیقه جات |
21 |
گفتار پنجم: قاچاق مواد افیونی و مخدر |
23 |
گفتار ششم: قاچاق اشخاص |
24 |
فصل سوم: عناصر و ارکان جرم قاچاق |
26 |
مبحث اول: عناصر عمومی |
26 |
مبحث دوم: عنصر مادی |
27 |
گفتار اول: سیر تکاملی جرم تا عنصر مادی |
28 |
گفتار دوم: تهیه مقدمات ارتکاب جرم |
29 |
گفتار سوم: جرم تام |
29 |
بحث سوم: عنصر معنوی |
31 |
بخش دوم |
32 |
فصل اول: شناخت شیوه های مهم ارتکاب به جرم قاچاق |
33 |
مبحث دوم: انواع ورود کالای قاچاق به داخل کشور |
35 |
گفتار اول: کالای وارده از طریق دریا |
35 |
گفتار دوم: کالای وارده از طریق هوا |
36 |
گفتار سوم: کالای وارده از طریق خشکی |
37 |
گفتار چهارم: کالای وارده توسط مسافر |
38 |
فصل دوم: اثرات منفی قاچاق در جامعه |
39 |
مبحث اول: اثرات منفی قاچاق بر اقتصاد کشور |
39 |
گفتار اول: آثار قاچاق بر سیاستهای اجرایی دولت |
40 |
گفتار دوم: آثار منفی قاچاق بر سیاستهای بازرگانی |
42 |
گفتار سوم: آثار منفی قاچاق بر درآمدهای عمومی دولت |
42 |
گفتار چهارم: آثار منفی قاچاق بر سلامت جامعه و مصرف کنندگان |
43 |
مبحث دوم: آثار فرهنگی و اجتماعی قاچاق |
43 |
گفتار اول: تهاجم فرهنگی |
44 |
گفتار دوم: غارت هویت فرهنگی |
45 |
گفتار سوم: بحران در کانون خانواده |
46 |
گفتار چهارم: تضعیف فرهنگ کار |
47 |
فصل سوم: علل گرایش به قاچاق و روشهای مناسب برای مقابله به آن |
48 |
مبحث اول: شناسایی علل گرایش به قاچاق برای مقابله با آن |
48 |
مبحث دوم: شناسایی روشهای مناسب برای مقابله عملی با قاچاق |
52 |
بخش سوم: صلاحیت سازمانهای رسیدگی کننده |
56 |
فصل اول: سازمانهای رسیدگی کننده به جرم قاچاق |
56 |
مبحث اول: سازمانهای غیرقضایی |
56 |
گفتار اول: سازمانهای شاکی |
57 |
مبحث دوم: مراجع قضایی |
58 |
گفتار اول: محاکم قضایی (دادگاههای انقلاب و یا عمومی) |
59 |
گفتار دوم: سازمان تعزیرات حکومتی |
60 |
فصل دوم: تکلیف کالای مکشوفه |
62 |
مبحث اول: چگونگی تعیین تکلیف کالاهای قاچاق مکشوفه |
62 |
مبحث دوم: آثار تعقیب قضایی نسبت به سازمان کاشف |
64 |
گفتار اول: حق الکشف سازمان کاشف |
66 |
گفتار دوم: حق الکشف مأموران |
68 |
فصل سوم: راه حل های پیشنهادی برای مبارزه با قاچاق |
68 |
قیمت فایل فقط 4,500 تومان
دسته: اقدام پژوهی
چگونه توانستم نظم و انضباط را در مراسم صبحگاه مدرسه بوجود آورم
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
نهج البلاغه (فیض الاسلام ) نامه 47
قیمت فایل فقط 2,500 تومان
دسته: پزشکی
مقاله آزمایشات بالینی در زمینه بهبود درد ده چالش
قیمت فایل فقط 4,000 تومان
قیمت فایل فقط 4,000 تومان